2009. szeptember 16., szerda

DYNAMO RETURN AGAIN


„Hello!


Amiért hozzászólok ismét annak az az oka,hogy Laczkó János ellenőrzési csoport vezető valamelyik reggel az eligazításon közölte velünk:Nem kell a Hagyó féle ügyészségi feljelentéstől félnünk,mert az ügyészségnek nincs nyomozati jogköre és az ügyészségnek semmi köze az egész ügyhöz.Majd a rendőrség nyomoz ebben az ügyben is nyugodjon meg mindenki…..
Miért nyugodjunk meg merül fel a kérdés? Mert a rendőrségi ügyet eltudja intézni nekünk...
A másik problémám az lenne de szerintem ezzel nem vagyok egyedül Laczkó olyan büdös izzadtság szagú mint egy görény. Valamelyik nap be kellett mennem az irodába a gyomrom kifordult tőle.”

Kedves Dynamó.

Laczkó alapból büdös mert egy dabasi tehénpásztor legény volt a patakban kétszer fürdött meg egy évben összesen ezért büdös. A kölni nála a lócitromot jelenti.
A másik dologra azt válaszolnánk neked Laczkó félrevezet titeket mert az üggyel már a NYOMOZÓ ÜGYÉSZSÉG is foglalkozik a nevéből adódóan nekik viszont rendelkezik nyomozati jogkörrel és élni is fog vele. Mert Laczkó János egykori rendőr kollégáit bűncselekmény elkövetésére veszi rá azzal,hogy a büntető ügyet befolyásoltatja a saját akarata szerint illetve a büntető ügy aktáiba szabadon beletekinthet és arról másokat informál.
Érdekes majd ha a BRFK kipattan a balhé Laczkó mindent letagad és a volt rendőr kollégáit hagyja szarban.

Fogja már fel mindenki itt maximum jövő tavaszig van itt Rusznák és a lopós bandája.
Jön majd a Fidesz és mindennek véget vet. Az a Fideszes képviselő lesz a 13.kerület polgármestere aki feltárta a cégben folyó 500 milliós korrupciót.
Szerintetek ő mit fog tenni Laczkóval,Takáccsal és a többiekkel.???
Illetve a 13.kerületi rendőrkapitányt is az aktuális polgármester nevezi ki tehát ha jön a Fidesz és Fideszes rendőrkapitánya lesz a 13.kerületnek akkor majd ő előveteti ezeket az ügyeket újra és korrektül ki lesznek vizsgálva és akkor jaj lesz a Púposnak és bandájának.

Nincsenek megjegyzések: