2011. június 3., péntek

Mikor pecsételődött meg a parkoló maffia sorsa?

2008.12.10 RTL HIRADÓ


2008.12.11 RTL HIRADÓ


2008.12.11 TV2 AKTÍV



2008.december.10-én Rusznák úgy döntött,hogy offenzívát indít der saját csapdájába esett bele.
Konkrétan a sajtó elé állt és közölte nincsen bizonyíték a korrupcióra és nincs zsebre fizető autókat sem tartalmazó lista mert „ő azt nem látta” és részéről ennyi volt egy korrupciós belső vizsgálat is a cégnél ami senkiről nem állapított meg korrupciót.
Tehát Rusznák szerint vége az ügynek nincs korrupció a Böp Kft-nél mert nincs rá bizonyíték állította ő ezt 2008.december.10-én a RTL Híradóban!!!!

2008.december.11-én a Híradóban Duka a nem létező csokos listával és azt kiegészítve az összes zsebre fizető autó fényképével besétált a Brfk-ra és a zsaruknak átadta azt.
Tehát lista volt annak ellenére,hogy Rusznák azt nem látta!!!!

Ezzel az akcióval Duka gyakorlatilag a maffia teljese térképét átadta a rendőrségnek hol ki fizet zsebre,fényképekkel mellékelve.
A rendőröknek már egyszerű dolguk volt kimentek a fényképek alapján megkeresték a zsebre fizető autókat és megfigyelték őket…..
Azt nehéz lehet biztos magyarázni,hogy a parkolóőr mindennap bemegy az üzletükbe valamiért,és az autóik mindennap díjfizetés nélkül parkol a boltjuk környékén éveken át!

Azt még hozzá kell tenni,hogy Cuccos keményen zsarolni próbálta Dukát és Prohászkát 2008.decemberében…Míg Dukának közös ismerősök révén megüzente,hogy rágyújtja a házát addig Prohászkát felhívta telefonon és személyesen zsarolta meg,hogy ha nem állnak le ki lesznek nyírva.

Amúgy így 2.5 évvel az események után vicces nézni ezeket a Híradó felvételeket!!!!
Nincs korrupció és nincs rá bizonyíték Rusznák szerint…..Érdekes azóta,hogy megváltozott az ügy csak 62 gyanúsítottnál járunk most.

Nincsenek megjegyzések: