2010. február 17., szerda

BKV: jönnek még feljelentések

Újabb 14 szerződés miatt tett feljelentést a BKV a rendőrségen. Marketing és kommunikációs tánácsokért, valamint rendezvényszervezésért fizettek ki 144 millió forintot. Ráadásul a BKV szerint ezzel koránt sincs vége az ügynek, jövő héten újabb feljelentéseket tesznek majd.
Egy két évvel ezelőtte rendezvény az egyik, ami miatt feljelentést tett a BKV. Maga a rendezvény az előadásokkal és az étellel, itallal együtt 23 millió forintba került. A BKV mostani vezetése szerint ez túlságosan sok. A rendezvényt bonyolító cég vezetője szerint viszont ők alacsony áron vállalták a munkát, szerintük egy 10 ezer fős rendezvényre étellel, itallal kifejezetten nyomott árnak számít.
A BKV vezérigazgatója az előbb említett rendezvény és további 13 szerződés miatt feljelentést tett, ezek a szerződések összesen 144 millió forintba kerültek. A BKV kommunikációs igazgatója azt mondta: a rendőrség korábban 61 szerződést kért be, de ők találtak még másokat is, amik gyanúsak, emiatt tettek most feljelentést.
A BKV szóvivője szerint ezzel még nem ért véget a feljelentés-sorozat: még mindig dolgoznak a belső ellenőrök, hogy átnézzék az 1500 gyanús szerződést, ezért a szóvivő szerint jövő héten biztosan lesz még néhány feljelentés.



Nincsenek megjegyzések: