2010. február 1., hétfő

VAJON VÉDIK-E MÉG TAKÁCSOT?

Vajon ezután is védeni fogják Takács Sándort a Böp Kft-nél????
A.Robi tárgyalásán Laczkó a most elment egykori ügyfélszolgálati vezetőre kent mindent ő a felelős azért a bűncselekményért amit ő elkövetett,mert ő írta alá azt a papírt amit beadtak Laczkó rendőr haverjainak.
Takácsot is beáldozzák azonnal ahogy az ügyek rájuk szakadnak majd jobban???
Hiszen már nincs a Böp-nél kikerült ez által a védett személyek közül????
Ami biztos Laczkó is felelős mert mindenről tudott de mégsem tett semmit azon kívül,hogy össze-vissza hazudott megpróbálta megfélemlíteni a korrupciót feltáró embereket.
Laczkó nem merte a tárgyaláson megadni a személyes adatait arra hivatkozva,hogy őt már életveszélyesen meg fenyegették?????
Érdekes Dukát,és Pohárkát pont az ő pribékjei fenyegették meg összeveretéssel és a házuk felgyújtásával. Dukát még a fiával is megpróbálták zsarolni azzal,hogy drogos…..
Laczkó tudunk minden adatodat nem kell titkolnod azokat anyád neve,születési időd,születési helyed,lakcímed stb…..Nem kell ezeket titkolnod mert nincs mit…….

Miért írt le ilyen szemét levelet a rendőrségre A.Robiról Laczkó vajon egykori rendőrként?????Hisz tudhatta,hogy ez bűncselekmény valakiről valótlan dolgokat állítani….

Nos a válasz egyszerű Laczkó és Rusznák annyira nagy hatalmúnak érzi magát hogy azt hiszi nekik mindent szabad,ők mindent megúsznak a MSZP-s párt és a rendőrségi kapcsolataikon keresztül!!!!
Ők lenézik a másik embert,szarba,semmibe veszik őket……
De egy dolgot ne felejtsen el Laczkó és Rusznák minél magasabban van valaki annál nagyobbat fog esni….Ami hamarosan be fog következni……

Nincsenek megjegyzések: