2011. június 3., péntek

Eisenschreiber Andrást a saját felesége fogja lebuktatni!!!!!



Izolda írta...
Elég nagy tévhitben éltek. De jó Eisenschreiberéknek, hogy ilyen jól élnek. Irigykedtek? Még jó, hogy ennyire tudtok mindent, csak kár, hogy hazugság minden szavatok. András beszedte tőled a pénzt? Bizonyítsd be. A feleségéről meg elég köcsög dolog, hogy ilyeneket írtok. Hazugságot mindenki ki tud találni. De csak magatokat járatjátok le.
2011. június 2. 9:22


Izolda írta...
jah és még nektek állj feljebb? Vajon mért lettetek kirúgva? Köszönhetitek a 2 nagyokosnak, akik nyakig benne voltak az egészben és akik miatt ez az egész balhé lett. Foglalkozzatok inkább anyátokkal. Biztos büszkék rátok.
2011. június 2. 9:27

Hihetetlen.

„András beszedte tőled a pénzt? Bizonyítsd be.”

Tehát Andrást nem azzal védi a felesége nem igaz amit írtok,ő nem volt benne semmiben,hanem bizonyítsd be ,hogy benne volt.
Tehát benne volt de biztos benne,hogy rá ezt nem fogják tudni bizonyítani.
Emlékszünk még Takácsra aki mindig azt mondogatta vele úgysem tudnak mit csinálni nincs bizonyíték ellene. Most meg ő a maffia fejeként azonosított személy a rendőrségi gyanúsítás szerint.
Andrást a saját felesége ostobasága fogja lebuktatni.


„Köszönhetitek a 2 nagyokosnak, akik nyakig benne voltak az egészben és akik miatt ez az egész balhé lett.”

Kire gondol itt András felesége Takácsra és Moldvaira ez volna reális…

De szerintünk Dukára és a Prohászkára gondol….
Döbbenetes ez a bűnözői logika amivel András felesége is gondolkodik….
Tehát nem Takács,Moldvai,Laczkó,András,Rusznák a felelős azért,hogy egy bűnszervezet működött a Böp Kft-nél?????
Az teljesen normális volt szerinte,hogy ez a bűnszervezet a Böp Kft-nél működött és a férje is részt vett benne….
Az a szemét aki feltárt ezt a hálózatot…..Nem a maffia léte működése a baj hanem akik ezt feltárják és a feltárás miatt megszűnik az!!!
Amúgy az is említésre méltó dolog mivel András 2009.januárjában csatlakozott a Böp Kft-hez és azonnal az ott működő parkoló maffiához,hogy személyesen már senkit nem ismert azokból az emberekből akiket a maffia zavartalan működése érdekében Takács,Laczkó és Rusznák segítségével már eltávolítatott a Böp Kft-től!!!
Ő már egy működő olajozott bűnszervezetbe lépett be és élt belőle jól….
Hogy is maradhatott volna ki belőle Takács,Moldvai,Laczkó ellenőrzési vezetők mind és 34 őrből 31 ekkor benne volt a maffiában.
Teljesen kézenfekvő,hogy András is megkapta a kis heti 50-100 ezer forintos zsebre pénzeit és csöndben részt vett a hálózatban…Később Takács távozása után alvezérként irányította azt…A pénzeket személyesen gyűjtögette be.
Ékes bizonyíték erre az opel szervizes balhé 2010.júliusában akkor András már ellenőrzési csoportvezető helyettesként vett részt a bűnszervezetbe meg is lett az eredménye….

Nincsenek megjegyzések: