2011. április 1., péntek

Új Babilon!!!



Sokan úgy gondolják,hogy mivel a Böp Kft ellen folyik a 2008-ban elkezdett rendőrségi nyomozás így az új parkolás üzemeltető cégnél a Sima Út Kft-nél azt csinálhatnak amit akarnak.
Erre az ad alapot nekik,hogy a Sima Út Kft. Neve tiszta eddig az ügyben és most újra építhetik a parkoló maffiát új cég név alatt….
Épülhet az új parkolási korrupciós Babilon!!!

Az alapjai az új parkoló maffiának András személyében meg is van.
Andrást Rusznák ajánlására vették át a Sima Út Kft vezetői de azt vajon elmondta nekik Rusznák,hogy ennek az embernek milyen a múltja és mit hozhat a új cégre…..Biztos nem.

Illetve ha egy TV társaság majd bemutatja azt az ellenőrt aki nyáron megbukott a Opel szerviznél korrupción akkor a Sima Út Kft főnökei mit fognak majd mondani????
Miért alkalmaznak olyan embert aki már a média előtt korrupción többször is bukott????

Akkor ők is nagyon komolyan gondolhatják a korrupció mentes munkavégzést.


Egy szónak is száz a vége amíg ilyen emberek dolgoznak az új parkoló cégnél mint András és ez a Szabó addig nem lesz nyugalom.!!!!!!!
Most majd nem a Böp Kft parkoló ellenőreit fogja a média lebuktatni a híradókban és az újságokban,hanem a Sima Út Kft parkoló ellenőreit.

Ha a Böp Kft-től a Sima Út Kft-hez történő átmenetben ennyire nem változik semmi akkor a balhékban ugyan mi változna??????


Nem lesz nyugalom a Sima Út Kft-nék is hamarosan parkolási korrupciós balhé várható….
Üzletekbe bejáró levideózott ellenőrőkről!!!!!

Ne kérdezze senki miért is?????

A válasz egyszerű miért kellett Andrást és ezt a Szabót alkalmazniuk?????

Ha meg alkalmazták akkor magukra vessenek!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: