2009. május 5., kedd

KI A TÉGLA?????



KI A TÉGLA????


Az egyik reggeli eligazításon Laczkó János közölte az ellenőrökkel, ha megtudja ki a tégla
Azt kicsinálja. Nos nekünk bizonyítékunk van rá ki a tégla. Meglepő a személye de aki ismeri az tudja, hogy nagyon is lehetséges mert a cégnél való maradásának érdekében a lelkét is eladná az ördögnek.
Nos nagyon furcsának tűnt számunkra is mert rengetek anyagot kapunk de az utóbbi időben
Sok mindenkiről egy ember kivételével aki nem más mint Cuccos.
Mi lehet ennek az oka egyszerű alkut akar kötni Dukával ,hogy őt ne piszkálják inkább feláldozza maga helyett Sancit vagy bárki mást, hogy ő meg úszhassa a dolgot??????
Birtokunkba jutott egy hangfelvétel kb:2 héttel korábbról amiben Cuccos Dukát győzködi ,hogy információkat ad neki bármiről csak őt hagyják békén. A hangfelvételt esetlegesen később feltesszük ide. Csak azért nem tesszük most fel ide mert más normális régi ellenőrre is terhelő dolgokat állít rajta Cuccos akiknek nem akarunk bajt. És ahogy ennél a cégnél lenni szokott rajtuk csattanna Cuccosék helyett az ostor.. Magyarán megint mint oly sokszor ők vinnék el a balhét más helyett.
Teljesen összeállt így a kép miután megkaptuk ,hogy mellény nélkül dolgozik és felraktuk ide róla a fotókat azóta róla semmi hírt, anyagot nem kaptunk..
Vajon megjavult vagy korrupció mentesen kezdett el dolgozni nem hisszük….
Cuccos egyértelműen Dukával információkért cserében próbál egyezkedni ,hogy őt hagyják békén.. Illetve az ő pályáján lévő csókos autókat ne fényképezze, kamerázza le senki.
Milyen jellemtelen dolog feldobja más kollégái csókos autóit, munkabeosztásukat, csak hogy a saját bőrét mentse, bár rá aki ismeri ez a magatartás abszolút jellemző….
Reméljük Duka elzavarja őt a francba…..


Cuccos most meg vagy,milyen aljas vagy a legközelebbi munkatársaidat is bemártod a hangfelvételen és az e-mailben, csak te megúszhasd….. Mit ártott neked F.G., I.L. ,T.P. ,S.M., SZ.GY.,P.J és V.Z stb…,hogy mocskolod őket illetve Sancit is eladod a hangfelvételen elég csúnyán….Amúgy érdekes,ahogy a Takácsról beszél:”csak eltette a pénzünket és sunyi módón nem adott cserébe érte semmi”
Egyáltalán honnan veszed te a bátorságot arra, hogy a kollégáid állását, bőrét ajánlod cserébe
A saját biztonságodért….Takácsot meg ne kínálgasd senkinek,mert ő tőled függetlenül a vesztegetési ügy miatt is fog legalább 5 év letöltendő szabadság vesztést kapni…
Milyen alapon veszed te fel a kapcsolatot Dukával nem tiltották meg nektek ezt szigorúan.


Közben a Blogunk is kapott egy levelet:

Régi parkoló őrökre való tekintettel nem tesszük itt közzé azt szó szerint:
Olyan részleteibe mocskolja és árulja el kollégái dolgait napi szinten,hogy az már gusztustalan és ezt csak ízelítőnek szánta.
Feladó Ubul névvel küldte a levelet.
Röviden a lényege:
Bármit megtenne „Ubul” csak lekerüljön innen és ne foglalkozzon vele tovább a Blog.
Illetve ha anyag érkezik róla azt itt ne tegyék közzé.
És Azt különösen szemét dolognak tartjuk külön ,hogy a mellette lévő parkoló őrök pályájára átmenne fényképezni ,hogy megbuktassa őket, csak neki nyugta legyen. Este pedig a fotókat át e-maileznéd a blognak. Csak a róla szóló dolgokat vegyék le innen ezért cserébe.
Szinte bármit megadna cserébe ha nem foglalkozna lapunk vele….

KOVÁCS CSABA..CUCCOS,VAGY UBUL nevez akárhogy is magad.
A WEBLAP RÉSZÉRŐL EZÚTON SZERETNÉNK KÖZÖLNI VELED NEM ÁLL AZ ALKU….

A Weblapunknak nem az a célja,hogy a régi normális parkoló őröket kicsinálja!!!!!!

Viszont ezután ha valaki anyagot küld nekünk Cuccosról azt soron kívül fel tesszük ide..

Cuccos ez a próbálkozásod vissza felé sült el,mert azzal nem számoltál,hogy a másik oldalon nem olyan jellemtelen szar emberek vannak mint te….

Nincsenek megjegyzések: