2011. június 3., péntek

Károly kanadából!



Sziasztok!

Úgy voltam,hogy írok két bejegyzést és részemről ennyi ez a Blog…
Unalmamban rá olvasta és látom András felesége milyen bejegyzést tett Ági nénit mocskolva.
Tudjátok szégyellheti a pofáját bárki aki rosszat mert mondani Ági nénire ő mindenkin segített majd tíz éven keresztül és az a hála érte.
Egy taknyos vidéki tyúkszaros lábú csitri őt mocskolni meri,nagyon csodálkozom pedig András feleségét egy jópofa kis nőnek ismertem meg úgy látásból.
Nem hittem volna,hogy ilyen bunkó lenne.
A másik dolog én innen Kanadából nyugodtan elmerem mondani az igazat.
Először én is utáltam a Prohászkát bár ő is mindig segített mindenkin,de főleg a Dukát mert megcsinálta ezt a balhét.
De aztán belegondoltam teljesen igaza van a Takácsék megzsarolják őt kirúgják őt aztán ő mindent elmond a médiában…Teljesen igaza van.
Bár Takács is,hogy gondolta megzsarol valakit az nem áll kötélnek a zsarolásra utána kirúgják őt és ennyi a parkoló maffia működik tovább mintha mi sem történt volna.
Újabb ellenőröket beszervezve,toborozva a zsebre fizetésre.
Takács,Laczkó,Moldvai,András de legfőképp Rusznáknak az volt a legnagyobb hibája,hogy mélységesen lenézte a többi embert….Takács hányszor mondogatta előttünk is Dukáékra is,hogy az a két bolond ugyan mit tudna ártani nekünk nem tudnak bizonyítani semmit sem…
Hát mint utólag kiderült nem így lett.

Visszatérve Eisenschreiber Andrásra és a kedves feleségére.
Eisenschreiber András már beszervezettként jött a céghez 2009.januárjában ahogy a céghez került már ő is kapta zsebbe a pénz.
Gondoljatok csak bele akkor 3 kivétellel az mind a 35 őr zsebre fizetzett Takácsanak,Laczkónak és Moldvainak egy területi ellenőr volt ekkor hivatalosan az Moldvai volt…..
András bekerült 38 új kolléga közé akiből 35 egy bűnszervezetbe tömörült
Na meg persze neki is jó jött a havi plusz minimum 150 ezer zsebbe a fizetése mellé.
Csöndben el volt ő ott Rusznákot istenítette állandóan ezen röhögött mindenki meg okoskodott pár hónap után már nagy parkolási szakértőnek érezte magát a vidéki srác ezen röhögött mindenki.
Takács távozása után király lett ő is elkezdte begyűjteni a heti pénzeket már nem csak kapott hanem ő is osztott….Ő általában a IX.kerületi emberektől gyűjtött be a pénzt. Moldvaival megegyeztek nem az öltözőben gyűjtenek péntekenként mert az gázos egyesével az utcán megkeresték az őröket és így vitték el tőlük a pénzeket.
Ahogy a valaki nevű hozzászóló írta András egyszer egy Sráchoz a heti pénzéért kétszer ment oda ugyanaz nap mert nem tudta megjegyezni kitől gyűjtötte már be és kitől nem…Ez az esemény pont az Opel szervizes móka előtt volt pár héttel….
Röhögött rajta még Laczkó és Moldvai is…..

Eisenschreiber András fajta emberek gusztustalanok még a felesége fenyegetőzik évek óta sáplják a parkolóőröket és még nekik áll feljebb.
Őszintén el merem mondani tőlem is volt jó néhány alkalom,hogy András vitte el a heti pénzt….Már bánom,hogy ekkor nem csináltam róla én is hang vagy videó felvételt. Akkor most nem lenne ilyen nagy az arca.

Ági néninek amúgy jó egészséget kívánok ne foglalkozzon ezekkel a bunkókkal,mit írogatnak itt Eisenschreiberék.
Mi tudjuk az igazságot,ezek meg hazudozzanak csak itt a saját lelkük megnyugtatására itt.
Kár,hogy nem árulhatom el a nevem biztos örülne ha tudná ki vagyok.

Nincsenek megjegyzések: