2010. február 17., szerda

Válasz nagyg nevű hozzá szolónknak.

Válaszolva.

nagyg írta...
Ne haragudj, de mire alapozod az állításaidat???
Itt vagy köztünk és te is nyomod a melót???
Teljes mértékben csúsztatsz és egyszerűen hülyeséget írsz.
Én viszonylag friss hús vagyok, de szerintem az állításaid nem felelnek meg a valóságnak. A régi dolgokról nem tudok nyilatkozni, mivel nem voltam még itt, de jelenleg teljesen más a helyzet mint amiket írogatsz.
Ja és mielőtt lekommunistázol, ős jobbos vagyok. Rühellem a komcsikat. Én marhára bírnám, ha igazad lenne és tényleg ennyit lehetne keresni. De qrvára el vagy keveredve a régmúlt és a jelen között.


Tisztelt újonc te ezekben a játékokban azért nem vagy benne mert új vagy.
De felhívnánk egy két tényre a figyelmed,hogy éri meg egyes kollegáidnak messze vidékről ide bejárni dolgozni havi 85 ezer nettóért úgyhogy az utazásuk 80% fizeti csak a cég.
Miért van az,hogy bizonyos területeken csak ugyanazok az emberek járnak a régiek közül.
Te oda soha vagy nagyon ritkán fogsz bejutni.
Mivel új vagy rád nézve az alábbi a forgatókönyv….
Most téged felmérnek,milyen vagy benne lennél-e a simliben méregetnek téged az idősebbek.
Megbízhatnak-e benned vagy nem stb.
Hirtelen egyik nap egy olyan munkaterületre kerülsz ahol zsebre leszedsz 10-12 ezer forintot és ámulsz mennyit lehet itt keresni….Aztán egy régi kollégád másnap odalép hozzád és közli veled lehet így is keresni akár mindennap,csak juttatnod kell belőle a vezetésnek is és akkor jól élhetsz itt. Nos ekkor ha igent mondasz jól fogsz keresni az biztos…Ha nemet akkor megkeres Moldvai és ultimátumot kapsz tőle térj jobb belátásra vagy bajod lehet,konkrétan ekkor már zsarolnak,hogy szállj be.Ha így sem állsz majd kötélnek akkor egy héten belül kirúgnak téged a cégtől valami alibi ürüggyel és még korrupció gyanúért fel is jelentenek a rendőrségen is Laczkó régi kollégáinál….(A.Robival is pontosan ez történt)
Gondolkodj egy kicsit újonc barátunk emberek miért dolgoznak még itt 8 éve??????
A válasz egyszerű,mert megéri nekik…..
Az,hogy mertél írni a blognak nagy hiba és az,hogy elmerted árulni a politikai hovatartozásodat az is nagy hiba….Mindkettőért kirúghatnak innen……
Ha ügyes okos vagy hamarosan téged is megpróbálnak beszervezni a zsebre fizető hálózatba,ha nem nagy a szád és okos vagy jól kereshetsz napi 12-15 ezer forintot is…..
Lehet,hogy most a körutakon szart sem keresel.
Majd meglátod te is a belső XIII és a IX.kerület még mindig milyen édes….
Nem egyszer kapunk arról híreket,hogy egykori kollégák bemennek valamiért a IX.-XIII-ba és az általuk egykor ismert csókosok a mai napig megvannak és fizetnek rendesen……..
Még valami azon a pályán ahol Sancit elkapták a rendőrök szeptemberben két nappal később már új csókosok lettek beszervezve….Ennyire sötétek a kollégáid ahonnan bilincsben visznek el egy parkolóőrt oda két nap múlva új csókosokat szerveznek be……
De ha ez nem elég feltehetünk neked ide egy 2008.decemberi komplett csókos listát ellenőrizd mennyi van még meg az 1000 autóból….Eláruljuk neked a 30-40 %- plusz az újonnan behozottak. De ha ez sem elég elkezdhetjük ide felrakosgatni a mai aktív csókos autóitok fotóit boltok címeivel együtt. Úgyhogy újonc létedre még nem láttál itt eleget,de majd csodákat fogsz látni hamarosan olyan dolgokat,amit álmodban sem gondoltál volna.
Ja és fogadj meg valami ne nagyom mondogasd ott,hogy te Jobbikos vagy,mert ez egy büdös kommunisták által bitorolt cég és nekik te ellenség vagy.

Nincsenek megjegyzések: