2010. október 22., péntek

Crystal,Király.......


Crystal írta:

Te kis szarházi sötétben bujkáló paraszt. Az a baj, hogy okosnak, műveltnek érzed magad közben meg annyi eszed sincs mint egy putriban élő cigánynak. Vádaskodsz, dobálózol a törvénnyel fenyegetőzöl. Ha vannak bizonyítékaid add át az illetékeseknek. Persze tudom csak a pofádat jártatod. Azt hiszed ettől nagy ember vagy? Ha olyan fasza gyerek vagy mindenkinek a szemébe mondd a véleményed és ne így a neten sunyiba ugass! Előbb utóbb megtudom ki vagy és ígérem megosztom ezt a tudásom mindenkivel akiket itt vádolsz. Na majd meglátjuk akkor kinek lesz veszélybe a "pofája". Addig is csak írogass nyugodtan, kompenzáld hogy az élet egyéb területén egy utolsó senki vagy.

2010. október 17. 13:05

Kedves akárki!

Most Crystal vagy előbb meg király és még te vádolsz másokat névtelenséggel!
„Papa” nem véletlenül mondta,hogy minden területi ellenőr benne van erre neki bizonyítékai vannak. Vagy jelentsétek fel „Papát” rágalmazásért ha fáj az igazság Imre.

Ez vicces:
„élet egyéb területén egy utolsó senki vagy.”

Tényleg a Böp Kft korrupt területi ellenőrének lenni tényleg komoly dolog, az már karrier attól már valaki vagy „király”.
Tudod Imre az a helyzet,hogy egy kis hatalmat kapott proli gyerekek vagytok ti területi ellenőrök,rajtad kívül meg mindegyik egy vidéki paraszt is..
Alul iskolázott kis király bunkók,akik kaptak egy kicsi hatalmat és most istennek érzik magukat…..Aztán meg mentek a sittre.
Úgyhogy tényleg marha nagy karrier a Böp Kft-nél dolgozni……
Bár a dabasi és a nagykanizsai parasztoknak tényleg karrier Pestre kerülni és itt dolgozni,a falujukban ők a királyok emiatt de ők itt Pesten senki egy közutálatnak örvendő cég dolgozói.

A másik pedig Imi tilos a Blogot olvasnotok Laczkó és Rusznák megtiltotta azt,te mégis olvasod és még írogatsz is hozzászólásokat bele….

Ami a vicces Laczkó tiltja a legjobban a blog olvasását és közben ő a legnagyobb olvasónk.

Bizonyítékot akarsz a nyári opelszervizes balhénál két hét alatt állítólag egy területi ellenőrt sem láttak egésznap a területen a 30 autó körül…..
Vajon miért….?????
Vagy mennyiért???


Crystal te hülye gyerek mobilszámoddal beregisztrálsz a blog fórumába és még fenyegetőzöl!!!
Nyugi nem adjuk ki a számodat senkinek!!!!
Megvédjük a hülye kopasz fejedet nálunk szabad vélemény nyilvánítás van….

Küldj inkább legközelebb e-mailt közzétesszük itt a gondolataidat.
bopkft@c2.hu ide küld!!!

1 megjegyzés:

bopkft írta...

Crystal egyértelműen Imre.....
Úgy látszik szíven üti amiket itt írkáltok róla.
Surmó ex bizton sági őr!