2009. szeptember 1., kedd

HIÉNÁZÁS.

DÉLUTÁN 4-UTÁN A PARKOLÓŐRÖK NAGY TÖBBSÉGE HIÉNÁVÁ VÁLIK.

EGÉSZEN JÓKÉPŰEK.

SANCI A KONTÉNER SPECIALISTA ZSEBRE.

FIZESS ZSEBRE MERT ÉHES VAGYOK.
HA NEM ADSZ PÉNZT AUTÓS BELÉD HARAPOK ÉS MEGBÜNTETLEK.

Pénz szerzési régi új módszer ütötte fel a fejét a parkolóőrök között.
A hiénázás ami abból áll,hogy a parkoló automatához vagy az éppen autójával beálló autóst meg szólítják és közlik vele ne az automatába dobják hanem nekik adják inkább a pénzt zsebre.
Ez a módszer főleg a kőrútas és az esti műszakos ellenőrök módszere de tudomásunk van arról is,hogy nappalos ellenőrök is csinálják ezt.
A délutános ellenőröknél egyszerű a helyzet délután 16-óra után megszűnik a alibi területi ellenőrzés és a hiénáskodás akkor kezdődik még olyan ellenőröknél is akik ezt korábban nem merték volna megtenni. Nem olyan rég a cég egyik ügyfélszolgálati dolgozóját is leakarták venni zsebre 19-órakor az Andrássy úton. Persze az adott ügyfélszolgálati dolgozó normálisan állt a dolgokhoz és nem csinált belőle ügyet.
Ha valaki már reggeltől elkezd hiénázni akkor a csókosai mellé plusz még egy 15 ezer forintot is össze tud szedni, ezt egy „hiénázó” ellenőrtől tudjuk.
A legnagyobb hiénázók Pl:Cuccos,Renkó,Sanci és sokan mások akiket nem akarunk megnevezni.
Cuccosnál a plusz tarifa minimum 500 forint 17-óra után, Sanci inkább a építkezési konténereket zsarolja darabonként minimum 5 ezer forintra, Renkó filléreskedő olcsó ügyeskedő ha erélyes vagy akár 200-300 forintért is parkolhatsz akár fél napot is nála 365 ft-os övezetben is.

Nincsenek megjegyzések: