2009. szeptember 16., szerda

Bajnai a BKV csak a jéghegy csúcsa.



A költségvetés mellett a BKV-ról és a minisztériumok utazásairól is beszélt Bajnai Gordon az interjúban, amit a Tényeknek adott. Vizsgálatot rendelt el a Blikk információjával kapcsolatban, hogy - ahogy Bajnai fogalmazott - "nehezen indokolható utazásokat számoltak el több minisztériumban". Szerinte ami a BKV-nál történt, az csak a jéghegy csúcsa. Azt mondta, hogy nem lepődne meg, ha több állami cégnél is hasonló ügyek derülnének ki.
Bajnai Gordon a Tények Estében adott interjújában azt mondta: a kormány kitölti a ciklust, de ő nem lesz miniszterelnök jelölt. Szeretne inkább sokat lenni a gyerekeivel és a családjával.
Beszélt a BKV-ról is, szerinte az, ami ott történt, az nem lehet hiba, vagy figyelmetlenség eredménye. Úgy fogalmazott: "szimpla hülyeségből nem lehet 100 millió forintos végkielégítést kifizetni egy középvezetőnek. Az nyilvánvalóan valamilyen ügyeskedés, hogy ha nagyon finoman akarok fogalmazni." Ezért döntött úgy a kormány, hogy az összes állami vállalat kifizetéseit nyilvánossá teszik. Ami szerinte okoz majd meglepetéseket. Például olyanokat mint, amilyen a BKV-nál derült ki. Ezért mondta azt, hogy a BKV csak a jéghegy csúcsa.

A Böp Kft 500 milliója is a jéghegyben van!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: