2010. február 24., szerda

Gyanúsított csókosok....

A Rendörök nem viccből tették ezt tavaly októberben közzé!!!



Rabosított XIII.kerületi adófizetők egy XIII.kerületi önkormányzati cég hibájából de jó kampány szlogen lenne. Csak sajnos ez nem vicc,hanem valóság. Hála Rusznák Imrének és a semmittevésének.




Kíváncsiak lennénk Tóth József XIII.kerületi polgármester majd meg köszöni-e Rusznák Imre elvtársának,hogy a kerülete adófizetőit lecsukatja majd sorban a hülyesége miatt.



A Brfk Gazdaságvédelmi osztálya közzétett egy felhívást melyben a csókosokat szólította fel,hogy jelentkezzen önként és akkor mentességet kapnak a büntetés alól.
Nos nem jelentkeztek tehát ezért a rendőrök mentek hozzájuk.
A pontos számunkat nem tudjuk de több tucat csókos is lehet akit meggyanúsított a rendőrség.
Konkrétan az egyik letartóztatott parkolóőrnél a házkutatás során találtak egy csókos listát és Sanci telefonja is tele volt a csókosok elérhetőségével. Innentől kezdve a rendőröknek egyszerű volt kiket kell meggyanúsítani.
Sok boltost beidéztek meggyanúsítottak,rabosítottak (rabfotó,ujjlenyomat étel stb…)…
Kellemetlen lehet ha valaki fizetett zsebre rendszeresen,most meg fogadhat ügyvédet,hogy majd a bíróság előtt védje őt. Sokat azt mondják nincs bizonyíték az autósok ellen….
Bocsánat ha nem lenne bizonyíték az autósok ellen akkor tanúként lettek volna megidézve,valakit vagy valakiket csak bizonyítékok alapján lehet meggyanúsítani és most pontosan ez történt. Mondjuk az az igazság egyszerűen érthetetlen viszont Takácsot és Moldvait miért nem tartóztatták még le????Bár ezek után ami késik az nem múlik,de talán most még nem lehet mert fogják a kezüket.
Az ügy pikatériáját az adja,hogy pont azokat a csókosokat gyanúsították meg akikről Rusznák 2007.decemberében beszélt a Pozsonyi út és környékéről ahol a saját szemével végig nézte állítása szerint,hogy az ellenőr egyetlen autót sem pótdíjaz meg de a boltokat korán reggel végig járja…Nos ezeknek a boltosoknak a nagy része lett most meggyanúsítva.
Vicces valaki a XIII.kerületben dolgozik fizeti az adóit az önkormányzatnak és most egy önkormányzati cég miatt lesz gyanúsított egy komoly büntető ügyben. Konkrétan mert az önkormányzati cég ügyvezető igazgatója nem tett semmit az korrupció ellen és ennek most ők isszák meg a levét.

Nincsenek megjegyzések: