2009. szeptember 23., szerda

ÍGY BUKOTT BE SANCI.





Sanci bűnősségéről is így beszélnek majd a sitten a haverok:


Megint saját zsebre dolgozó parkolóőrt fogtak

Vesztegetésen ért és elfogott a rendőrség egy parkolóőrt Budapesten. A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft-nek dolgozott, illetve ezúttal a saját zsebének. Az angyalföldi Fidesz felszólította a cég vezetőjét, Rusznák Imrét, hogy mondjon le. Ő viszont azt mondta, hogy nem mond le, a lelkiismerete tiszta és büszke arra, hogy felléptek a korrupció ellen.
A BRFK gazdaságvédelmi nyomozói egy hosszú megfigyelés után elfogtak egy parkolóőrt, tetten értek őt, éppen vesztegetés közben. A rendőrségen azt mondták: a parkolási cég is segítette a nyomozást és az akciót is. A férfi autójában, a büntetésekre használatos piros zacskóban megtalálták azt a 30.000 forintot, amit néhány óra alatt kapott a környéken lévő boltokban, hogy ne büntessen.
A botrány még tavaly nyáron kezdődött. Akkor több volt parkolóőr beszélt a Tényeknek arról
hogy az autósok zsebbe fizettek nekik. Azt mondták: ebből a pénzből kellett adni a főnökeiknek is. Egy hangfelvételen szintén tavaly nyáron a cég igazgatója, Rusznák Imre is arról beszélt, hogy tud a cégen belüli korrupcióról. A cég vezetője most azt mondta, hogy 1 év alatt mindent megtettek, hogy visszaszorítsák a cégen belüli korrupciót. Szerinte most bebizonyosodott, hogy lehet harcolni a korrupció ellen.


A Fidesz 13. kerületi önkormányzati frakcióvezetője azt mondta: nem érti, hogy miért tartott ilyen sokáig, míg végre egy parkolóőr lebukott. Azt is mondta, hogy a cég vezetőjét, Rusznák Imrét is terheli felelősség, és hogy emiatt le kellene mondania. Rusznák viszont erre azt válaszolta, hogy az ő lelkiismerete tiszta.

Az elfogott parkolóőr beismerte a vesztegést. A rendőrség szerint a következő napokban több új gyanúsított is lesz az ügyben…..
TAKÁCS ÉS CUCCOS MOST PUCOLÓS LESZ????????
SZERENCSÉTLEN HÜLYE SANCI FELÁLDOZTÁK ŐT A SZARHÁZI RUSZNÁK,LACZKÓ ÉS TAKÁCS……

Nincsenek megjegyzések: