2009. május 26., kedd

Harmadik műszak...Junius 1-től...


Harmadik műszak!


Este 8-ig lesz hamarosan parkolás a belső 9.kerületben és a körutakon.
Valószínű az ellenőrök között ezért hirtelen nagy betegség hullám üti majd fel a fejét.
Emelt parkoló díj 130-ról 365 ft-re emelt pótdíj 1400 forintról 4000 forintra kinek lesz ehez kedve szétverik a fejét….
Este háromnegyed 8-kor valaki kap egy 4000 ft-os pótdíjat miután egész nap vette a jegyet mondjuk 3000 forint értékben…Szétveri a parkolóőr fejét dühében és tegyük hozzá jogosan, bár nem a parkolóőr hozza a jogszabályokat ő csak végrehatja azokat.
Bár Sanci,Cuccos,Kisparti élvezik is,hogy büntethetnek nem csak a zsebre pénzért az ö lelkük szadista és perverz nekik az öröm ,hogy másnak kárt ,fájdalmat és szenvedést okozhatnak. Amúgy szép kilátás 86 ezer forint fizetésért valaki este fél 10-re ér haza.
De azért kiváncsi vagyok Laczkó János kiket oszt majd esti műszakba természetesen Cuccos,Sanci,Kisparti,Renkó,Tóth biztos nem fog esti műszakba kerülni hiszen ők a Takács és Laczkó kegyeltjei és kiváltságosok ,ők természetesen mentesülni fognak az esti műszak alól. Tehát az esti műszakot is a normális parkoló őrök szívják majd meg. A kiváltságos csapat majd szépen jár 8-16-ig dolgozni a többiek majd rohadhatnak kint este 8-ig.
Tehát aki fizet zsebre Takácséknak továbbra is az kaphat egy új szolgáltatást:
nem kell esti műszakban dolgoznia.

Mondjuk abba minden normális parkolóőr törődjön bele előre, hogy Sanci és Cuccos soha sem fog esti műszakban dolgozni ők ebben is kiváltságosak lesznek ezt előre borítékolhatjuk.

Bár lehet az esti műszaknak jó oldala is délután 4 után simán lehet zsebre dolgozni akkor már úgy sincs területi ellenőr a pályákon, végül is minden rosszban van valami jó is.
Délután 4-től indulhat a szabad rablás, nincsenek területi ellenőrök éljen a szabadság.

1 megjegyzés:

Ádám írta...

Ki a f*szom az a Kisparti? :D