2011. június 22., szerda

Tüzes csókot váltottak a bűnözők

Szenvedélyes csókkal búcsúzott el bűntársától a Camorra nevű nápolyi bűnszervezet egyik tagja, így ígérte meg, hogy a börtönben is hallgatni fog a maffia ügyeiről. A külvilág számára eddig ismeretlen rituálét most először sikerült az operatőröknek felvenni.

A pillanatot nem a Keresztapa vagy a Nagymenők folytatásának forgatásán rögzítették. A felvétel a híradók archívumába kerül majd, nem pedig a mozivászonra. A nápolyi maffia két tagja azelőtt váltott csókot, hogy egyiküket elvitték a rendőrök a város nyomornegyedéből.

A csók a hűség megfelelője a Camorra szimbolikájában. Az őrizetbe vett fél így fogadja meg, hogy tartja magát a hatóságok előtt az omertához, azaz a hallgatás törvényéhez. A másik fél pedig arra tesz esküt, hogy a börtönévek alatt gondját viseli társa családjának. A maffia többi tagjának pedig azt üzeni a búcsúcsók, hogy a csoport egységét a rendőrségi akció sem bonthatja meg. Nápoly térségét a szervezett alvilág irányítja, a Camorra benne van a kábítószer-kereskedelemben, a prostitúcióban, a védelmi pénzek szedésében, de a hulladéklerakásban is. (pr)

hírTV


Takács,Moldvai,Laczkó,Rusznák és András is csókolgatják majd egymást????
Aligha ezek a szarháziak majd mindent rávallanak a másikra csak a saját bőrüket mentsék majd….

Nincsenek megjegyzések: