2009. május 21., csütörtök

Laczkó János rendőrségi kapcsolatain keresztül meddig tudja még "tartani" a rendőrséget???

Laczkó János egykori magas rangú gazdaságvédelmi nyomozó meddig tudja még a rendőrségi kapcsolati révén fedezni ezt az ügyet és Rusznák Imrét?????


Laczkó János elismeri egy bírósági tanú vallomásában azért őt vette fel Rusznák a céghez mert ő egy volt magas rangú egykori gazdaságvédelmi nyomozó.
Tegyük hozzá jó rendőrségi kapcsolatokkal amelyekre Rusznáknak az ügy kapcsán nagy szüksége volt.
Rusznák felmérte ebből nagy balhé lesz azért gyorsan felvett az ellenőrzési csoport élére egy volt egykori nagyon magas beosztású rendőrt aki majd ha balhé lesz eltudja a rendőrség felé egykori kapcsolataival simítani az ügyet és teszi azt most is.
A BRFK gazdaság védelmi osztálya nyomoz az ügyben aminek magas rangú tagja volt Laczkó János is.
Milyen vicces a cég ellen Laczkó János egykori kollégái,beosztottai nyomoznak hát persze,hogy nem találnak semmit és nincs gyanúsított.
Laczkó csak szól a cimboráinak és ennyivel meg van oldva az ügy. Mint a régi párt államban egy telefon és áll az ügy ezek szerint ez még most is működik.
De ha a cég jelent fel valakit egy sokkal kisebb ügyért ott a rendőrség azonnal el tud járni szigorúan gyorsan stb…(pohárka esete)
Rusznák és a párttársai ezt jól ki gondolták.
De Rusznák ott hibázott ha egy ilyen bűncselekmény a tudomására jut az nem neki kell megoldania nincs is joga hozzá,és ha nem tesz feljelentést azzal ő is bűncselekményt követ el.
Rusznák nem tett feljelentést ő maga akarta megoldani az ügyet…Tehát egy bűncselekmény sorozatot egy másik általa elkövetett bűncselekménnyel akarta megoldani…..
Tehát korrupció bűncselekményét,bűnpártolás,önbíráskodás bűncselekményével akarta megoldani hozzátesszük sikertelenül 2 év alatt.
Ha nincs a Duka féle balhé akkor ebből az egészből nem lett volna még rendőrségi ügy sem.
De lett rendőrségi ügy és ekkor jött a képbe Laczkó János az egykori magas rangú gazdaságvédelmi nyomozó és rendőrségi kapcsolatai…..
Mondjuk ki egyértelműen a rendőrség azért nem gyanúsított meg senki és nincs semmi komolyabb cirkusz ez ügyben mert Laczkó János az egykori rendőrségi kapcsolatain keresztül el tudja ezt intézni…
Rengeteg bizonyíték van a rendőrség kezében 6-8 terhelő tanúvallomás,az összes csókos autó fotója listája helyszíne stb…És ez mégsem elég a vádemeléshez?????
Igen ma Magyarországon meg lehet ezt tenni egy ilyen súlyú rendőrségi vizsgálatot lehet manipuláltatni politikai és egykori rendőrségi kapcsolatokon keresztül.

Nézzük meg a lent látható videót ami ennek a minta pédája:



LACZKÓ is tudja a rendőrséget fogni akárcsak Zushlagh….

Laczkó is tudja ebben az ügyben fogni a rendőrséget,hisz egykori kollégái csak szólnia kell nekik.
Ugye mekkora a hasonlóság a két ügy között egy egykori bukott MSZP politikus a főszereplője mindkét ügyek az egyik ügyben 75 millió a másik ügyben 300-400 milliós hiánnyal. Mindkettőnek vannak rendőrségi kapcsolatai!!!!!!

Laczkó János szégyelheti magát egykori tiszteletben álló magas rangú gazdaság védelmi nyomozóként most a egykori rendőrségi kapcsolataival fedez egy MSZP bukott politikusa által elkövetett bűncselekmény sorozatot.
Kíváncsiak leszünk legkésőbb 2010-ben amikor a FIDESZ méltó helyére kerülés ők fognak kormányozni és kivizsgálják ezt az ügyet tisztességesen mi fog itt kiderülni???
Kinek mi volt a szerepe és hová lettek a pénzek a rendőrségi vizsgálat miért állt stb..????
Mekkora itt is a párhuzam a Zuslagh ügyben is 2 évig állt a nyomozás aztán…….
DE AZTÁN BEINDULT AZ ÜGYÉSÉGEN!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: