2010. február 9., kedd

ENNYI A PÉNZ A MAI NAPIG:


A mai napig megéri parkolóőrnek lenni.


A Most ebben a pillanatban is a pályák többségén a frekventált helyeken meglehet napi 12-15 ezer forintot keresni zsebre egy nap. Belső és külső Ferencváros illetve Belső XIII.kerületi pályákról van most szó. 500-800 parkoló autó között elfér napi 12-15 autó napi 1000 forint fix tarifával….A veszély már nem nagy hol vannak már a letartóztatások. Az mondjuk durva,hogy azon a pályán is vannak új csókosok ahol Sancit szeptemberben elkapták.
A területi ellenőrzés egy szóval szart ér a kiskirály András és a pénzéhes Román vezetésével.
Laczkó már mint meggyanúsított bűnöző asszisztál az egész komédiához,mint egy fogatlan oroszlán az irányítás sohasem volt nála ő csak egy bábú volt ott mindig. Azért gondoljunk bele még mindig jó páran járnak autóval dolgozni stb….Mind ezt teszik havi nettó 85 ezerből,családdal,gyerekekkel a háttérben,illetve messzi vidékről járnak be dolgozni….
Egy szó mint száz a pakoló maffia élt,él,élni fog amíg lesznek olyan vezetők akik ehhez asszisztálnak aktívan……
Számoljunk csak utána egy parkolóőr a régebbi gárdából,legyen csak három jó napja egy héten az heti 45 ezer az havi 180 ezer plusz a fizetése 85 az az összesen 265 ezer forintot keres egy parkolóőr a mai napig nettóban….. Tehát ennyiért még mindig megéri ezt a munkát csinálni. Moldvai begyűjti tőlük a kis heti pénzeit és biztonságban van mindenki….
Cuccos a sitten de már másnap volt utódja a korrupciós maffia fején…..
Akármilyen balhék,botrányok lesznek itt a Show megy tovább rendületlenül…….
Mindenkinek ez az érdeke………

1 megjegyzés:

nagyg írta...

Ne haragudj, de mire alapozod az állításaidat???
Itt vagy köztünk és te is nyomod a melót???
Teljes mértékben csúsztatsz és egyszerűen hülyeséget írsz.
Én viszonylag friss hús vagyok, de szerintem az állításaid nem felelnek meg a valóságnak. A régi dolgokról nem tudok nyilatkozni, mivel nem voltam még itt, de jelenleg teljesen más a helyzet mint amiket írogatsz.
Ja és mielőtt lekommunistázol, ős jobbos vagyok. Rühellem a komcsikat. Én marhára bírnám, ha igazad lenne és tényleg ennyit lehetne keresni. De qrvára el vagy keveredve a régmúlt és a jelen között.