2011. június 22., szerda

A korrupció miért hallgatólagosan elogadott dolog a mai napig???



A parkolóőri korrupció miért elfogadott dolog még a mai napig is a Sima Út Kft-nél….Még ha hallgatólagosan is.
Parkloóőri korrupció amíg ilyen kevés a fizetésük volt,van és talán lesz is ez vitathatatlan.
De amíg a Novák féle vezetőség az utcán próbálta azt megállítani és harcolni ellene tö9bb kevesebb sikerrel addig Rusznák alatt egészen másképpen működött ez.
Takács Sándor és Laczkó Jánosnak akiknek az lett volna ellenőrzési vezetőként,hogy harcoljanak a korrupció ellen nem ezt tették….Sőt inkább ők szervezték azt és igen jól éltek belőle.
Ez ami a korábbi ellenőrzési vezetőtől őket nagyban megkülönbözteti.
Novák vezetése alatt parkolóőri szintig jutott a korrupció,feljebb nem is tudott volna,mert a cég akkori vezetése erkölcsileg és emberileg sem lett volna megvesztegethető.
Na jött a Rusznák féle vezetés Takács és Laczkó ellenőrzési vezetősége ott aztán nem volt erkölcs,és náluk mindenki megvesztegethető volt….Sőt nem,hogy megvesztegethetők voltak ők zsarolták ki a korrupciós pénzeket a parkolóőrökből.
Persze teljesen más a két szituáció:

-egy parkolóőr megkeresi a ellenőrzési vezetőjét adna neki zsebre egy kis pénzt ha békén hagynák őt és jó pályákra menne,mint

-Az ellenőrzési vezető keresi meg sőt már úgy veszi fel a parkolóőrt a céghez,hogy fizet neki zsebre,meg szabja neki naponta mennyit. Illetve ha mégsem akar tejelni az adott őr akkor kirúgással fenyegetik őt…Ha mégsem fizet akkor tényleg kirúgják őt…..


Ugye korrupció és korrupció között is mekkora különbség van…..
Persze Takácsra és Laczkóra az utóbbi eset vonatkozott…
Volt a Böpnél egy hosszú periódus,amikor olyan parkolóőr szinte nem is dolgozhatott a cégnél aki a vezetőségnek nem fizetett zsebre…..
Felvették,figyelték,beszervezték,fizetett zsebre nekik ez volt a sablon…
Ha valaki megbukott valamelyik szinten azt kirúgták valami kamu dologgal…
Persze a legtöbb esetben a vezetőségnek történő zsebre fizetés kicsikarásán bukott meg a legtöbb parkolóőr….Először szépen szóltak neki,aztán durván,aztán kirúgták őt….Mint A.Robi esete is példázza ezt!!!!


Talán a Sima Út Kft-nél ma ez nem ennyire durván megy bár ki tudja András mit csinál ott.
De az tény,hogy a mai napig a parkolóőrök a XIII.kerületben mindennap szépen bejárkálnak a boltokba és begyűjtik a kis napi pénzeiket….Ami viszont biztos Andrásnak a mai napig tejelnek lehet,hogy nem mindenki de jó páran ez biztos….

Majer egy kígyót melenget a keblén András személyében de ez már legyen az ő baja mi szóltunk neki többször is….

Nincsenek megjegyzések: