2010. február 24., szerda

Gyanúsított csókosok....

A Rendörök nem viccből tették ezt tavaly októberben közzé!!!



Rabosított XIII.kerületi adófizetők egy XIII.kerületi önkormányzati cég hibájából de jó kampány szlogen lenne. Csak sajnos ez nem vicc,hanem valóság. Hála Rusznák Imrének és a semmittevésének.




Kíváncsiak lennénk Tóth József XIII.kerületi polgármester majd meg köszöni-e Rusznák Imre elvtársának,hogy a kerülete adófizetőit lecsukatja majd sorban a hülyesége miatt.



A Brfk Gazdaságvédelmi osztálya közzétett egy felhívást melyben a csókosokat szólította fel,hogy jelentkezzen önként és akkor mentességet kapnak a büntetés alól.
Nos nem jelentkeztek tehát ezért a rendőrök mentek hozzájuk.
A pontos számunkat nem tudjuk de több tucat csókos is lehet akit meggyanúsított a rendőrség.
Konkrétan az egyik letartóztatott parkolóőrnél a házkutatás során találtak egy csókos listát és Sanci telefonja is tele volt a csókosok elérhetőségével. Innentől kezdve a rendőröknek egyszerű volt kiket kell meggyanúsítani.
Sok boltost beidéztek meggyanúsítottak,rabosítottak (rabfotó,ujjlenyomat étel stb…)…
Kellemetlen lehet ha valaki fizetett zsebre rendszeresen,most meg fogadhat ügyvédet,hogy majd a bíróság előtt védje őt. Sokat azt mondják nincs bizonyíték az autósok ellen….
Bocsánat ha nem lenne bizonyíték az autósok ellen akkor tanúként lettek volna megidézve,valakit vagy valakiket csak bizonyítékok alapján lehet meggyanúsítani és most pontosan ez történt. Mondjuk az az igazság egyszerűen érthetetlen viszont Takácsot és Moldvait miért nem tartóztatták még le????Bár ezek után ami késik az nem múlik,de talán most még nem lehet mert fogják a kezüket.
Az ügy pikatériáját az adja,hogy pont azokat a csókosokat gyanúsították meg akikről Rusznák 2007.decemberében beszélt a Pozsonyi út és környékéről ahol a saját szemével végig nézte állítása szerint,hogy az ellenőr egyetlen autót sem pótdíjaz meg de a boltokat korán reggel végig járja…Nos ezeknek a boltosoknak a nagy része lett most meggyanúsítva.
Vicces valaki a XIII.kerületben dolgozik fizeti az adóit az önkormányzatnak és most egy önkormányzati cég miatt lesz gyanúsított egy komoly büntető ügyben. Konkrétan mert az önkormányzati cég ügyvezető igazgatója nem tett semmit az korrupció ellen és ennek most ők isszák meg a levét.

BOROTVAÉL



Borotvaélen a Böp sorsa.


Hát ezt is megértük a Böp Kft-nél az a nagy kérdés,hogy lenni vagy nem lenni???
Hála Rusznák buta bunkó erőszakos,kommunista dogma szerinti vezetésének.
Olyan talpnyaló pribékjeinek akik ezt lehetővé tették neki mint Pl:Laczkó.
Süllyed a Böp hajója nagyon komolyan akárki akár mit is mondjon,és bárki bármit is ígérjen nagy baj van.
Senki ne foglaljon álláspontot sehol főleg a parkolóőrök közül nem…..
Laczkónak,Rusznáknak,Moldvainak,Andrásnak már nincs sok hátra jön a Fidesz és majd jó seggbe rúgja őket kibassza és lecsukatja őket.
Hamarosan új szelek fognak a Böp Kft életében fújni egy olyan korszak vész teljes korszak után amit Rusznák,Laczkó,Takács….neve fémjelzett…..
Hamarosan nagy változások lesznek itt…….

VÍG LACI EMLÉKÉRE.

Nemrég szereztünk tudomást róla,hogy Víg Laci 531 tavasz eltávozott az élők sorából.
Laci már nagyon beteg volt tavaly is de még betegen is dolgozott a Böp Kft-nél orvoshoz járkált és egy hét távollétét nem tudott igazolni a Böp Kft felé ezért őt onnan kirúgták,mert igazolatlanul lóg szimulál ezért nem ment dolgozni volt ellene a vád.
Laczkó és Takács azonnal kirúgta őt kemények voltak vele,de ekkor már Laci nagyon beteg volt Rákos volt….Tehát Takács és Laczkó keményen elbánt egy halálos beteg rákos emberrel lelkük rajta.
Laci egy szerény ember volt sosem követelt,nem volt erőszakos némán beletörődött a sorsába.
Segítőkész volt bárkin segített,rossz indulatnak egy szemernyi szikrája sem volt nála felfedezhető. Ő egy igazán jó ember és barát volt…….

Nyugodj békében Laci szerettünk téged és sohasem fogunk elfelejteni amíg élünk.
Az angyalok vigyázzanak a lelkedre……


Rusznák személyiségéről röviden:

Rusznák személyiség rajza pontosan ilyen amilyennek itt a videókon elmondják azt.
Elmebeteg személyiség zavaros,szadista,bolond…..
Rusznák Imrének alapjába véve bomlott az elméje,mert ő elmebeteg és ez egyre jobban elhatalmasodik rajta.



Lehet, hogy ingyen parkolhat júliustól

Ingyenes lehet a parkolás Budapesten júliustól. Az Országgyűlés ugyanis nem hozta meg a parkolás rendjéről szóló törvényt. Az alkotmánybíróság tavaly novemberben azt mondta, hogy az önkormányzati törvény hiányos. Június 30-ig új törvény kell, és ennek alapján önkormányzati rendelet. Bár ez nem lehetetlen, de az új parlamentnek legfeljebb néhány hete lesz, hogy mindezt pótolja.



AZ ÁRTATLAN RUSZNÁK:





A videókat végignézve kétség sem fér hozzá....

Laczkó akcióban egykoron:

Holle Anyó nyilatkozata:




Holle anyó hivatalos nyilatkozata:

Nem a Böp Kft volt dogozói miatt csináltam ekkora havat ezen a télen!!!
Hivatalosan elhatárolódok Rusznák Imre azon kijelentésétől,hogy bármi közöm is lenne Dukáékhoz….
Nem felel meg a valóságnak sem,hogy kizárólag azért csináltam ekkora havat,hogy a Főváros felbontsa a szerződését a Böp Kft-vel.
Nem az én hibám,hogy a Főváros a Böp Kft-vel felbontotta a szerződését,mert ennek a szerződésnek az értelmében a Böp Kft-nek nem volt feladata a hó eltakarítása a parkolóhelyekről.
A szerződés bontás igazi oka Rusznák Imre személye és a Böp Kft körül kialakult sok balhé.



Üdvözlettel:
Holle anyó.

A Fidesz szerint Demszky tudta:

Bújtatott pártfinanszírozásra hívta fel Demszky Gábor figyelmét két éve a 3. kerületi fideszes polgármester. Azt kifogásolta, hogy az MSZP-hez kötödő helyi lapban több fővárosi közműcég is hirdetett. A lapot kiadó Európa Kht. már a BKV-botrányban is érintett: csaknem 15 millió forintot kapott egy sajtópályázat lebonyolításáért.

A BKV-botrány folytatódik

A rendőrség ugyan vizsgálná a problémás BKV-szerződéseket, de nem mindegyiket tudja, mert nem kapták meg az összes dokumentumot. A BKV-nál viszont azt mondják: minden iratot átadtak, de lehetnek olyan szerződések is, amelyeket megsemmisítettek a cég korábbi vezetői.
Szalainé Szilágyi Eleonóra végkielégítése miatt tett először feljelentést a BKV vezérigazgatója. Azóta már 37 másik ügyben is.

Csakhogy a rendőrségnél csak 12 feljelentésről tudnak. És a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint ennyi elég is. Inkább a dokumentumokra kíváncsiak, amelyeket hiába kérnek már egy ideje.

Házkutatás a BKV-nál három hete. Azért zárták le a rendőrök a cég székházát, mert hiába kérték, a cég nem juttatta el hozzájuk az összes olyan dokumentumot, amely alapján nyomozhatnának.

„A rendőrségnek dukumentumokra van szüksége – mondta Bodnár Zsolt dandártábornok, budapesti főkapitány-helyettes.
- És megkapják?
- Ebben voltak lukak, nem minden úgy sikerül, ahogy szeretnénk. Ezért volt házkutatás is a BKV-nál. De fölmerül az is, hogy ha újabb és újabb feljelentések születnek, és újabb dokumentumok vannak, ezeket miért nem küldték meg.

Nem is lesz meg minden dokumentum. A BKV kommunikációs igazgatója azt gyanítja: sok szerződést megsemmisítettek.

A közlekedési társaság kommunikációs igazgatója nem érti, miért nem találja a feljelentéseket és az iratokat a rendőrség.

„A BKV átadott tavaly szeptemberben is 61 helyett száz szerződést. Nem tudom, hogy miért nem találják ezeket.” – mondta Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója.
- Tehát a rendőröknél tűntek el?
- Nem tudom, hol tűntek el.

A BKV-nál még 1500 szerződést vizsgálnak. A cégnél azt mondják: ha szabálytalanságokra bukkannak, újabb feljelentéseket tesznek, mert ez szerintük kötelességük.


http://www.rtlhirado.hu/cikk/304633


A 2006-os mszp ígéretek és a választóik:

Mit ígért 2006-ban az MSZP és Gyurcsány Ferenc…..
És mi lett belőle?????
Nagy semmi…..
Vicces és szomorú végignézni ezeket a 2006-os választási kampány filmeket…










És mi volt a realitás mögötte?
Hát ez:



Bajnai értékelt.

Demokrata és hazafi Orbán Viktor és Mesterházy Attila is – ezt mondta évérteklő beszédében a miniszterelnök az Országgyűlésben. Bajnai Gordon kormánya válságkezelését méltatta, összefogásra szólított fel a Jobbik ellen, sőt, a Jobbikat szörnyek nevezte. A Fidesz szerint viszont Bajnai csak egy hitelszerződés pontjait hajtotta végre.



Ep választás....

Nem is olyan rég történt ez!!!!!

Most is ez lesz az MSZP küzd a Jobbikkal…..Vicces a kommunisták a fasisztákkal küzdenek. A második helyért.

A győztesek:





És a vesztesek:

Gyurcsány szeretet:


Mesterházy utánam srácok.

Ingyenes tankönyvet ígért a közoktatásban és ingyenes nyelvtanfolyamot Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. A párt kampánynyitóján azt mondta, ő egy új jelölt, egy új világképpel, ehhez kéri a támogatást. Azt is mondta, hogy az MSZP sokkal jobban fog szerepelni, mint ahogy most várják. Aki viszont nem megy el szavazni, az szerinte a szélsőjobbra szavaz.


Tisztelt Mesterházy úr 8 az az nyolc évük volt,hogy amiket itt most megígér és programjának tűz ki megvalósítsák. De nem tették ahelyett ilyen Rusznák és hozzáhasonló kádereikkel szétlopatták az országot…..Úgyhogy menjenek az ígéreteikkel a Szovjetúnióba….Kommunista disznók maguk mindannyian.
Maga milyen alapon minősíti az olyanokat akik nem mennek el szavazni????
Talán mert elegük van a magyar valóságból a párt független hazug ígérgetésekből…..
Tehát aki nem megy el szavazni az nem fasiszta csak leszarja nagy ívben a hazug politikusokat……Aki meg elmegy szavazni az MSZP-re az egy hazaáruló szemét kommunista pribék.



MIért volt jó a szocializmus!!!



Azt azért tegyük hozzá,hogy az akkori kommunizmus tényleg a dolgozókért volt.
A mostani kommunizmus meg a egykori Mszpm-s kiskirályok hatalom átmentése volt.

Háború a nemzet ellen.


















Magyarok rendszerváltása:







Pufajkások:













Nem csodálkoznánk ha az egyik videón Rusznák Imre apja is feltünne.

MSZP-seknek Kádár emlékére:













Reális MSZP kampányfilm.

2010. február 17., szerda

Dynamo a hóban.



Sziasztok!

Azért jó lenne ha nem írnátok olyanokról,hogy mennyit keresünk most.
Ne irigyelje tőlünk azt semmi véres verejtékkel keressük mi azt.
Az András egy állat lett amióta ellenőrzési csoport vezető helyettes lett.
Egy botcsinálta buta kis senki egykori simlis benzinkutasból lett főnök ész nélkül bár az eddig sem volt neki,most meg játsza a királyt élet-halál urát.
De azért ez jó cég Takács egy szaros autószerelő szakmunkásként lett ellenőrzési csoport vezető később vezető helyettes. András egy simlis benzinkutasból lett ellenőrzési csoportvezető helyettes. Tehát a Böp-nél kommunizmus van munkás parasztból is lehet valaki vezető. Azon sem csodálkoznék ha András beszállt volna Moldvai kis üzletébe és már ő is zsebre kapná a pénzt heti rendszerességgel.
Szörnyű kimondani de az ellenőrzési csoportnál már csak egy ember van aki ért is valamit a parkoláshoz az Moldvai,bár ő is rosszra használja a tudását a korrupciós pénzek begyűjtésére.
Állítólag Laczkó Március.31-ével elmegy a cégtől bár szerintünk ez kacsa mert már December 31.-én is elmegy tavaly ez volt a hír.
Laczkó ilyen hülyeségeket beszél neki már nem éri itt meg dolgozni a virágokkal amikkel foglalkozik azzal sokkal jobban keres stb….Ilyeneket mondogat.
Persze ezeket min azután kezdte mondogatni,hogy büntető ügybe keveredett…..
Én biztosra veszem nem ez az egyetlen büntető ügy amibe rész fog venni a cég által csak még nem pattantak ki….De ha jön a Fidesz biztos ki fognak.
Rusznákot a Fidesz keresztre fogja feszíteni ez biztos…..
Mi meg csak közben bandukolunk itt a hóban Radix nélkül mélán.

Válasz nagyg nevű hozzá szolónknak.

Válaszolva.

nagyg írta...
Ne haragudj, de mire alapozod az állításaidat???
Itt vagy köztünk és te is nyomod a melót???
Teljes mértékben csúsztatsz és egyszerűen hülyeséget írsz.
Én viszonylag friss hús vagyok, de szerintem az állításaid nem felelnek meg a valóságnak. A régi dolgokról nem tudok nyilatkozni, mivel nem voltam még itt, de jelenleg teljesen más a helyzet mint amiket írogatsz.
Ja és mielőtt lekommunistázol, ős jobbos vagyok. Rühellem a komcsikat. Én marhára bírnám, ha igazad lenne és tényleg ennyit lehetne keresni. De qrvára el vagy keveredve a régmúlt és a jelen között.


Tisztelt újonc te ezekben a játékokban azért nem vagy benne mert új vagy.
De felhívnánk egy két tényre a figyelmed,hogy éri meg egyes kollegáidnak messze vidékről ide bejárni dolgozni havi 85 ezer nettóért úgyhogy az utazásuk 80% fizeti csak a cég.
Miért van az,hogy bizonyos területeken csak ugyanazok az emberek járnak a régiek közül.
Te oda soha vagy nagyon ritkán fogsz bejutni.
Mivel új vagy rád nézve az alábbi a forgatókönyv….
Most téged felmérnek,milyen vagy benne lennél-e a simliben méregetnek téged az idősebbek.
Megbízhatnak-e benned vagy nem stb.
Hirtelen egyik nap egy olyan munkaterületre kerülsz ahol zsebre leszedsz 10-12 ezer forintot és ámulsz mennyit lehet itt keresni….Aztán egy régi kollégád másnap odalép hozzád és közli veled lehet így is keresni akár mindennap,csak juttatnod kell belőle a vezetésnek is és akkor jól élhetsz itt. Nos ekkor ha igent mondasz jól fogsz keresni az biztos…Ha nemet akkor megkeres Moldvai és ultimátumot kapsz tőle térj jobb belátásra vagy bajod lehet,konkrétan ekkor már zsarolnak,hogy szállj be.Ha így sem állsz majd kötélnek akkor egy héten belül kirúgnak téged a cégtől valami alibi ürüggyel és még korrupció gyanúért fel is jelentenek a rendőrségen is Laczkó régi kollégáinál….(A.Robival is pontosan ez történt)
Gondolkodj egy kicsit újonc barátunk emberek miért dolgoznak még itt 8 éve??????
A válasz egyszerű,mert megéri nekik…..
Az,hogy mertél írni a blognak nagy hiba és az,hogy elmerted árulni a politikai hovatartozásodat az is nagy hiba….Mindkettőért kirúghatnak innen……
Ha ügyes okos vagy hamarosan téged is megpróbálnak beszervezni a zsebre fizető hálózatba,ha nem nagy a szád és okos vagy jól kereshetsz napi 12-15 ezer forintot is…..
Lehet,hogy most a körutakon szart sem keresel.
Majd meglátod te is a belső XIII és a IX.kerület még mindig milyen édes….
Nem egyszer kapunk arról híreket,hogy egykori kollégák bemennek valamiért a IX.-XIII-ba és az általuk egykor ismert csókosok a mai napig megvannak és fizetnek rendesen……..
Még valami azon a pályán ahol Sancit elkapták a rendőrök szeptemberben két nappal később már új csókosok lettek beszervezve….Ennyire sötétek a kollégáid ahonnan bilincsben visznek el egy parkolóőrt oda két nap múlva új csókosokat szerveznek be……
De ha ez nem elég feltehetünk neked ide egy 2008.decemberi komplett csókos listát ellenőrizd mennyi van még meg az 1000 autóból….Eláruljuk neked a 30-40 %- plusz az újonnan behozottak. De ha ez sem elég elkezdhetjük ide felrakosgatni a mai aktív csókos autóitok fotóit boltok címeivel együtt. Úgyhogy újonc létedre még nem láttál itt eleget,de majd csodákat fogsz látni hamarosan olyan dolgokat,amit álmodban sem gondoltál volna.
Ja és fogadj meg valami ne nagyom mondogasd ott,hogy te Jobbikos vagy,mert ez egy büdös kommunisták által bitorolt cég és nekik te ellenség vagy.

Mi Rusznákék terve és reménye a jövöre nézve:



A IX.kerület és a Főváros kiválik a Böp Kft-ből.
A Böp Kft a saját tulajdonú automatái leszereli a IX.ker és a Fővárosból és ezeket telepíti át a XIII.kerületbe az új területekre amiket most bővítenek ki ez által az automaták árát megtakarítja a Böp. A Böp Kft a jövőben csak a XIII.kerület parkoló cége lesz és csak a XIII.kerületet fogja ellenőrizni. De gondoljunk csak bele a Váci út fővárosi főút vonal azt nem a Böp fogja ellenőrizni,mi lesz a külső pályákkal????
Az önkormányzati választásokon marad az MSZP a XIII.kerületben hatalmon Rusznákék reménye szerint mert angyalföld a MSZP legerősebb bástyája még Csepelt is lekörözi.
Dr.Tóth Józef marad továbbra is polgármester és ő majd továbbra is megvédi Rusznákot legalábbis ez a tervük,álmuk,reményük.
Csak egy dologgal nem számol Rusznák!
A XIII.kerületi Fidesznek az egyik legnyagyobb támadási felülete Tóthék ellen a Böp Kft!!!
Melyik ilyen balhés cég még a XIII.kerület tulajdonában????
A XIII.kerületi és a nagy FIDESZ keresztre fogja Rusznák Imrét feszíteni a választások után.
Kérdés DR.TÓTH JÓZSEFNEK mennyit fog érni a régi barátja Rusznák Imre????
Kész önmagát is feláldozni érte vagy egyszerűen amikor már rá is komoly veszélyt jelent majd elengedi a kezét???

Majd a jövő mindent tisztáz…….

Négy kérdés Rusznák Imréhez.

1 Ön kommunista?

2 Ön szerint miért van ekkora hó?


3 Miért nem lett a hó eltakarítva?


4 Ön felelősnek érzi magát valamiért ami a cégnél történt?

Takács hamarosan:

Takács a csöves!!!!!


Mivel Takács Sándornak hetek óta nincs munkája valószínű hamarosan így lesz látható ő is mint a képen látható személyek. De szerintem őt senki nem fogja a cégtől és abból a sok családból sajnálni senki akiket tönkretett,kirúgatott és lecsukatott,mindezt abból az önös érdekéből kifolyólag,hogy ő zsebre tudja továbbra is szedni a pénzt. Oly módon ,hogy a parkolóőreit korrupciós pénzek begyűjtésére kényszeríti és azt ő lefölözi….
Végre egyszer Takács is megtudta milyen az amikor kirúgják egy cégtől.
Persze az lenne az igazi ha lecsuknák Takácsot mert azt érdemelné és ott lenne a helye neki is a Venyige utcai börtönben,hisz ő irányította a korrupciós pénzek begyűjtését.



FELBONTATVA:

Már végleges, hogy szerződést bontanak.

A Fővárosi Közgyűlés hétfői döntése értelmében az önkormányzat felmondja a Budapesti Önkormányzati Parkolási Társulással kötött megállapodást április 1-jével.

Ez azt jelenti, hogy a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. üzemeltetésében lévő 2.500 parkolóhely átkerül a Parking Kft.-hez.

Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes azt hangoztatta, a döntéssel egy átláthatóbb rendszer alapjait kívánják megteremteni. Az a cél, hogy egységes, közszolgálati és átlátható parkolási rendszer jöjjön létre Budapesten, és a bevételek "direktben" az önkormányzatokhoz folyjanak be, ne pedig a jelenlegi, rendkívül bonyolult rendben - mondta.
A főpolgármester-helyettes szerint ha nem döntenek időben ebben a kérdésben, akkor júliustól nem kell parkolási díjat fizetni a fővárosban, ami pedig káoszt jelentene.

Az Alkotmánybíróság (Ab) novemberben alkotmányellenesnek mondta ki a fővárosi parkolás szabályozását; eszerint ha június 30-ig nem alkotják meg az új, jogállami rendelkezéseket, ingyenessé válik a parkolás Budapesten.
Jelenleg hét parkolási társaság üzemeltet parkolóhelyeket Budapesten, ezek közül háromban a fővárosi önkormányzat is érdekelt, a többiben pedig a kerületek


http://www.metropol.hu/itthon/budapest/cikk/526733



HÓHELYZET.

Tehát mindenki számára egyértelmű a parkolótársaságoknak nem feladata a hó takarítása.
Ebből következik a Főváros csak ürügyet keresett,hogy megszabadulhasson a Böp Kft-től és annak bunkó kiállhatatlan vezetőjétől Rusznák Imrétől. Rusznákot mindenhol utálják és,hogy szétesik a Böp Kft annak Rusznák az oka egy személyben. Ha Rusznák nem lenne a Böp Kft igazgatója akkor még lenne Böp Kft.
Isten nyugosztalja Novák Péter most forog a sírjában ez a szemét bunkó Rusznák mit tett a szeretett cégével amiért annyit dolgozott ő.

Böp parkolóőrei 40 év múlva így nyilatkoznak majd.

A Böp Kft ellenőrei 30 év múlva majd ilyen őszintén mernek beszélni a disznóságaikról amiket a cégnél ők és ellenük elkövettek.


A kirugásról:


A pénz begyüjtése után mit éreztek.


Az új ügyfélszolgálati irodáról a 13.kerületben:


Egyáltalán hogy tudták elviselni.


A korrupcióról.


Milyen volt korrupcioról egyszerű ellenőr szemszögéből:


Miért?


Takács Sándor a púpos,hogy bánt az olyan ellenőrökkel akik nem akartak nekik zsebre fizetni.

Mszp választási plakátjai:










Megérkezett az ügyészségre a Gyurcsány és Veres elleni feljelentés

Halállal viccelődtek.

Halállal viccelődtek.

Visszalépésre és bocsánatkérésre szólította fel a Fidesz Oroszvári Péter szocialista képviselőjelöltet, mert facebookos oldalán Orbán Viktor halálával viccelődött. Az MSZP szerint mindez csak vicc, még ha rossz vicc is.




Akkor mi is viccelőünk egy kicsit de jó lenne ha Michael Jackson helyett inkább Rusznák Imrét vagy Takács Sándort altatták volna el.
Dögölj meg Rusznák ez vicc????
Mi viccnek szánjuk amúgy jó lenne…..


Vitázna az MSZP

Vitázna az MSZP a Fidesszel szakpolitikai kérdésekben. Azt mondják, így kiderülne, mi van a Fidesz programjában, amiről – szerintük – nem tudni semmit. A Fidesz a felvetésre úgy reagált: van programjuk; hazug, korrupt emberekkel pedig csak az vitatkozik, akinek elment a józan esze.

BKV: LCD-tévék százmillióért..

Hétköznapi LCD-tévékből, összesen néhány tucatból állt a HÉV-utastájékoztatási rendszere, amelyért 100 milliót fizetett a BKV. Megszereztük a cég belső vizsgálati anyagát. Az építő cég ma már felszámolás alatt van és végig veszteséges volt. Mégis két éve 100 millió forintos adományt adott, Földesi-Szabó László pártjának. A BKV, úgy tudjuk a napokban 10 újabb ügyben tesz feljelentést.

BKV: jönnek még feljelentések

Újabb 14 szerződés miatt tett feljelentést a BKV a rendőrségen. Marketing és kommunikációs tánácsokért, valamint rendezvényszervezésért fizettek ki 144 millió forintot. Ráadásul a BKV szerint ezzel koránt sincs vége az ügynek, jövő héten újabb feljelentéseket tesznek majd.
Egy két évvel ezelőtte rendezvény az egyik, ami miatt feljelentést tett a BKV. Maga a rendezvény az előadásokkal és az étellel, itallal együtt 23 millió forintba került. A BKV mostani vezetése szerint ez túlságosan sok. A rendezvényt bonyolító cég vezetője szerint viszont ők alacsony áron vállalták a munkát, szerintük egy 10 ezer fős rendezvényre étellel, itallal kifejezetten nyomott árnak számít.
A BKV vezérigazgatója az előbb említett rendezvény és további 13 szerződés miatt feljelentést tett, ezek a szerződések összesen 144 millió forintba kerültek. A BKV kommunikációs igazgatója azt mondta: a rendőrség korábban 61 szerződést kért be, de ők találtak még másokat is, amik gyanúsak, emiatt tettek most feljelentést.
A BKV szóvivője szerint ezzel még nem ért véget a feljelentés-sorozat: még mindig dolgoznak a belső ellenőrök, hogy átnézzék az 1500 gyanús szerződést, ezért a szóvivő szerint jövő héten biztosan lesz még néhány feljelentés.



Demszky a botrányról

A bizottsági ülés elején a BKV jogi igazgatója bejelentette, hogy újabb feljelentést tettek, most a HÉV békásmegyeri kijelzőinek ügyében. Demszky Gábor a meghallgatáson azt mondta, neki csak mostanában tűnt fel, hogy eltitkoltak előle sokmindent.

Poggyászunk Kádár János.



Rusznák partizán akciója.



Az egyik este még a választások előtt a kommunista haverjaivak visszaszereli a parlamentre a vörös csillagot.

Ez lesz nálunk a választások után????

Összeverekedtek a kormánypárti és az ellenzéki képviselők Argentínában, az egyik északi tartomány parlamentjében, először csak lökdösődtek, aztán pofozkodtak, végül már székeket dobáltak egymásra. Mindezt a helyi tévé végig közvetítette, így minden szavazójuk látta a verekedést. Az előtt estek egymásnak, hogy nekiálltak volna megválasztani a tartományi alsóház elnökét. Hogy pontosan ki ütött először, azt persze nem tudni, hiszen a kormánypárt az ellenzéket, az ellenzék pedig a kormánypártot tartja felelősnek a balhé kitöréséért. Legalább 10 törvényhozó megsérült a székdobálás közben, azt nem tudni, közülük mennyi a kormánypárti és mennyi az ellenzéki. Végül rendőrök választották szét a politikusokat.

Jól kereső állami vezetők:

Több ezer állami, önkormányzati tulajdonú cég vezetőinek fizetését kell ma nyilvánosságra hozni. A lista még korántsem teljes, néhányról már kiderült, mennyit keres. A legtöbbet az állami tulajdonú bankvezérek kapják: akár 3,6 milliót is kereshetnek havonta. A közzétételről a kormány döntött. A Fidesz csökkentené a vezetői fizetéseket





Moldova újra

Moldova ismét!!!


A népnek elege lett a hazug kommunisták uralmából.
Ezért ők tettek is valamit példa mutatóan.


A KOMMUNIZMUS.

Lenin forradalma:


Sztálin forradalma:


Az összeomlás:

2010. február 12., péntek

AKKOR MOST KI HAZUDIK????



Tipikus eset!!!!

Rusznák Imre utasítást ad valamire,amikor viszont egy média azt számon kéri akkor ő azt letagadja.
Szemét kétszínű kommunista,hazaáruló disznó ő.
Tehát Böp dolgozók Rusznák Imrétől csak írásban fogadjanak el utasítást,mert akkor van bizonyítékuk rá,hogy kitől kapták azt ellenkező esetben Rusznák mindent letagad….
Elvégre Rusznák Imre a cégében folyó korrupcióról sem tudott semmit amíg a saját hangját meg nem hallotta a ZOOM.hu-n,hogy kiabál 100 és 200 milliót tesz ki a cégénél a korrupción elfolyt összeg.
Tipikus szar-szemét kommunista viselkedés szóban utasítok később azt letagadom és arra hivatkozik,hogy ő csak írásban ad ki utasításokat.

Tehát egyszerű a Böp dolgozóinak amit Rusznák Imre szóban ad ki azt nem kell végrehajtaniuk………..

Miért nem döglik már meg ez a vén kommunista,szemétláda.

2010. február 9., kedd

ENNYI A PÉNZ A MAI NAPIG:


A mai napig megéri parkolóőrnek lenni.


A Most ebben a pillanatban is a pályák többségén a frekventált helyeken meglehet napi 12-15 ezer forintot keresni zsebre egy nap. Belső és külső Ferencváros illetve Belső XIII.kerületi pályákról van most szó. 500-800 parkoló autó között elfér napi 12-15 autó napi 1000 forint fix tarifával….A veszély már nem nagy hol vannak már a letartóztatások. Az mondjuk durva,hogy azon a pályán is vannak új csókosok ahol Sancit szeptemberben elkapták.
A területi ellenőrzés egy szóval szart ér a kiskirály András és a pénzéhes Román vezetésével.
Laczkó már mint meggyanúsított bűnöző asszisztál az egész komédiához,mint egy fogatlan oroszlán az irányítás sohasem volt nála ő csak egy bábú volt ott mindig. Azért gondoljunk bele még mindig jó páran járnak autóval dolgozni stb….Mind ezt teszik havi nettó 85 ezerből,családdal,gyerekekkel a háttérben,illetve messzi vidékről járnak be dolgozni….
Egy szó mint száz a pakoló maffia élt,él,élni fog amíg lesznek olyan vezetők akik ehhez asszisztálnak aktívan……
Számoljunk csak utána egy parkolóőr a régebbi gárdából,legyen csak három jó napja egy héten az heti 45 ezer az havi 180 ezer plusz a fizetése 85 az az összesen 265 ezer forintot keres egy parkolóőr a mai napig nettóban….. Tehát ennyiért még mindig megéri ezt a munkát csinálni. Moldvai begyűjti tőlük a kis heti pénzeit és biztonságban van mindenki….
Cuccos a sitten de már másnap volt utódja a korrupciós maffia fején…..
Akármilyen balhék,botrányok lesznek itt a Show megy tovább rendületlenül…….
Mindenkinek ez az érdeke………

RUSZNÁK TAKARODJ!!!!!!!!!



RUSZNÁK VÁLASZA A FELSZÓLITÁSOKRA:


Mivel Rusznák Imre nem hajlandó lemondani az első figyelmeztetés ilyen lesz számára.Valamelyik reggel majd ő is így fog felkelni.


Mivel Rusznák Imre nem volt hajlandó lemondani ezért a Parkolási maffia úgy dönt,hogy likvidálja őt.


A videó leírása röviden Rusznák és Laczkó egy céges autóval ki megy vásárolni a Lehel piacra "Narancsot". Amikor Rusznákot megtámadják Laczkó kiejti a kezéből a pisztolyát mert hiába volt 25 évig rendőr azon kívül,hogy hazug feljelentéseket megtanult írni más nem ragadt ott rá…Szegény tök hülye....Ő is csak sírni fog a végén majd....


Értse már meg mindenki Rusznák Imre nem fog lemondani,már a saját pártjával is szembefordult lassan. Rusznák Imrét utálja mindenki,mindenhol.
Érdekes Novák idejében is volt,hó akkor miért nem bontotta fel a szerződést a céggel a főváros????
Ez a fővárosi szerződés felbontás a hó miatt egy nagy kamu csak ürügyet kerestek,hogy végre megtudjanak szabadulni a számukra rengetek balhét okozó BÖP KFT-től,és a bunkó,erőszakos,paraszt,buta Rusznák Imrétől…..

Távozzon a parkolási cég MSZP-s vezetője.



Távozzon a parkolási cég MSZP-s vezetője
2010.02.04 | Spaller Endre
A Fővárosi Önkormányzat kilépett a Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) Kft-ből. A Fidesz az elmúlt évben többször felhívta a figyelmet arra, hogy a cég vezetése nem képes ellátni a feladatát, és 2009 decemberében kezdeményeztük Rusznák Imre leváltását.


A BÖP Kft. vezetése évek óta nem tudja ellátni a feladatát. A céget 2009 óta rendszeresen korrupciós botrányok rázták meg, melyet 2009 szeptemberében ellenőrök letartóztatása követett. A cég érdemben semmit sem tett a korrupció ellen. Ezzel párhuzamosan, folyamatosan csökkent a cég által befizetett díjak összege. A tavaly kialakított ügyfélszolgálati helyiség ügyében Bajnai Gordon „antikorrupciós” hivatalához fordultunk. A cég rossz működését látva a IX. kerület már tavaly jelezte kilépési szándékát.
A Fidesz XIII. kerületi, IX. kerületi és fővárosi frakciója 2009 végén kezdeményezte a cég vezetőjének leváltását. Ez lett volna az egyetlen útja a BÖP Kft. egyben tartásának, és a parkolási botrányok megszűntetésének. Az MSZP kiállt korábbi fővárosi képviselője, Rusznák Imre mellett, és meggátolta, hogy a cég élén változás történjen.
Most a Fővárosi Önkormányzat bontott szerződést a BÖP Kft.-vel. Így a IX. kerület után a piaca másik egyharmadát is elvesztette a cég. A XIII. kerületieket olyan helyzetbe hozta, hogy az egyik utcában az egyik, a másik utcában egy másik társaság szedi majd a parkolási díjakat. Ez sokkal rosszabb helyzet, mint korábban.
Felszólítjuk Rusznák Imrét, hogy azonnal távozzon a BÖP Kft. éléről. Felszólítjuk Dr. Tóth József XIII. kerületi polgármestert, hogy ne védje tovább korrupcióban és hozzá nem értésben megfáradt egykori párttársát. Lássa be végre, hogy rosszul döntött, amikor támogatta Rusznák Imrét a BÖP Kft. élén. Keressünk végre olyan embert, aki képes beszedetni a parkolási díjakat, azokat a köz érdekében fel tudja használni, például arra, hogy eltakaríttassa ahavat.

http://www.spaller.hu/index.php?mode=cikkek&cikk_id=67

Vicces és megdöbbentő:

A cikk olyan személyeket is érint akik emiatt bajba keveredhetnek ézért a cikket töröltük..........

Takács Rusznáknál

Takácsnak immáron két hete nincs munkája ezért visszamegy sírni Rusznákhoz:

Rusznák és a sajtó kapcsolata....Rusznák szemszögéből ilyen lenne:

Rusznák Imre is így bánna legszívesebben a sajtó képviselőivel akik nem írnak róla jót.

Ezért nem lett hó takarítás a Böp Kft területein

Rusznák Imre is így egyezkedett a Közterület Fenntartóval a hó takarításáról.

"Sajnos az üzlet nem jött létre."

Szerződésbontás.....

Szerződést bont a részben fővárosi tulajdonú Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-vel áprilisi hatállyal a főváros és kilép a kerületekkel létrehozott parkolási társulásból.
Azért döntöttek így, mert a parkolási társaságok az elmúlt napokban nem takarították el a havat az általuk üzemeltetett parkolóhelyekről. Pedig a vonatkozó közgyűlési rendelet szerint ez kötelességük lenne. Ahogy ugyanis a járda esetében a háztulajdonos, parkolóhely esetén a parkolási társaság dolga a hó eltakarítása. A parkoló-üzemeltető cégek közül pedigfcsak a Parking Kft. tett eleget kötelezettségének az általa üzemeltetett P+R és fizető parkolókban. Egyébként a fővárosi közterületi parkolóhelyek mintegy 10 százaléka a fővárosé, a többi a kerületeké.


Egymást vádolják BKV-ügyben.

“Pártkasszába landoltak a BKV-pénzek” – ezt állítja a Fidesz. Mindeközben az MSZP és az SZDSZ egymásra tologatja a felelősséget a BKV-ügyben. Demszky Gábor ma azt mondta, hogy Hagyó Miklós kézi vezérléssel irányította a céget és a szőnyeg alá söpörte a problémákat. Ami szerinte hiba. Steiner Pál, szocialista frakcióvezető szerint viszont Demszky Gábornak politikai, sőt jogi felelőssége van az ügyben, hiszen mégiscsak ő volt a főpolgármester.

Demszky is megszólalt:

Harminc újabb feljelentést tesz a BKV. A vezérigazgató szerint 3,5 milliárd forintnyi kárt okoztak felesleges szerződésekkel és túlzott végkielégítésekkel. Demszky Gábor főpolgármester most először beszélt azóta, hogy letartóztatták egyik legfontosabb emberét, Mesterházy Ernő főtanácsadót. Azt mondta: meggyőződése, hogy ártatlan. Ugyanis éppen ő javasolta Demszkynek, hogy kérje a BKV új vezetését arra, hogy a gyanús szerződések miatt tegyenek feljelentést.


Rendszervaltas Magyarorszagon es Kelet-Europaban 1988-1990:


Orbán A magyaroknak elege lett a gyenge vezetésből.



„Feledtetni kell azt a szégyent, amit a Gyurcsány-korszak okozott”

Orbán beszéde elején kijelentette, ebben a teremben nem csak ő az egyetlen, aki azt hiszi, hogy a véletlennek nincs értelme. „Van erőnk, hogy változtassunk” – idézett egy dalszövegből a pártelnök. Orbán elmondta, hogy minden azt üzeni és kiáltja Magyarországon, hogy változtass. „Nem tudom, volt-e ilyen mélyről jövő igény a változtatásra, talán húsz évvel ezelőtt” – tette hozzá.

1989-ben még erős volt ez a hang, ma azonban gyengén halllatszik, aminek a gyenge kormányzás az oka – vélte a Fidesz elnöke. Márpedig a gyenge országokat sehol sem tisztelik. A magyaroknak elege lett a gyenge vezetésből – tette hozzá. Itt az ideje, hogy erős kormánya legyen az országnak, amely képes helyreállítani tekintélyünket – hangsúlyozta a Fidesz elnöke.

Vége a „trükkök százainak”

A polgári kormány miniszterelnöke szerint olyan kormány kell, amely helyreállítja az ország tekintélyét, lakóinak gondjait megoldja, felelősséggel kezeli a pénzügyeket, és nem nyomja rá bélyegét a bűnözés. Olyan kormányzás kell – fogalmazott Orbán –, hogy a munkavállalók biztonságban érezhessék magukat, ne féljenek se az utcán, se otthonaikban, ne kelljen félni a bűnözőktől. Lesz súlya és lesz befolyása Magyarországnak – fogalmazott. A volt kormányfő úgy látja, új világ született, amely leszámolt azzal az illúzióval, hogy munka nélkül értéket lehet teremteni, hogy a trükkök százaival felfújt lufik nem durrannak ki.

Orbán megállapította: szükség van valamiféle „erkölcsi abroncsra”. „Tudnunk kell” – mondta –, „hogy bár nyugati zászló alatt hajózunk, keleti szél fúj. Az új világban más módon vívhatjuk ki a tiszteletet, mint korábban. Erő kell ehhez és biztos vezetés” – szögezte le. Orbán Viktor felszólított: felejtsük el, hogy országunk kicsi és kiszolgáltatott. A szüntelen alkalmazkodás a jellemtelenség melegágya lehet. Erő, ész és szorgalom kell – világított rá a Fidesz elnöke.

Van erő, hogy változás legyen

Olyan politikának van értelme, amely anyagi, testi, szellemi és lelki megújulást hoz maga után – folytatta.

Megrendítően sok feladata lesz az új kormánynak, mert felmérhetetlen károkat okozott a Gyurcsány-korszak – folytatta Orbán. Hozzátette: új horizontot lát kirajzolódni, „van erő, hogy változás legyen”.

Orbán Viktor üzent a hitetleneknek is, akik már a munka elején elvetélt ötletnek tarják a változtatást: „A hit nem más, mint a remélt dolgokban való bizalom. Én pedig hiszek Magyarországban.” Kérte a hitükben gyengébbeket, próbáljanak meg bízni, és akkor észrevehetik, hogy a félelem és a kudarc ideje lejárt.

A Fidesz elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy a változáshoz, az új irány kitűzéséhez egy iránytűre is szükség van. „Ez pedig nem más, mint a józan ész, ami minden emberben közös” – fogalmazott. Véleménye szerint ami van, az nem mehet így tovább, mert az ország letért a józan ész útjáról. Ennek egyik legjobb példája, hogy a magyar baloldal milliárdosokat, magyar oligarchákat választott vezetőiül. Ők a magánügyeiket az emberek érdekei elé helyezték, elrugaszkodtak a valóságtól.

Mindenféle szélsőség veszélyes lehet

Orbán figyelmeztetett: mindenféle szélsőség veszélyes lehet. Az egyik szélsőséget most a hatalmon lévők képviselik, akik azt hiszik: bármit megtehetnek. Gátlástalanul visszaélnek a hatalmukkal, mint ahogy tették Budapest vezetői is, akik közül már csak páran nincsenek rács mögött – fogalmazott a legnagyobb ellenzéki párt elnöke. A másik szélsőség az, ami hagyja, legitimizálja az erőszakot – fűzte tovább Orbán. Szerinte a gyűlölet a szélsőségek mozgatórugója. „Gyűlöletben semmi sem születhet újjá.” A jövő kormányának kell jönnie, nem a bosszú kormányzásának – mondta el Orbán.

Pistike dolgozatot ír

Nem lehet szemet hunyni és átlépni mindenen. Úgy fogalmazott, ma sokan letagadnák az utolsó 8 évüket, de „nem fogjuk hagyni”. Feltette a kérdést, miért kell az elszámoltatás, majd egy viccel adott magyarázatot, miszerint Pistikének azért kell az iskolában dolgozatot írnia, mert ha pofára osztályozna a tanár, akkor nagyon rosszul járna. „Nem a múltnak tartozunk elszámolással, hanem a jövőnek” – szögezte le, majd hozzátette: nem szabad hagyni, hogy a politikusok ne vállalják tetteik után a felelősséget. „Elveszett az emberek hite, hogy Magyarországon lehet boldogulni. Meg kell nekik mutatni: a politika igenis lehet hasznos, csak az emberek szolgálatába kell állítani.”

Közös nemzeti ügyekkel lehet visszatérni a választókhoz

Gyakran felmerül a kérdés: van-e a politikának visszaútja az emberekhez? – tette fel a kérdést Orbán Viktor. A Fidesz elnöke kijelentette: hisz abban, hogy minden zsákutcából van kiút, amelyen bementünk, azon vissza is jöhetünk. „Éppen ezért nem szimbólumokkal és ideológiákkal kell kormányoznia a következő kabinetnek” – szögezte le Orbán. „Láttuk, hogy a doktriner politika és az üres jelszavak hova vezetnek. Ezek elszívják az emberek ideológiáját” – állítja a legnagyobb ellenzéki párt elnöke, aki vallja: ezért nem szabad politikai elméleteket tenni a kormányzás középpontjába, hanem arra kell koncentrálni, hogy mi módon akarják élni az emberek az életüket. Orbán úgy látja: közös nemzeti ügyekkel lehet visszatérni a választókhoz és a valósághoz. Ilyen értéknek tartja a politikus a munkát, „amely tartást és szabadságot ad, értéket teremt”, az otthont, „amelyre mindenkinek szüksége van, és mindenki vágyakozik rá” csakúgy, mint a családra. Ilyen alappillérnek tartja Orbán még az egészségügyet is, amely meglátása szerint szükséges, de nem elégséges. Elengedhetetlennek tartja a pártelnök a rendet, „amely ugyan a diktatúra évei alatt rossz mellékízt kapott, de el kell ismerni: „rend nélkül nincs szabadság, csak káosz.” Orbán leszögezte: ezeket a nemzeti ügyeket kell a következő kormánynak képviselnie. Szakítani kell az eddigi nyolc év hagyományaival, hogy magánérdeket kell a kabinetnek képviselnie. „Felfelé akkor indulunk meg, ha olyan nemzeti ügyekkel foglalkozunk, amelyet az ország többsége magáénak vall.”

Saját lábunkra kell állnunk

Az eddigi politika képtelen volt nemzeti ügyeket képviselni; ennek következtében összerogyott a gazdaság, végveszélyben az egészségügy, szétporladóban a szociális rendszer, súlyos szinten a munkanélküliség, összeomlott a közbiztonság. „Az ámokfutásnak véget kell vetni, újjá kell építeni az országot” – hangsúlyozta Orbán. Úgy véli, a legfontosabb feladat a gazdaság talpra állítása, amely – ha jól tesszük a dolgokat – képes nemzeti egységet teremteni. Mint kifejtette, olyan gazdasági rendszerre van szükség, amely elfogadja, hogy hatékony pénzügyi rendszer és verseny nélkül nincs fenntartható jólét. Ezek azonban csak eszközök, nem pedig a célok – húzta alá.

Mint mondta, az utóbbi években olyan rendszer épült fel, amely elsőbbséget biztosított a spekulánsoknak. Akik meg nem érdemelt jövedelemből élnek, a markukba nevetnek és lenézik azokat, akik becsületes munkával keresik a kenyerüket. Ha az új kormány nem vállalja a felelősséget, a spekuláció továbbra is virágozni fog - figyelmeztetett. Azt is meg kell érteni – folytatta –, hogy az a politika, amely érinthetetlenséget és szabályozhatatlanságot ad a pénzkapitalizmusnak, megrendíti a demokrácia alapjait is. A kérdés tehát az, hogyan lehet a gazdaságot az emberek szolgálatába állítani. Először is, vissza kell helyezni jogaiba a termelést – hangsúlyozta.

Mint kifejtette, ma ugyanis nem a termelésnek, hanem a papírokkal való üzletelésnek van becsülete. Ez viszont egy gazdasági torzulás, vagyis egy fejlődési rendellenesség. Nemcsak a kormányzást, hanem a jegybankot és a pénzügyi felügyeletet is meg kell újítani – jelentette ki. A pénzügyi rendszer azért csődölt be világszerte, mert a bankok nem azt tették, amiért annak idején létrehozták őket. Emiatt még életképes vállalkozások is csődbe jutnak, mert nem kapnak hitelt. Ennek véget kell vetni – hangsúlyozta. Hozzátette: az emberekkel pedig nemcsak mint élő munkaerővel, hanem mint egy nemzeti közösség tagjaival is számolni kell.

Az első és legfontosabb feladat, hogy a magyar gazdaság a saját lábára álljon, és hogy a magyarok több esélyt kapjanak a boldogabb életre, mint az elmúlt 20 évben – hangsúlyozta. Az MSZP válságkezelését Orbán azért tekinti kudarcnak, mert nem volt képes megvédeni a magyar munkahelyeket. Kijelentette: ezért tűzzük ki célként, hogy a következő 10 évben 1 millió munkahelyet teremtünk, és megerősítjük a magyar kis- és középvállalkozások támogatását, ugyanis ők foglalkoztatják a legtöbb embert. De munka csak akkor lesz – hívta fel a figyelmet –, ha megvédjük a magyar termékeket, árukat, a földet és a vizet.

Kijelentette: meg kell menteni az egészségügyet, amelyet a Gyurcsány-korszak szétvert. Fontos elérni, hogy a magyar orvosok ne kényszerüljenek külföldre menni, és hogy rendbe tegyük a kórházakat – húzta alá.

Rend kell és szociális biztonság

„Száműzni kell a félelmet az utcákról, gátat kell szabni a randalírozásnak” – mondta a pártelnök. Orbán szerint a gyenge kormányzás eredménye a gyenge közbiztonság. A politikus kijelentette, hogy a bűnözők ellen harcolni kell, azok vagyoni helyzetétől függetlenül. „Itt az idő, hogy rend legyen Magyarországon!”

A Fidesz elnöke úgy látja, a Gyurcsány–Bajnai-korszak egyik fő terméke a szociális biztonság széthullása. Az emberek számára fontos érték a szociális biztonság, azonosulnak vele. „A nemzet számára erőforrás a szociális biztonság, ezért ennek biztosítását fontos nemzeti ügynek kell tekinteni.”

A pártelnök úgy véli, nehéz nyolc év van mögöttünk, de a magyarok szívósságát mutatja, hogy ezt elviselték. Orbán kijelentette: ez a szívósság a bizonyíték arra, hogy sikeres jövő felé indulhat az ország. A Fidesz elnöke felhívta hallgatósága figyelmét arra, hogy a szélsőségesek hiába rázzák az öklüket, nem lesznek képesek áttörő változást elérni. „Eltékozolt erő a szélsőségesek támogatása” – tette hozzá. „Száműzni kell a félelmet az utcákról, gátat kell szabni a randalírozásnak” – mondta a pártelnök. Orbán szerint a gyenge kormányzás eredménye a gyenge közbiztonság. A politikus kijelentette, hogy a bűnözők ellen harcolni kell, azok vagyoni helyzetétől függetlenül. „Itt az idő, hogy rend legyen Magyarországon!”

A Fidesz elnöke úgy látja, a Gyurcsány–Bajnai-korszak egyik fő terméke a szociális biztonság széthullása. Az emberek számára fontos érték a szociális biztonság, azonosulnak vele. „A nemzet számára erőforrás a szociális biztonság, ezért ennek biztosítását fontos nemzeti ügynek kell tekinteni.”

A remény felé kell hajóznunk

„Ugyanakkor megértem a szocialistáktól elpártoltakat is. Azt látták, hogy hátat fordítottak nekik. Nem várhatjuk, hogy megváltoztassák nézőpontjukat, de legyenek ők is a változás részesei és nyertesei” – mondta Orbán. Magyarországon ma kétféle dühös ember van. Egyrészt olyanok, akik azt látják, hogy visszaéltek a bizalmukkal, másrészt olyanok, akik előre látták, hogy így lesz. Különös gonddal kell egy ilyen helyzetben cselekednünk – fogalmazott a Fidesz-elnök. A gyűlölet és hazugság okozta hitetlenségből kell áthajóznunk a remény felé – szögezte le, hozzátéve: csak rosszul kormányzott ország van, szegény ország nincs. A politikus figyelmeztetett, olyan vonatra szállunk, amire a jegy csak április 11-én váltható meg. Puskás Ferenc legendás mondását alkalmazva Orbán az általa remélt választási eredményről szólva így fogalmazott: „kis különbség – kis változás, nagy különbség – nagy változás”.

Együtt sikerülni fog

Orbán azt mondta, ez az ország annyi mindenért kiállt az elmúlt nyolc évben, hogy megérdemli a változást. „Magyarország népének joga van egy őt tisztelő kormányhoz” – hangsúlyozta, „ostoba, mohó zsarnokság helyett a józan ész” kormányzásához. „Csak együtt sikerülhet, de együtt sikerülni fog!” – mondta. A közös értékeket felmutató, megbízható kormánnyal rendelkező országot ismét tisztelni fogja a világ. „Feledtetni kell azt a szégyent, amit a Gyurcsány-korszak okozott. Itt az idő, hogy az országnak olyan kormánya legyen, amit nem kell szégyellni. Itt az idő, hogy a gyengéket leváltsák az erősek” – fogalmazott. Végezetül kijelentette: készen áll, hogy „az ország nagy vállalkozásában” ellássa a maga feladatát, és erre a Fidesz is felkészült.

http://www.mno.hu/portal/693130

Mesterházy Orbánról sok beszéd, kevés tartalom.



Mesterházy Attila még a beszéd előtt egy videóüzenetben azt kérte a Fidesz elnökétől, hogy arról beszéljen mit tervez a Fidesz, ha megnyeri a választásokat. De szerinte Orbán Viktor semmilyen konkrétumot nem árult el a párt programjából, ezért szerinte Orbán Viktort nem is fenyegeti az a veszély, hogy kizárják a pártból. Mesterházy Attila ezzel arra utalt, hogy Mádi Lászlót nem indítja egyéni jelöltként a Fidesz, miután egy fórumon azt mondta: el tudja képzelni az ingatlanadót, miközben a Fidesz programjának egyik legfontosabb része, hogy ellenzi az ingatlandót.


Te hülye fasz kis balek cigány gyerek te ugatsz Orbánra szétbasztátok az országot,szemét kommunista MSZP,jobb lenne ha kussolnál….

Fidesz csak látszat,hogy Hagyó Miklós magányos farkas

A fideszes Balsai István véleménye szerint korábban Gyurcsány Ferenc határozta meg, mi történjen a BKV-nál, és ezt a volt kormányfő Hagyó Miklós akkori szocialista főpolgármester-helyettesen keresztül intézte. A Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azzal kapcsolatban, hogy visszalépésre kérte Hagyó Miklóst a fővárosi MSZP-elnökség, azt mondta: a szocialista párt ezzel a "rapid döntéssel" igyekszik azt a látszatot kelteni, mintha Hagyó Miklós "valamilyen magányos harcosként csak sajátmagának talicskázta volna ki" a pénzt a BKV kasszájából.

Interjú Demszky Gáborral a BKV-ról:



Házkutatás a MÁV-nál

Házkutatás a MÁV INFORMATIKA Zrt.-nél A nyomozók különböző tanácsadói és végkielégítési szerződéseket vizsgáltak.

Lemondott Hagyó Miklós

Biztosan nem lesz országgyűlési képviselő a választások után Hagyó Miklós.

Ő döntött így, miután ezt kérték tőle.

A mentelmi joga azonban még az új országgyűlés megalakulásáig megmarad, mert mostani parlamenti képviselőségéről nem mondott le. Hagyó úgy fogalmazott, hogy nem akarja az MSZP-t terhelni a kampányban, és áll minden vizsgálat elé. Úgy tudjuk: Hagyóra a meggyanúsított volt BKV-vezérek tettek terhelő vallomást.



Újabb hat gyanúsított a BKV-botrányban

Őrizetbe vették Mesterházy Ernőt, Demszky Gábor, egyik legközelebbi munkatársát. Őt azzal gyanúsítják, hogy rávette a BKV aktuális vezetőit tanácsadói és egyéb szerződések megkötésére, amivel kárt okozott a cégnek. Rajta kívül még két korábbi BKV-st tartott bent a rendőrség a kihallgatás után. Őket hűtlen kezeléssel gyanúsítják. Demszky Gábort meglepte bizalmi emberének kihallgatása.



Vágatlan Hagyó Miklós lemond.

Lemondott Hagyó Miklós az egyéni képviselőjelöltségről, a listás jelöltségről, és a fővárosi közgyűlési mandátumáról is. De azt mondta: ez nem azt jelenti, hogy bűnösnek érzi magát, mert ő - ahogy fogalmazott - nem tett semmi olyat, ami a képviselői esküjével ellentétes lett volna. Azt mondta, hogy azért mond le, mert az MSZP budapesti elnöksége ezt kérte tőle, mert - ahogy fogalmazott - nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani. Arra a kérdésre, hogy miért nem mond le országgyűlési képviselői mandátumáról, azt válaszolta: azért, mert erre nem kérte a párt fővárosi elnöksége.




Lemondatná Hagyót az MSZP.

Visszaléptetné az MSZP Hagyó Miklóst a képviselő-jelöltségtől. És felszólították, hogy mondjon le a Fővárosi Közgyűlési tagságáról. A korábbi főpolgármester-helyettest azután kérték erre, hogy a BKV-nál nyomozás indult. És két BKV-vezető állítólag ellene vallott. Hagyó Miklós egyelőre nem reagált a kérésre. Vagyis, eddig nem mondott le.





Szadista pornósok

Szadista pornósok

Véresre vertek egy hétgyerekes anyukát, egy úgynevezett szadó-mazó szexfilm forgatáson.
Előzetesen szexmentes meztelenkedést ígértek neki.


A Böp Kft. Ügyfélszolgálatára is így csábítják az új alkalmazott hölgyeket????




Takarítani kell a havat a parkolási cégeknek.

Felmondja szerződését a fővárosi önkormányzat az egyik parkolási társasággal, mert az nem tett eleget kötelezettségének, és nem takarította el a fizetős parkolóhelyekről a havat.
Nyáry Krisztián, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a főpolgármesteri kabinet szerdai napirendjén szerepelt a Parking Kft. idei közszolgáltatási szerződése. A téma kapcsán szóba került, hogy a parkolási társaságok az elmúlt napokban nem takarították el a havat az általuk üzemeltetett parkolóhelyekről.
A közgyűlési rendelet világosan fogalmaz erről: a természetes vagy jogi személy által kizárólagosan vagy rendszeresen használt közterület tisztán tartásáról a használó köteles gondoskodni. Ennek értelmében a járda esetében a háztulajdonos, a parkolóhely esetében a parkolási társaság dolga a hó eltakarítása. A kabinet megállapította, hogy a parkoló-üzemeltető cégek közül egyedül Parking Kft. tett eleget kötelezettségének az általa üzemeltetett P+R és fizető parkolókban.
Mindez megerősítette a főváros vezetését abban a szándékában, hogy áprilistól felmondja a részben fővárosi tulajdonú Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft-vel kötött szerződését, és kilép a kerületekkel létrehozott parkolási társulásból. Mint ismeretes, a budapesti közterületi parkolóhelyek mintegy 10%-a a fővárosé, a többi a kerületeké. A Főváros vezetése a fővárosi tulajdonú parkolóhelyeken a Parking Kft-re kívánja bízni ezt a feladatot közszolgáltatási szerződés keretében. Ebben a modellben az autósok által a parkolásért fizetett pénz nem a céghez, hanem közvetlenül az önkormányzathoz folyna be.
A tisztán fővárosi tulajdonú Parking Kft. tíz évre szóló közszolgáltatási keretszerződését tavaly fogadta el a fővárosi közgyűlés, amelynek alapján minden évben elkészül az adott évre szóló közszolgáltatási szerződés. A társaság közszolgáltatási tevékenysége két nagy csoportra osztható: forgalomtechnikával, illetve parkolás-gazdálkodással kapcsolatos szolgáltatásra.
A forgalomtechnikai közszolgáltatáshoz tartozik például a védett és korlátozott forgalmú övezetekben érvényes hozzájárulások kiadása; a korlátozott forgalmú övezetekben a jelzőtáblák üzemeltetése (mintegy 4 ezer db); az online hozzájárulás kiadásának bevezetése a teherfuvarozók igényének megfelelően; a személyforgalmi behajtási rendszer bevezetésének előkészítése; valamint Budapest Teherforgalmi Stratégiájának alapján szükséges forgalmi számlálások, környezeti hatástanulmányok elkészítése.
A parkolás-gazdálkodáshoz tartozik a fővárosi P+R parkolók üzemeltetése; valamint több fizető közterületi parkoló (pl. a Margitszigeti parkoló, a Budagyöngye parkoló) üzemeltetése. A Parking Kft. egyéb tevékenységei közül az uniós pályázati tevékenység, amelynek eredményeként a társaság idén 6 P+R parkoló építését kezdheti meg. A 2010. április 1-jétől hatályba lépő idei közszolgáltatási szerződés meghatározza a konkrét feladatokat, a várható bevételt és az önkormányzati kompenzáció mértékét.


http://index.hu/belfold/budapest/2010/02/03/takaritani_kell_a_havat_a_parkolaci_cegeknek/