2009. május 26., kedd

RIADÓLÁNC.


Riadólánc…


A területi ellenőrzés hatékonysága erősen gyengül azzal, hogy Takács Sándor és Moldvai József drótol a Cuccoséknak arról ,hogy merre lesz ellenőrzés és merre mozognak a területi ellenőrök. Illetve ha valamelyik őr lát egy területi ellenőrt azonnal telefonon jelzi az össze többi őrnek is, hogy baj van. Tehát amint beteszi a lábát egy területi ellenőr valamelyik kerületbe azonnal körbe megy a riadó lánc ,hogy ellenőrzés van. Akit nem először ellenőriznek az tud készülni a csókosai be tudja jegyeztetni stb… minden parkolóőrnél megvan a csókosainak a telefonszáma mint a TV2 híradó riportban is láthattuk.
Amint jön a drót Takácstól vagy valamelyik kollégájától, hogy jön az ellenőrzés azonnal körbe telefonál és amikor az ő pályája is ellenőrzésre kerül minden rendben lesz alibi jegyekkel….
A területi ellenőrök ott hibázzák el a dolgot ,hogy nem mennek egy nap többször is ellenőrizni ugyan arra a munkaterületre. Illetve azt a területet amit ellenőrizni akarnak az ott dolgozó parkoló őrrel együtt a munkát megkezdve kellene végezniük. Tehát már a központból az adott parkoló őrrel együtt kellene kimenniük a pályára. Nem pedig kiengedni az őrt aztán menni, mert addig az őr körbe szól mindenkinek ,hogy baj van és alibi jegyekkel kivédik az ellenőrzést.

TEHÁT A RIADÓLÁNC HATÉKONYAN MŰKÖDIK!!!!!

Nincsenek megjegyzések: