2011. június 10., péntek

IGAZSÁGTALAN HOGY ANDRÁS MÉG SZABADON VAN KONKRÉTAN Ő IS SZEDTE A PÉNZT!!!





Múlt heti András felesége által és volt egykori korrupcióban résztvevő eddig még meg nem gyanúsított parkolóőrök között kialakult balhé után jött egy furcsa levél.

Amiben az alábbiak állnak:

Szemétség,hogy csak Takácsot és Moldvait azonosította a rendőrség a parkolási maffia vezetőjeként.
Azt nem vitatom,hogy a két szarházi volt a fej de ezekben az eseményekben Eisenschreiber András „a colos” és Laczkó János vezetőként ugyanúgy részt vett mint Takács és Moldvai.
Ne hagyjuk azt sem figyelmen kívül,hogy Laczkó 2008.januárja óta az ellenőrzési csoport vezetője tehát gyakorlatilag ő volt az ellenőrzésért a legfontosabb személy a Böpnél.
Amikor belépett egy beszédet tartott a Zsilip utcai irodaházban a parkolóőrök előtt,hogy ő nagy rendőr volt és majd rendet tesz itt…..Hát nem így lett.
Mivel én is részt vettem sajnos életkörülményeim miatt a parkoló maffiában ezért tartom itt a dolgokat furcsának.
A maffiában való részvételemre nem vagyok büszke és nem rúgtak ki a cégtől besokaltam és magamtól mentem el.
2008-as évben a parkolóőröktől a pénzeket a Duka balhéig úgy gyűjtötték be,hogy Moldvai bejött Péntek délutánonként az öltözőbe a kis papírjával és körbe mindenkitől beszedte a heti pénzeket. Utána visszament az irodába és Takáccsal és Laczkóval elosztották egymás között a pénzeket. Ha moldvai nem volt akkor Takács gyűjtött de ez nagyon ritkán fordult elő.
Duka balhé után 2008.nyarától úgy változott a begyűjtés,hogy megbíztak Takácsék egy parkolóőr,hogy gyűjtse be a pénzeket és az adott parkolóőr találkozott valahol Moldvaival és Takáccsal és átadta neki a pénzeket a listával ki mennyit fizetett,a pénz szállító eszköze általában egy pótdíj piros zacskója volt. A pénzek begyűjtő megbízott parkoló őre Cuccos volt.
2009.-ben amikor elkezdtek jönni az új területi ellenőrök a céghez Pl:januárba András Moldvai szólt mindenkinek nyugi csak fizessetek és ne lesz baj…Majd a kőr utakon az újakat baszogatják minden marad a régiben ők is benne vannak a dologban….
Amúgy érdekes volt területi ellenőr akkor vagy Rusznák vagy Lackó ismeretségi köréből kerület a Böphöz úgy nevezték őket megbízható emberek.
2009.szeptemberében Cuccosék lecsukása után úgy alakult át a dolog,hogy Moldvai egyével kezdte az utcán beszedni az emberektől a pénzeket és erre Andrást is betanította.
Később ez egészen 2010 végéig így ment….Moldvai általában a XIII.kerületiektől,András meg a IX.kerületiektől ,parkolóőröktől szedte be hetente a pénzeket.
Igen a IX.kerületben esett meg Andrással a nyaralása előtt épp,hogy összekeveredett és egy embertől egy nap kétszer akarta elkérni a heti pénz….Mert hirtelen már nem tudta aznap kitől vitte el a heti pénzt és kitől nem!!!!2011-ben Moldvai távozása után András szedegette egyedül a pénzeket ezt hallottam bár egy természetes volt.


Ezért vicces,hogy csak Takács és Moldvai gyanúsított a vezetők közül eddig.
Közvetlenül a parkolóőröktől a legtöbb esetben a heti pénzeket Moldvai,András,és Cuccso gyűjtötték össze….Előfordult egy pár ritka alkalom Moldvai hiányában Takács szedte össze állítólag Laczkó is szedett egy alkalommal.

Itt közvetlenül a parkolóőrök által begyűjtött pénzekhez legtöbbet vezetőként Moldvai és András került kapcsolatba. Ők szedték össze és osztották tovább Takácsnak és Laczkónak.
Ezért is csodálom,hogy András még szabad és nem gyanúsított…

Nincsenek megjegyzések: