2011. június 22., szerda

INFORMÁCIÓINK SZERINT NYOMOZÁS FOLYAMATBAN VAN RUSZNÁK ELLEN IS.



Megbízható forrásból olyan információt kaptunk,hogy Rusznák Imre ellen is folyik nyomozás a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztályánál.
Konkrétan amiatt amit mi is többször is megírtunk,azzal,hogy 2007.december.6-án elmondta,hogy tud mindenről illetve mennyi megy el parkolási korrupción,ennek ellenére a rendőrségen nem tett feljelentést ez ügyből kifolyólag.
Ezzel egy súlyos bűncselekményt a bűnpártolást követte el,mert egyértelműen bizonyítható,hogy ezekről az ügyekről nekivolt tudomása.
A hülye 2008-ban az ATV-n,illetve az RTL Klubbon is elismerte,hogy a 2007.december.6-ai hangfelvételen ami a sajtóban megjelent ő beszélt….
Gyakorlatilag többször is beismerte a sajtóban,hogy az ő hangja hallható a felvételeken….
Most jön a jogi oldal ha ilyen súlyos bűncselekmény sorozatról volt tudomása miért nem tett feljelentést ez ügyből ?????
Neki itt már nem lehetett volna mérlegelnie azonnal a rendőrségre kellett volna mennie és feljelentést tennie a tudomására jutott dolgokról….
De ő nem ment a rendőrségre és nem tett feljelentést…..
A nyomozás s Duka balhé után Rusznák beszéde után 7 hónappal indult el…..

Jogilag azzal,hogy Rusznák nem tett feljelentést 2007.decemberében bűnpártolás bűncselekményét meríti ki alaphangon is…..Mert egyértelműen bizonyítható,hogy mindenről tudott és az ő hangja volt hallható a médiákban megjelent hangfelvételeken…Na meg ott van a megelőzés stb….

Vicces is lett volna ha Rusznákot ezért nem vették volna elő……

Most majd talán előveszik……


Olyan vicces annyian írták nekünk ha más egyszerű,halandó ember követte volna ezt már rég sitten lenne. Úgy látszik Rusznákot az igazságszolgáltatás és a rendőrség is más mércével méri….
Teljesen igazuk van a levélíróinknak eddig sajnos ez tényleg így volt.


Akkor most már érthető Rusznák gyors elvtávolítása a Böp Kft éléről.

Nincsenek megjegyzések: