2011. június 22., szerda

AZ ALKALMATLAN VEZETŐ....



Rusznák vezetésére és a Böp-re ez volt az igazság.



Rusznák Imre vezetői alkalmatlanságát misem bizonyítja jobban,hogy akikkel szemben szigorúan lépnie kellett volna azokat békén hagyta.(Takács,Moldvai,Laczkó.)
Akiket meg nem kellett volna bántania azokba próbált a legjobban belerúgni..(Duka,Prohászka)

Csak hát erre mondják azt Rusznák baromira okos volt és jó lovakra tett a belerúgást illetően.
De ő kijelentette 2007.december.6-án a beszédében ő kos és őt kemény fából,harcolt már kereskedőkkel és Taxisokkal is…..De azt nem tette hozzá,hogy mindenhol vesztett a taxisok meg még jól agyon is verették…
A Böp Kft-hez is azért került mert az MSZP félre akarta tenni az addig is rengeteg balhét okozó Rusznák Imre elvtársat.
De hát Rusznák Imre nem tudott kibújni a bőréből és a parkoló cég élén még nagyobb balhét csinált mint azt megelőzően bárhol.
Sikeres,okos rátermett vezető volt mi sem bizonyítja ezt jobban.
Okos kereskedőre mondják azt arany lesz abból amihez nyúl.
Rusznákra meg azt mondhatnánk balhé lesz ott ahol ő igazgató.
Gyakorlatilag ha valahol kimondják,hogy Rusznák Imre mindenki utálja őt…
De erre ő azt mondaná ez őt nem érdekli….
Persze ez is egy néző pont de ki szeret úgy élni,hogy mindenki köp utána és utálják és ahol lehet még keresztbe is tesznek neki….
Még a saját pártján belül is!!!!

Persze ez mit érdekli őt havi 2 milliós bevallott jövedelme volt legalább az elmúlt 10 évben mit érdekli őt már bármi annyi pénze van,hogy élete végéig el van belőle.
Bár az ilyen tolvaj komcsik egyszerűen nem tudnak leállni az vérükben van a lopás az élteti őket. Emlékezzünk csak vissza a Böp Kft beszerzéseire Rusznák mindenből megkapta a részét még ha egy-két százezer volt neki zsebre akkor is kellett neki.
Persze egy-két száz ezer forint egy normál ember számára nagy összeg de egy olyan embernek mint Rusznák a havi bevallott 2 milliós jövedelme mellé csak apró pénz.
Emlékezünk csak amikor Takács autóját szétbaszta valaki….Rusznák zsebből adott neki 100 ezer forintot a javításra hozzájárulásként…. Vicces nem vajon Takács azt neki mivel viszonozta????
Esetleg a fényképezőgép beszerzésekkel vagy mi egyébbel????

Egy szónak is száz a vége Rusznák az egyéb munkahelyei mellett a Böp Kft szétrombolásával ékesen bizonyította,hogy vezetői képességei és emberi értékei egyenlő a nullával.

Nem hiába nevezték a böpkft arcai című egykori blogon őt zéró mennek!!!!

Nincsenek megjegyzések: