2011. június 22., szerda

MEGELŐZHETŐ LETT VOLNA.




2007.12.06 Rusznák beszéde az állománygyűlésen(részlet).



2007.december.6-án elmondja az ominózus beszédét Rusznák „Urak tudjuk,hogy mi és hogyan zajlik.”……..20 millió folyik el a cégtől parkolási korrupció miatt…

De ezt már mindenki ismeri ez nem új….
De miben áll meg igazán Rusznák felellősége ebben az egész történetben???

Hát azon ha ő 2007.december.7-én reggel besétált volna a rendőrségre és feljelentést tett volna ez ügyből kifolyólag amiről ő tud egész másképp alakultak volna a dolgok….
A MEGELŐZÉS amit ez által Rusznák miatt meghiusult és ezzel ő aktívan bűnpártoló magatartásával segítette éveken át a parkoló maffia működését.
A rendőrségi gyanúsítások szerint 2007.decemberében még alig max:4-7 fő volt benne a Böp részéről a parkolási maffiában….Akkor a rendőrség még meg tudta volna ennek a nagy hálózatnak a kialakulását akadályozni azzal,hogy őrizetbe veszi az akkori maffia vetetőit.
Gondoljunk csak bele mi lett volna ha 2007.decemberében 5 hónapra Takácsot,Moldvait vették volna őrizetbe????
Most nem lenne parkoló maffia ügy!!!!!!!!
Nem lenne ez a rengeteg gyanúsított már talán Takács és Moldvai a jogerős börtön büntetését ülné valamelyik sitten….
Nem több tucat ember azon remegne mikor zárják már le a nyomozást végre talán akkor megúszta már.
Illetve talán nem is alakult volna ilyen iparszerűvé a cégnél az sem ha belép egy új parkoló ellenőr akkor azt kis idő múlva megzsarolják,hogy lépjen be ebbe a hálózatba vagy repül…
Korábban ilyen nem volt mert voltak olyan emberek területi ellenőrök,vezetők akik ebben nem lettek volna benne és nem engedték volna ezt.
Csak hát a parkoló maffiát gátoló azt megakadályozni tudó személyeket a 2008-as évben szépen sorban eltávolították a Böp Kft-től….2008 utolsó három hónapjában összesen csak egy területi ellenőr dolgozott a Böpnél még pedig Moldvai József a későbbi gyanúsítás szerint a maffia másik feje!!!!
Ugye 2009.januártól kezdtek el új területi ellenőrök jönni a Böphöz akik már kezdettől fogva,együttműködtek,részt vettek a parkoló maffiában így került Eisenschreiber András is a céghez.
Egyértelmű,hogy részt vett a maffiában mert ha nem így lett volna egy hónapnál tovább nem dolgozott volna a Böp Kft-nél.
Persze Eisenschreiber András védelmére legyen mondva odakerül egy céghez ahol van 28 közvetlen kollégája akiből 35 egy bűnszervezet tagja akkor ő mit tegyen???
Vagy belép a bűnszervezetbe és ő is jól keres vagy elmegy a cégtől.
Természetesen Eisenschreiber András inkább maradt és jól élt a bűnszervezet számára biztosított mellékes pénzéből.

Na meg aztán itt van a 2010-es nyári opel szervizes balhé meg a Papa dosszié,amiben feketén fehéren kimondja a területi ellenőrök és az ellenőrzési csoportvezetők benne vannak a parkoló maffiában….De érdekes módon ez után nem történik velük semmi sem…..
Hivatalosan Rusznák tudomására hozzák Laczkó János,Eisenschreiber András és Moldvai József rész vesz a cégében működő parkoló maffiában de ő ennek ellenére még sem tesz semmit ellenük. Pedig más embereket ekkor egy szakáll le nem vágatásáért is kirúg a cégtől..
A parkoló maffiózó vezetőinek nagyvonalúan megbocsát……

Ami még külön ocsmány a dologban Rusznák a Böp Kft tulajdonosi bizottságait és az önkormányzatokat sem tájékoztatta erről a súlyos korrupciós helyzetről amiről 2007.decemberében neki már tudomása volt….
A Böp KFt tulajdonosai elől is elhallgatta ezeket a dolgokat….Elvégre csak 200 millió forint hiányzott csak!!!!
A 2007-es évről kiadott éves beszámolóban sem szerepel az,hogy a 2007-es évben 200 milló folyt el parkolási korrupción a cégből.
Illetve ezzel azt is megakadályozta ha ő nem is de a tulajdonos önkormányzatok valamelyike feljelentést tegyen ez ügyből kifolyólag…….!!!!!!
Rusznák Imre éveken át foggal körömmel védte azokat a vezetőket és egyéb személyeket akikről egyértelműen tudta,hogy a cégében működő parkoló maffia tagjai.


Rusznák Imre folytatólagosan aktívan segítette egy bűnszervezet működését éveken át!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: