2009. szeptember 28., hétfő

KÉNYSZER ALATT.


Tapsolhat mindenki a nagy elfogásokhoz amiket a TV híradók mutogattak szép….
De nézzünk a dolgok mögé is egy kicsit ott mi van.
Sanci,Cuccos,Gyík,Gyursi bebukott ennyi a tény de a 35-ből csak ők négyen voltak korruptak. A vezetés tudta nélkül ők négyen építették ki a pakoló maffiát aligha.
Ők csak áldozatok még ha nem is ártatlanok. Nos Cuccosnak és Sancinak már nagyon kiállt a rúd ők ezért buktak le. De Gyík és Gyúrsi abszolút csak áldozatok Laczkó rendőrségi kapcsolatain keresztül Takács és Moldvai feláldozták őket.
Laczkó is szép ember amikor Szerdán amikor a újabb három ember őrizetbe vetté a rendőrök a BRFK-tól átmentek a Böp Kft-hez az őrizetbe vett emberek öltöző szekrényeit átvizsgálni.
Az átvizsgálás után Laczkó János irodájába mentek ahol jó izűen hahotáztak Laczkóval az egykori kollégájukkal. Ezt a vihogást a cégnél többen is hallották és meg is voltak döbbenve rajta. Most tartóztatták le a cég 3 dolgozóját Laczkó beosztottait erre Laczkónak van kedve nevetgélni a letartóztatásban részt vett egykori kollégáival!!!!
Szégyellje magát Laczkó is milyen egy mocsok aljas az ilyen ember a saját beosztottainak teszi az életét szemtelenül irányítottan tönkre. Dukát,Pohárkát,Benny,Pingu stb kibaszatta OK. De ezeknek az embereknek az életüket tette tönkre ez a mocsok Laczkó Takács vezényletével. Milyen jellemtelen emberek az ilyenek??????
Púpos patkány kirúgattál egy csomó embert OK….De ezeknek az életüket tetted tönkre!!!
Nyugi a tied is tönkre fog menni….Majd pl:meg keressük a Felkai Szilvi férjét és elmondjuk neki mit művelsz a feleségével stb…..
Takács azokat is beáldozta akik neki gyűjtötték a pénz,reméljük ők majd Cuccos és Sanci elmondják rád nézve az igazat és akkor te is buksz….
Ez az egész egy ördögi kör aki bekerül a Böp Kft-hez ellenőrnek annak egy idő után tejelnie kell a vezetőknek vagy kirúgnak. Ha valaki ebbe belekerült az ebből kijönni már nem tudott.
Tulajdonképpen Sanci és Cuccos is csak egy áldozat volt a kapzsiságuk-é de első sorban Takács áldozatai voltak mert ő zsarolta őket a több és több pénzért…..

Nincsenek megjegyzések: