2011. április 1., péntek

Szanyi A dobozban lévő pénzt egyforintosokban áttöltöttük whiskey-s üvegbe.

A Hír Televízió oknyomozó műsorának birtokába jutott vallomások alapján az MSZP pártkasszájába is jutott a whiskey-s doboz botrányként ismertté vált ügyben visszaosztott pénzekből. Az egyik vállalkozó azt mondta: bizonyos szerződések után további 2-3 százalék ment a Köztársaság térre. Szanyi Tibor szerint „nincs mit tornázni az ügyön”.


Az MSZP pártkasszájába is juthatott a whiskey-s doboz botrányként ismertté vált események során – értesült a Hír Televízió. Szanyi Tibor országgyűlési képviselő a televíziónak reagálva tagadta a kétes pártfinanszírozást.

– Hogyne, hát, először a whiskey-s dobozban lévő pénzt egyforintosokban áttöltöttük whiskey-s üvegbe, a Köztársaság tér padlóján szétfolyattuk, és a maradékot szívószállal kiszívtuk, igen – fogalmazott Szanyi. A hírTV felvetésére, hogy „ezt ennyire viccesnek tartja-e”, és van-e bármilyen információja, így válaszolt: „Hát, hülyeségekkel mit csináljak? Hát, hogy lenne? Ilyen butaságokat valaki beordít az éterbe, ezen mi most tornázzunk? Ez érthetetlen!” (lm)

hírTV



Nincsenek megjegyzések: