2009. szeptember 9., szerda

MAGATOKRA MARADTOK.


Magatokra maradtok HAMAROSAN!!!!!


Olyan embereket fenyegettek zsaroltok próbáltok megfélemlíteni akiknek egy későbbi tanúvallomásuktól fog függni ti hány évet kaptok!!!!!
A 2010-es választást a Fidesz fogja nagy többséggel nyerni ez nem vitás kb:60-70 %-al.
A Fidesz megígérte rendet tesz nos ez azt jelenti,hogy minden Mszp kötődöttségű céget hivatalt megtisztít az MSZP-sektől. Ami azt jelenti az összes vezetőt kirúg..
Tehát első körben a cégtől repülni fognak a vezetők Rusznák,Laczkó,és a többi csoportvezető.
Második körben az új Fideszes igazgató kibassza a parkolási maffia tagjait,mert ő is olvas újságot és gondoljuk lesznek olyanok akit tájékoztatják, felhívják a figyelmüket a dolgokra.
A második körben repülni fog Takács,Moldvai,Cuccos,Sanci,Kisparti,Renkó stb…..
A politikai forgató könyvek szerint ekkor fog komolyabban a rendőrség is beindulni az ügyben. A Zuslagh ügy is két évig ült de aztán az is beindult. Mekkora párhuzam lenne!!!
Nos ha a rendőrségi vizsgálat komolyan beindul majd akkor gondoljátok Laczkó nyugdíjas rendőrként Dabasról majd a Teve utcába járkál,hogy majd akkor már számára idegeneket védjen? Örül ha majd önmagát védeni tudja. De ezt ő is tudja.
Tehát Cuccos,Sanci most mehettek a jó pályákra napi:30-40 ezer forintot keresni már nem tart sokáig fogjátok ezt már fel…Pár hónap múlva lehet,hogy már a börtön elkerülése ellen kell küzdenetek. Takácsra,Moldvaira,Rusznákra,Laczkóra nem számíthattok majd ők majd csak magukat fogják védeni. Gondolkozzatok egy kicsit….Ezt a balhét valakinek úgy is el kell vinnie….Csak nem mindegy,hogy Takács a maffia fejeként kap 5 évet ,vagy Kisparti egy egyszerű parkoló őrként kap 5 évet.
Itt a két fő bűnös ebben az ügyben Takács és Cuccos ezt mindenki tudja ők érdemelnék a legsúlyosabb büntetést is. De majd ők más bőrét keresztül próbálnak kibújni a felelőségre vonás alól. Ha ebből a kártyavárból kiesik egy lap akkor az egész összefog dőlni.
Ne feledjétek mit csinált Takács pl:Lajossal,Prohárkával stb….azt hiszitek ha oda kerül a sor titeket nem fog feláldozni mindenkit feláldozna csak ő megússza.
Nyugodtan dőljön be mindenki Laczkó és Takács szövegét úgysem lesz semmi..Ez csak ideig óráig tart.
Nyomoz a BRFK az APEH a Nyomozó Ügyészség az ügyben a cég nyakán a helyi és a fővárosi Fidesz, Hagyó feljelentette a céget stb…… előbb-útóbb összedől itt minden.
Ami még itt szép Takács mindenkit hülyének tart csak ő az ész senki más. De akkor miért nem volt annyi esze amíg egy kicsit el nem ül az ügy nem gyűjtik a pénzt az ellenőröktől???
Egyáltalán Takács,hogy mert neki menni ilyen embereknek akiket ő kirúgatott.
Utána valakik szétbasszák az autóját még csodálkozik örüljön,hogy nem verték agyon.Reméljük mielőtt lecsukják még erre is sor kerül.
Takács mottója az volt ha kirúgatott valaki ugyan majd mit tud tenni ez a hülye utána.
Nos lehet,hogy ez egy „csövesnél” bejön de a többieknél nem jött be!!!!!!
Mit vár majd Takács ha a büntető ügy beindul és tanúként az általa kirúgatott embereket is beidézi a bíróság???? És elmondják majd mit művelt a ,hogy írja a beosztást illetve az Ecseri útnál amikor megkapta a részét a heti pénzből ő azt keveselte.

Gondolkozzon el mindenki lehet,hogy ma 20-30-40 ezer forint van a zsebében de mi lesz holnap arra is gondolni kell.

Majd az APEH is elhiszi a Sancinak az interjújából,hogy 85 ezerből él?
Családi ház részletre,rezsi,1 milliós robogó részletre,drága horgász felszerelés,20 éves Opel napi 100 km autózással Maglódról,autó rezsije,két gyerek eltartása,privát mobilszámla kifizetése,cigi stb…Mind ezt 85 ezerből??????

Nincsenek megjegyzések: