2010. február 17., szerda

Dynamo a hóban.



Sziasztok!

Azért jó lenne ha nem írnátok olyanokról,hogy mennyit keresünk most.
Ne irigyelje tőlünk azt semmi véres verejtékkel keressük mi azt.
Az András egy állat lett amióta ellenőrzési csoport vezető helyettes lett.
Egy botcsinálta buta kis senki egykori simlis benzinkutasból lett főnök ész nélkül bár az eddig sem volt neki,most meg játsza a királyt élet-halál urát.
De azért ez jó cég Takács egy szaros autószerelő szakmunkásként lett ellenőrzési csoport vezető később vezető helyettes. András egy simlis benzinkutasból lett ellenőrzési csoportvezető helyettes. Tehát a Böp-nél kommunizmus van munkás parasztból is lehet valaki vezető. Azon sem csodálkoznék ha András beszállt volna Moldvai kis üzletébe és már ő is zsebre kapná a pénzt heti rendszerességgel.
Szörnyű kimondani de az ellenőrzési csoportnál már csak egy ember van aki ért is valamit a parkoláshoz az Moldvai,bár ő is rosszra használja a tudását a korrupciós pénzek begyűjtésére.
Állítólag Laczkó Március.31-ével elmegy a cégtől bár szerintünk ez kacsa mert már December 31.-én is elmegy tavaly ez volt a hír.
Laczkó ilyen hülyeségeket beszél neki már nem éri itt meg dolgozni a virágokkal amikkel foglalkozik azzal sokkal jobban keres stb….Ilyeneket mondogat.
Persze ezeket min azután kezdte mondogatni,hogy büntető ügybe keveredett…..
Én biztosra veszem nem ez az egyetlen büntető ügy amibe rész fog venni a cég által csak még nem pattantak ki….De ha jön a Fidesz biztos ki fognak.
Rusznákot a Fidesz keresztre fogja feszíteni ez biztos…..
Mi meg csak közben bandukolunk itt a hóban Radix nélkül mélán.

Nincsenek megjegyzések: