2011. június 10., péntek

TAKÁCS ÉS MOLDVAI FELDOBJÁK MAJD ANDRÁST!!



Egyszer úgyis mindenkinek számot kell majd adnia a viselt dolgaiért a Böp Kft-nél elkövetett bűncselekményei miatt….
Maradjunk csak a hivatalos útnál jelen esetben Takácsot és Moldvait gyanúsítják a Parkoló maffia felépítésével és vezetésével és működtetésével,amit 2007.szeptemberében kezdtek.
Ő valószínűsíthetően ennek az ügynek a fő gyanúsítottjai lesznek….
Ami kinéz nekik bűnszervezet létrehozása,abban való részvétel,hivatali hatalommal való visszaélés,zsarolás…….Ezek alaphangon 5-15 évig terjedő szabadság vesztéssel sújthatók.
Na meg a minősítő körülmények nyereségvágyból csinálták…stb
Normál esetben Takács olyan 13-14 évet,Moldvai pedig a maximumot 15 évet kapná mert Moldvai Takács távozás után is irányította még pluszt egy évig a szervezetet

Gondoljatok bele Takács és Moldvai feje felett ott lebeg egy 15 éves letöltendő börtön büntetés akkor majd mit fognak tenni???
Ja és az itt kiszabott büntetést az utolsó percig le kell ülniük a bűncselekmények súlya miatt itt nincs jó magaviselet és egyéb enyhítésre lehetőség!!!!!

Takács és Moldvai a 15 év elkerülése és enyhítés érdekében az anyjukat is feladná majd…
Ahogy ezt a két jellemtelen szarházit ismerjük!!!!
Először természetesen mindent makacsul tagadni fognak de ahogy majd egyre jobban húzzák rájuk a vizes lepedőt rájönnek ők is amikor eljön egy pont amikor nincs tovább vagy együtt működnek és megússzák enyhébb büntetéssel vagy mennek 15 évre a sittre….

Nem hisszük,hogy pont majd Takács és Moldvai tekintettel lesznek bárkire ha a saját bőrükről lesz szó,mint eddig is többször ezt tették.
Moldvainak és Takácsnak a hamis tanúzás és a bíróság előtti hazudozás sem okoz problémát mint tették azt a Duka munkaügyi perében…..
Nem is kellett volna válaszolniuk de ők mégis megválaszolták semmi közük nem volt a korrupcióhoz.. Érdekes a rendőrségi gyanúsításban ennek az ellenkezője áll…

Nos ha majd Takácsék nyakán a kés lesz szerintetek ők majd olyan személyeket akik ellen akkor még esetleg nem volt elég bizonyíték nem fogják majd feldobni.
Takács és Moldvai majd nem köpi be mit csináltak együtt éveken át Eisenschreiber Andrással és Laczkó Jánossal…????

Nyugalom Eisenschreiber András vesztét nem csak a felesége hanem a egykori bűntársai beismerő vallomási is fogják majd jelenteni.

Nincsenek megjegyzések: