2010. február 1., hétfő

Laczkó akár két év börtönt is kaphat!!!!


Laczkó akár börtönbe is kerülhet,mert volt magas rangú rendőrként jogilag tisztában volt azzal mit követ el. Tehát tettével bizonyíthatóan tisztában volt az elkövetéskor ő mégis megtette azt.
Laczkó azért írta ezt a levelet a rendőröknek,hogy ítéljék el A.Robit minél előbb mert a munkaügyi perben ezzel győzelmet remélt a Böp számára A.Robi ellen.
Tehát a rágalmazás célból egyértelműen megáll Laczkó ellen!!!!!


Rágalmazás és becsületsértés a hatályos Btk szerint
Rágalmazás
179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el.
Becsületsértés
180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben
a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,
b) nagy nyilvánosság előtt
a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el.


Laczkó elmélkedik:

Laczkó új lakhelye ilyen lehet a jövőben:

1 megjegyzés:

Unknown írta...

olyat írok most, hogy beszartok!!! Tegyétek ki főoldalra!!!
Én ennél a családnál dolgoztam, grafikusként, annakidején az intersong nemzetközi kiadó grafikusa volta,. hát kivel találkoztam a minap? volt főnököm 517-es jevénnyel parkolóőr. röhögnöm kell. két hete 3. kerületi házukat potom 250 millkáért hirdetik, nem is szólva felesége, a nagy zsidesz komcsi költő özvegye fannyka római parti vityillójáról, ami valamivel kevesebbet, potom 200 milkát ér. eladó. ezzel az 517-es túlszárnyalta még oszkó minisztert, vagy rusznákot is, 517 ugyanis balatoalmádiban hotelt, egerben bérbead ingatlant, miskolc tapolcán pedig háromszintes ház várja úri kedvüket, egerben a fő utcán egy egész háztömb, miskolcon szintén kérók, az ottani fészek klub, egerben még a minorita étterem és az egervin 20 százaláka. ingatlanvagyonuk majdnem 900 millka!!! bpen csillaghegyen csak két kocsma nem fut a nevókön szegényeknek, bár feltűnően jóban vannak ezekkel a tulajokkal is, ingyen isznak, esznek.
517. haha. hány embert tönkretettél. és most vigyorogsz, hogy nem lesz ingatlanadó mi? beszednéd a 13-ban azt a pár milkácskát. mert akit utáltál, a hónod alá nyúlt?
1998-ban a nagy fideszes mahir rts médiamogul belépett az mszp-be!!! Káli Sándor és Tompa sándor kedvenceként. majd az szdszel bejárta a világot, tóthék, t asztalos ildikó ex polgármester, majd ipari államtitkár haverocskája, jelenleg tigáz igazgató (mennyi gázszámlát fizethetnek ezek! ajaj.
517! komcsikedvenc liberál! csendben voltál eddig, de figyelünk.
kérdeztünk és azt mondták, nem veszel fel lét. nem a fészkes fenét.
ha nem fizetnek, csak kivásárolsz. izaelita módra. amolyan igazi. Nálatok igy működik, aki nem tud fizetni, megvásárolható. a pozsonyi kell neked?

Miből! a mahir rt-s 517 rusznák megrögzött ellensége volt. de becsücsültette a seggét az autoker holdingba, klapkával rusznákkal együtt szavazgattak mint tulajdonosok, nézze meg mindenki, sikerült az egész 13-at beépíteni. ezeknek. hát ezért vette fel rusznák.
kis rusznák kedvencke. súgásul elmondom, hogy az andrássy úti divatcsarnok felújításakor 517 volt a góré. naponta harminc embert rúgott ki, vállalkozókat nem fizetett ki a belga orco nevében. az orco már nem is létezik, csak egy iroda. volt-e egyáltalán ilyen cég?
517 gyakran ott parkol az andrássy 39 előtt, jogosítványa sincs, de ezeknek mindent szabad. (a pécsi alexandrás tulajdonát fannyka viszi szegény nagy költönk ó van egy e-mailem, hogy 517 lacika annyira beleszeretett a divatcsarnokos lotz terembe, hogy éjjelente ott aludt, utána vették meg állami pénzekből, biztosan részeg volt, hova menjen szegény hajléktalan, mint oda alukálni) kibaszott nagy honda. még kettő ilyen áll valamelyik garázsukban, a negyediket eladták szegény munkanélküliek. ingyen esznek isznak, gyakorta négykézláb másznak kocsiba, aztán mennek. vidékre, dorbézolni. részegen.
ezek után nehéz elképzelni, hogy lacika elindul és pótdíjaz.
csak azért lehet ott, hogy rozsomák általa védje be magát. vagy rusznák is ingyen eszik iszik, és nem fizet gázszámlát mint ezek a tetvek?
bemenni a kocsmákba este tízkor összeszedni a lét, az alkalmazottak 517-nél napi háromezret keresnek. fannyka korsószámra piálja az unikumot, volt hogy 517 behajtott kocsival a portálüvegen az egyik csehójába. rendürség semmi. az autoker egyik alvállakozója néhány órán belül becsinált mindent. különben ki lett volna rúgva, ingyenmeló, bonus.
eddig minden haverja börtönbe került, a privatizáló leamortizáló waksler, a pedofil wapler, aki kinyírta a balaton császárát, hát kívánom, 517 lacika és rozsomák egy celláben üljetek életetek végéig és ott szavazgathattok az autoker ügyeiről és nyugodtan kurjátok seggbe egymást. ki hajol a szappanért?
Hogy milyen állami cégeket vett le 517? sokatmondó lista: globex, vico, mahir rt, stb.
sziasztok, D. Illés