2009. május 26., kedd

Elég volt a korrupcióból!!!!!

Parkolóőrök mondjatok rá nemet:


Mondj nemet a korrupcióra Afrikában plakátokon hírdetik ezt a kerületekben is ki kellene tenni ilyeneket a pakolóőröknek:

Mit ér a nagy pénz ha lecsuknak érte titeket:


Elég volt a korrupcióból!!!!!


Rusznák Imre a RTL KLUB nyilvánossága előtt elismerte, hogy nem tudja megszüntetni a korrupciót a cégében….Tehát ezzel elismerte ,hogy a rábízott feladatot nem tudta teljesíteni,
Tehát alkalmatlan a cég igazgatói feladatára.
A gazdasági válság Magyarországot súlytó ilyen nagy értéke is javarész a Magyarországi rossz korrupciós helyzetnek köszönhető.
Az ilyenek mint a Takács által üzemeltetett korrupciós banda is nagyban felelős a magyarországi helyzetért. Na meg Rusznák Imre MSZP párt vonalas sikkasztásairól nem is beszélve.
Tehát azért nincs 13. havi nyugdíj azért lett 5 %-os ÁFA emelés és az egyéb megszorító intézkedés mert a Takács banda és Rusznák Imre korrupt és sikkasztanak.
Takács banda elvisz a cégből évi 200 milliót Rusznák elsikkaszt a MSZP pártkasszájába 300 milliót…..
Évi 500 millió megy el a pakoló autósok által befizetett pénzekből korrupcióra, párkasszába, és magányzsebekbe.
Utána meg a kormány megszorító intézkedéseket hoz, ahelyett, hogy az ilyen és ehhez hasonló korrupciós hálózatok megszüntetése helyett….
Mint a lenti riportban is hallható az igazság ez a valós helyzet, korrupciós hálózatok megszüntetése helyett inkább a kormány megszorít. Azért hogy ők lophassanak tovább büntetlenül ezért elvesznek törvényesen a néptől.

A mai napig így működik semmi nem változott:

Ez kellene komolyan csinálni:

A szakértők őszinte véleménye:

Navracsics véleménye a megoldásrós és milyen igaza van:

Minta videó a szomszédok sorozatból,hogy kell becsületesen a korrupció ellen fellépni:

Nincsenek megjegyzések: