2009. október 10., szombat

DYNAMO EXPRESSZ HOZZÁSZÓLÁSA.





DYNAMO EXPRESSZ HOZZÁSZÓLÁSA.



„Sziasztok!

Mi a faszt képzel magáról egy a hülye kurva Takács húga!!!!!
A tetű bátyja miatt lecsuktak négy családos embert. A kedves bátyja zsarolta őket pénzért különben rossz helyre osztatja őket a munkabeosztásban és mondjuk 5 gyerekkel otthon nem igazán van választásod.
Ebből is látszik milyen prímív egy állat lehet ez a Takács család semmi nem érdekes csak ők.
Kucsera tegnap 2009.IX.08-én a bátyád sétálgatott a XIII.kerületben osonva a szeretőjéhez baszni. Ő ilyen ember otthon várja a felesége a 3 gyerekkel de ő baszni jár,ráadásul úgy,hogy ezt mindenki tudja és röhögnek rajta és a felszavazott feleségén is a cégnél.
De gondolom az erkölcs nálatok lószar,hisz te is prosti vagy Ausztriában tehát érdekből kefélni tőled sem áll távol sőt!
Te ne fenyegess engem mert szájba baszlak 20 EURÓ-ért….A tarifádat kifizetem de lealázlak.
Na elég ebből a hülye családból. Úgy is röhögnek a cégnél rajtuk eleget már az ügyfélszolgálati irodán is azon megy a röhögés,hogy Takácsot látták a Felkaihoz menni a 13.ban. Mondjuk ez is vicces Takács itt hallgat a húga Ausztriából fenyegetőzik és a bátyját szívatjátok itt meg. Biztos ezt akarja a húga fenyeget és Takács családját itt kivesézitek fotókkal. Okos a hölgy a bátyjának kever szart Ausztriából,de végül is mit várjon az ember egy buta olcsó prostitól. Kiment Ausztriába az út szélére közWC-nek.Aki arra jön és van 20 eurója az elvégezheti belé a dolgát. De a levele alapján baromi nagy önérzete lehet.

Összesen napi 11-13 ember dolgozik a többiek nem mernek bejönni mert félnek,hogy lecsukják őket. Főleg a flottás telefonosok. Aki beteg állományban van azokat meg fenyegetik,hogy jöjjenek vissza mert megbánják ha nem dolgoznak.
A területi ellenőrök úgy beszélnek velünk mint az állatokkal:”Ha nem tetszi ellehet menni innen a faszba” STB.
De viszont egy jó dolog is van nem ellenőriznek senkit nem piszkálnak senki,nem pótdíjaztatnak legalább ennyi jó van a balhék mellett. Amúgy a múlt héten tele volt rendőrökkel a IX.kerület figyelgettek. Én nem merek pénzt szedni még egyenlőre annyit teszek a csókosokkal megkérem őket amikor arra megyek akkor vegyenek jegyet majd jól láthatóan viselkedek és akkor nem lesz gond. Viszont számomra is elképesztő vannak akik szedik a pénzt továbbra is. Az öltözőben hallotta két régi kolléga panaszkodott egymásnak kurva kevés pénz van a pályákon.! Basszus ezek ilyen körülmények között is mernek szedni?
Én nem mernék maximum ha tudom,hogy a rendőrségi nyomozás lezárult és már nem kell félni a rendőröktől. Bár szerintem itt minden visszafog épülni csak idő kérdése az egész. Ez mindenkinek jó üzlet. Csak az a rossz ha vége a rendőrségi nyomozásnak majd Moldvai és Takács újra jönnek fizess!!!! Egyszerűen újra beleleszünk kényszerítve abba,hogy szedjük a pénzt mert különben nem tudunk nekik zsebre adni. De mi van ha én nem akarok zsebre adni nekik és nem akarok pénzt sem szedni??? Akkor majd megzsarolnak mint másokkal is tették az előtt. Jön Moldvai és közli ha nem fizetek akkor a tanulókkal leütteti az egész pályámat régebben is így csinálta. Most is így fogja.
Miért nem fogja ott fent fel valaki normálisan amíg Takács és Moldvai a cégnél van addig a korrupciót nem lehet megszüntetni. Ha ők nem lennének akkor ezt a dolgot keményen le lehetne fejezni. Laczkó ha egyedül maradna biztos nem zsarolná pénzért az ellenőröket.
Amúgy amitől ezek itt bent remegnek még az a parkoló cégek egyesítése akkor megy mindenki a levesbe…
Végül is tök mindegy ha jövő tavasszal jön a FIDESZ akkor is mindenki megy a levesbe.
Parkoló őri szintig a Rusznák és az általa hozott embereket a Fidesz úgy is kirúgja és hoz újakat a saját embereiket a helyükre.

Addig is remélem Sanci és Cuccos mindent elmond Takács és Moldvai,hogy zsarolta és akkor a két zsaroló is melléjük kerül majd.
De vicces eltelik egy kis idő aztán Moldvai sompolyog majd oda,hogy most már fizetni kell,mert már lehet újra szedni a pénzt nyugodtan és felépíteni újra a pályákat.
Laczkó és Rusznák miért nem érti meg amíg Takács és Moldvai a cégnél van nem lesz nyugalom és pedig azért nem mert újra húzni akarják a pénzt ennyi. Újra és újra majd megint lekameráznak valakit majd újra feljelentés lesz új nyomozás stb….
Emberek börtönbe mennek stb….
Ha nekem kell sittre mennem egyszer kijövök és szétverek mindenkit Dukáékat és Takácsékat is!!!!!!!”





Kedves Dynamó arra kérnénk ne fenyegess itt senkit mert nem fogjuk az írásaidat közzé tenni itt legyen ez az első és utolsó figyelmeztetés. Megértjük a felháborodásodat de fenyegetni akkor se fenyegess senkit itt…..

Nincsenek megjegyzések: