2009. szeptember 1., kedd

Házilag barkácsolt bombával ment a hivatalba....



Házilag barkácsolt bombával a hátizsákjában ment be egy budapesti, belvárosi hivatalba egy ember. A biztonsági őrnek azt mondta, hogy ő "majd igazságot tesz." Később mégis beengedték. Először korán reggel járt ott, akkor fenyegetőzött, hogy robbantani fog. Azt mondta, hogy elvesztette az állását, és a lakását. A biztonsági őr akkor a táskájában több kézigránátot is látott. Aztán egy bombával tért vissza, egy szögekből, csavaranyákból összerakott, éles csőbombával.
Budapest belvárosában, a forgalmas Szentkirályi utcába tegnap egy férfi bombával a hátizsákjában ment be. Itt van irodája az Igazságügyi minisztériumnak és a munkaügyi felügyeletnek is.
A készenléti rendőrség fotóján látszik a bomba, amit a férfinál találtak Házilag barkácsolta, szögekből, csavaranyákból, és patkányirtóból. Ez robbant volna, és szórta volna szét a fémdarabokat. A szakértői vélemény szerint akár halált is okozhatott volna.
A férfi először csütörtök reggel ment a hivatalba. Tamási Tamás biztonsági őrrel találkozott, neki panaszkodott, fenyegetőzött, amiért elvesztette a munkáját, elvették a lakását. A biztonsági őr azt mondta, egy pillanatra látta, hogy a férfi hátizsákjában kézigránátok voltak. Akkor azonban a férfi elment. Ezután már a rendőrség kereste a férfit a városban.
Ő azonban - néhány órával később visszament a hivatalba. Egy másik bejáraton - bement. Ott először nem ismerték fel, hogy ő jött vissza, így a hátizsákjában bombával, felment a harmadik emeletre, a Munkaügyi felügyelet regionális irodájába. Az itt lévők mit sem sejtve fogadták, beültették ebbe a panaszirodába, ő maga mellé tette a hátizsákját és elkezdte sorolni a panaszait. Csakhogy közben a biztonsági őrök rájöttek, hogy kit engedtek be és hívták a rendőröket. Azt mondják, néhány percet töltött az irodában.
Miután megtalálták a bombát kiderült, hogy az első alkalommal nem ezt, hanem kézigránátokat láttak a táskájában. Azokat azonban nem találják a rendőrök.

Hú ha ezek alapján a Böp Kft-hez hány volt dolgozója sétálhatna be,hogy felrobbantsa őket mert tönkre tették az életüket és megalázták őket. Mondjuk ha ezáltal Takács,Laczkó, vagy Rusznák megdögölne nem is lenne baj.

Nincsenek megjegyzések: