2009. május 13., szerda

FELHÍVÁS MINDEN NORMÁLIS PARKOLÓŐRHÖZ!!!!



Felhívás!

Az összes „normális” parkolóőrnek..!!!!!

Az oldalunknak nem az a célja,hogy a régi öreg motoros parkolóőröket megszívassa,illetve kirúgassa. De azt senki se felejtse el,hogy az összes parkolóőr zsebre dolgozik,mármint a régiek és a kerületekben mindenki.
Csak a normálisabbja beéri napi 8-10 ezer forinttal és nem megy Laczkó és Takács seggét nyalni,hogy a legjobban jövedelmező munkaterületekre tegyék őket mint Sanci és Cuccos..
Persze az mindenki megérti 82 ezer forintból vidékről bejárni családi házat autót fenntartani
Nem lehet. Parkolóőrnek nem hivatás tudatból megy valaki pláne a régiek közül nem azért lett az senki. Azt egy ellenőr se felejtse el,hogy mindennap kint hagy a munkaterületén több tucat zsebre fizető autót bizonyítéknak. Ha komolyan vennénk és tényleg ellenetek lennénk egy nap alatt bárki és bármelyik parkolóőrt el lehetne kapni, hogy kihagy autót és bemegy egy boltba… Ami szörnyű,hogy ezt a cégnél mindenki tudja,hogy ez így megy de nem érdekli őket csak látszat intézkedések történnek ellene semmi más. Bár ez a parkolóőrőknek csak jó.
Ami szörnyű Laczkó János ellenőrzési csoportvezető is tud mindenről,az egykori gazdaság védelmi főnyomozó úr. Minden bírósági tárgyaláson hangoztatja ő milyen nagy rendőr volt annak idején. Most meg egy korrupciós nagy üzemen dolgozik és szemet huny felette,hogy miért azt ő tudja….Előadja magát a pohárka tárgyalásán ő rájött,hogy a Schmidtka nevében felvitt téves hiba üzenetek mekkora bűncselekmény!!! Amikor több tucat zsebre fizető autót lát az nem bűncselekmény.. Amikor a szemeláttára betol az öltöző elé egy parkolóőr egy több százezer forintos robogót és mindennap azzal jár dolgozni a 82 ezer forintos fizetéséből az nem gyanús???Akkor nem indul be az egykori rendőri múltja Laczkó Jánosnak….Csak alternatívan ahogy a cég érdekei és Rusznák azt kívánja tőle….

Egy szónak is száz a vége mi senki normális parkolóőrrel nem szórakoztunk eddig,nem is tervezzük. De ha valaki velünk szórakozik akkor mi is teszünk lépéseket. Szeretne valaki itt fotókat látni zsebre fizető autókról, boltokba bejáró ellenőrőkről videókat fotókat????
Meg tehetjük azt is,hogy minden héten felteszünk ide 50 db zsebre fizető autót helyszínnel,üzlet névvel együtt. Vagy heti 5 ellenőrről videót,ahogy csiki-csukizik az egyik boltból ki a másik boltba be délután 15-16 óra közötti gyűjtési időben….Higyétek el nem lenne nehéz,de nem ez a célunk és ne akarja senki,hogy ez legyen a célunk. Mindenki gondolkodjon el ki mit tesz és mit vállal.
Mert ez az oldal is át tud alakulni!!!!!!
Rengeteg normális ellenőrről rengeteg anyagunk van csak mert nincs ide feltéve az nem jelenti azt,hogy ők ártatlanok. Csak mi tekintettel vagyunk rá és a családjára.. Aki minket nem baszogat azt mi sem baszogatjuk.
RUSZNÁKNAK,LACZKÓNAK,TAKÁCSNA NINCS SOK HÁTRA..Amint bukik Rusznák és az MSZP nekik is végük ezt vésse mindenki az eszébe.

ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYI!!!!!

A MOLLA IS SZÓL A PARKOLÓŐRÖKHÖZ:


A videó szabad fordításban:
-Eddig nem baszogattunk titeket.
-De ha ti baszogattok minket.
-Megjelentetjük itt csókosaitokat.
-Közzéteszünk itt korrupciós videóitokat.
-Mindenki gondolkodjon ezen el mit tesz és mit vállal.
-Mert különben szembe nézhet a Dzsiháddal….
-És abban nem lesz köszönet.

Nincsenek megjegyzések: