2009. május 18., hétfő

Dynamó újra írt.....


Dynamó megint írt……

Elég ingerült lehet már rég nem hallottunk felőle…

Íme a levele:

„Hello!

Nagyon elege van már mindenkinek az itt zajló dolgokból…
Duka elleni tanukon is nagy a meg döbbenés mint látom weblapotok még nem tudja kik azok hát elárulom. Duka elleni két tanú 502-es Renkó Csaba és 535-ös Tóth István lesz az utóbbin nem csodálkozom, de Renkón nagyon is mert Renkó seggét többször is Duka mentette meg a kirúgástól. Benny ugyanis utálja Renkót és ki akarta rúgni ,de Renkó Dukának könyörgött segítségért ,és Duka segített neki szólt Bennynek hagyja békén Renkót. Benny ezért nem rúgta ki Renkót csak is ezért van még Renkó a cégnél. Most majd Renkó hálás lehet Dukának cserébe. Amúgy minkét tanú önként jelentkezett a saját szememmel láttam egy órán keresztül voltak bent Laczkónál utána mosolyogva jöttek ki. Tehát összefoglalva Renkó és Tóth önként ajánlkozott Laczkónál tanúnak Duka ellen, hogy cserébe érte jól jövedelmező munkaterületeken dolgozhassanak. Persze azóta mindkét személy állandóan a XIII és a IX kerület frekventált részén dolgozik merő véletlenségből. Jellemtelen dolog amit csináltak de ennek ellenére azt hiszem mindenki nevében beszélhetek a normális ellenőrök is hánynak tőlük. Kérek mindenkit ne minket bántsanak ezek miatt az emberek cselekedete miatt.
Kisparti Attila Cuccos embere egy nagy képű kis köcsög, Takácsot szokta telefonon hívogatni. Leskelődik jelentget az idősebb kollégáiról felfelé.
Természetesen új létére a legjobb helyeken is megfordult már sűrűn. Mondjuk marha jó ö piszkálja Dukát és majd más normális embert meg miatta lekameráznak majd.
A Takácsnak,Moldvainak történő napi 1000 forintos zsebre fizetés a mai napig működik és él.
Nézzen mindenki a beosztásra és tudni fogják kik a zsebre fizető emberek. Érdekes eset volt a múlt héten a 131,132,133,134-es pályát verették szét a területi ellenőrök négy normális ellenőr alól. Utána fura mód nem is mentek át a IX.kerületben mint azt szokták. Ami még furcsább 901,902-es pályát Sanci 903,904-es pályát Cuccos vitte minden nap átmennek a IX.-kerületbe is csak pont aznap nem mentek át valamiért…
A másik mit képzelnek ezek semmi fizetés emelés és majd este 8-ig fogunk dolgozni a kör utakon??? Meg aki rokkant helyen áll majd 92 ezer forintos büntetést teszünk ki nekik.
Mi lesz ebből úristen 92 ezer forintos pótdíj amikor 1800 forintos pótdíjért is néha szét akarják verni a fejünket!!!!!! A 365 ft-os óradíjra emelésről már ne is beszéljünk valaki bedob 3000 ft-ot fél 6-kor ha meg lejár kap majd egy 4200 forintos pótdíjat…Biztos nem üt agyon az sem minket…. Ezek hozzák a szemétnél szemetebb döntéseket ami mind rajtunk csapódik. Ki fogja ezt 82 ezerért csinálni majd este 8-ig…Gondolkozzon már el ezen egy kicsit a vezetőség.

ARRA KÉRNÉLEK TITEKET EZT A LEVELET VÁLTOZÁS NÉLKÜL TEGYÉTEK KÖZZÉ.

KÖSZI DYNAMÓ.”

Kérésedet természetesen teljesítjük Dynamó, bár a tanukat személyét hivatalosan mi még nem kaptuk meg senkitől sem.

Nincsenek megjegyzések: