2011. június 10., péntek

Hogyan juthattak el a dolgok idáig???










Hogyan juthattak el idáig a dolgok???

Sok emberben felmerülhet ez a kérdés…

A primitívjei egyszerűen megválaszolják ezt mert a Duka és a Prohászka az Arnold a Simon ….STB kitálalt azért van ez az egész…
De várjunk kicsit ha nem lett volna mit kitálalni akkor mi lett volna.
Vagy az embereknek teljesen normális,hogy szervezetten zsebre dolgoznak,aki ebbe nem száll be azt kirúgják és az utána maradjon csendbe…

Ez az egész folyamat valahol ott kezdődött amikor Takács Hatalomra jutott 2006.végén 2007 elején elkezdte a zsebre dolgozó hálózatát kiépíteni.
Ezt a hálózatot a nagyobb haszon reményében Moldvaival karöltve elkezdtek kibővíteni.
Erről már Rusznáknak is volt tudomása el is mondja ezt a 2007.december.6-ai beszédjében.
De ekkor Rusznák ahelyett,hogy erős vezetőként rendőrségi feljelentéssel megakadályozná ennek a hálózatnak a fejlődését,terjeszkedését inkább nem csinál semmit alibi dolgokat csinál.
Felmerül a kérdés valami érdek miatt hagyta és nem jelentette fel ezt az ügyet a rendőrségen vagy csak szart az egészre….Inkább az előbbi ekkor már Takács a fényképezőgép beszerzési biznisszel dugott 500 ezer forint csúszópénzt a zsebébe közvetlenül.
De amikor a Duka balhé elindult 2008.júniusában akkor is csak egy alibi vizsgálatot csinált ennyi.
Közben Takács továbbra is azt csinált amit akart!!!!!
Legalább annyit megtehetett volna Rusznák,hogy szól a pribékjének Takácsnak álljon le egy kicsit amíg elül a balhé. Utána 2008.decemberében közli a TV híradóban a korrupció nem bizonyított mert ő nem látta a zsebre fizető autók listáját,tehát az nem is létezik. Közben Cuccos Takács utasítására megzsarolja Prohászkát és Dukát….
A Rusznák féle TV interjú másnapján Duka egy színes fényképekkel,rendszámokkal pontos bolt címekkel elkészített listával besétál a BRFK-ra,hogy lista igen is létezik és most ő azt átadja a rendőrségnek….Tehát Rusznák ismét hatalmas öngólt lőtt rátermett vezetőként.
2008.októberére az össze olyan megbízhatatlan területi ellenőrt,parkolóőrt Takács kirúgat a Böptől aki veszélyt jelentene a parkoló maffiájára.
2009.elején Rusznák ismét parádés döntést hoz elkezd felvenni vagy a saját vagy Laczkó ismerősi köréből érkező területi ellenőröket akik első perctől kezdve benne vannak a Takács féle maffiában.
Elsőként András érkezik így a Böphöz.
2009.május Cuccosról és Sanciról korrupciós videó felvétel készül Rusznák megígéri aki korrupció gyanúsan dolgozik a Böpnél azt azonnal kirúgja a cégtől. De Cuccosnak és Sancinak ekkor megkegyelmez egyedül Fazék kap fegyelmit mert állítólag valami sajtó felvételen nem volt rajta láthatósági mellény.
2009.Augusztusában a állóvizet Dukáék megelégelik és elmennek Hagyó Miklós akkori fővárosi alpolgármester úrhoz aki két Nokiás doboz között meghallgatja őket.
Ezt az ügyet Hagyó akkor annyira gázosnak látja,hogy azonnal feljelentést tesz az ügyészségen.
Na ekkor mozdul végre a rendőrség is Sancit tetten érik másnak Cuccost és két másik „áldozat” parkolóőrt is letartóztatják.
Rusznák ekkor a TV-ben közli ez az ő érdeme mert harcolni mert a korrupció ellen!!!!
Aztán 2010-ben jön az Opel szervizes balhé ismét 10 ember megbukik korrupció gyanús helyzetben….Rusznák ekkor már mélyen lapít csak a kinevezett balekja sajtó szóvivője Szabó Tamás magyarázkodik a médiában ő nem tudott semmiről.
Még parlamenti szintre is kerül ez az ügy ott meg a XIII,kerületi polgármester beszél össze-vissza.
Utána hírtelen újra lép a rendőrség elviszi végre Takácsot,Moldvait és még másik hat volt és akkor még a Böpnél dolgozó parkolóőrt.
2010.szeptemberében még a IX.kerület akkori polgármestere is feljelenti az Opel szervizes balhé miatt a Böp Kft-t….Illetve közli vége ők tuti kilépnek a Böp Kft-bő, a főváros már korábban közölte ezt.
Rusznák mélységesen hallgat ekkor már a sajtószóvivő sem beszél!!!
2010.novemberébe felháborodást vált ki,hogy kiderül a szeptemberi meggyanúsítás ellenére a rendőrség parkoló maffia egyik fejeként azonosított Moldvai József és két másik meggyanúsított parkolóellenőr még mindig a Böp Kft-nél dolgozik a hivatalos rendőrségi gyanúsításuk ellenére is. Ugye,ugye Rusznák azt ígérte régebben akire a gyanú árnyáka is rá vetül azt azonnal kirúgja,de nála egy hivatalos rendőrségi gyanúsítás sem ért ennyit.
A három még Böpnél dolgozó hivatalosan rendőrség által is meggyanúsított személyt az ártatlanság védelmére hivatkozva nem rúgja ki amit az egyik őr egy TV-s rejtett kamerába bele is mond később továbbá azt is,hogy továbbra is zsebre dolgoznak ez az ő kockázatuk.
2010.novemberében a Blikk leközli Moldvai képét mint a rendőrségi gyanúsításban parkoló maffia egyikvezetője aki még mindig a Böp kft-nél dolgozik a gyanúsítása ellenére is.
Ekkor talán párt utasításra Rusznák megválik Moldvaitól és a másik kettő korábban meggyanúsított még a Böpnél dolgozó parkolóőrtől is.
2011.janurájában aztán a főváros és IX.kerület is kilép a Böp Kft-ből egyedül a XIII.kerületi munkaterületeit tarthatja meg a Böp Kft.
2011.december.31-én döntés születik a Böp Kft munkaterületein a parkolást a XIII.kerület részéről a Sima Út Kft üzemelteti tovább 2011.Április.1-től.
A Böp Kft marad mint adósság behajtó cég ami a korábbi kint levőségeit hajtja be ekkor úgy néz ki Rusznák 2011.november.11-ig a munkaszerződésének a lejártáig továbbra is a Böp Kft ügyvezető igazgatója maradhat……2011.április.24-ei XIII.kerületi testületi ülési jegyzőkönyvből kiderül Rusznákot a tulajdonosok mégsem tartják tovább 2011.május.1-től ki van rúgva már nem ő a Böp Kft igazgatója…Ami így is lett…


Nos ez a rövid story!!!!!
Döntse el mindenki mi a helyes út.

Rusznáknak hányszor és hányszor lett volna alkalma Takácsékat és a parkoló maffiát megállítania de ő nem tette ezt soha.

Mindig csak azok ellen lépett akik újabb parkoló maffia ügyeket tártak fel a Böp Kft-nél.
Képzelje el mindenki a Böp kft 2010-be attól volt hangos amikor a Dukáék kirobbantották az Opel szervizes balhét,hogy Rusznák jogi lépéseket keres a Dukáék ellen!!!!!
Tehát nem a korrupciót meg a parkoló maffiát akarta Rusznák megállítani hanem a Dukáékat.
Végül is teljesen jogos Rusznák panasza senkinek sincs joga egy parkolóőr által elkövetett korrupciós cselekményt lefilmezni!!!!
Ez is teljesen jól jellemzi az egész hozzáállását Rusznák Imrének a parkoló maffia kérdéséhez.
Ő sohase akarta megszüntetni a parkoló maffiát ő neki az volt az éreke,hogy az csöndben balhék,nélkül működjön.
De ez nem jött össze neki.
És uram bocsánat a Dukáéra visszatérni egy normális cégnél nincs mit feltárni!!!!

Rusznáknak nem a Dukáék hanem a parkoló maffia ellen kellett volna harcolnia…..!!!!


Ez az egész olyan volt mint egy boksz meccs a Dukáék folyamatosan lesorozták Rusznákot éveken át ő mindig tartotta magát és valahogy felállt egyszer próbált visszaütni 2008.decemberében de abból is egy jó nagy pofonnal jött ki.
Aztán a végén a sok elszenvedett pofontól ő is a földre rogyott és ott maradt.

Nincsenek megjegyzések: