2011. június 10., péntek

HIHETETLEN AMIT ANDRÁS FELESÉGE ITT IZOLDA NÉVEN CSINÁLT.


Izolda írta...
Elég mocskos a szátok, hogy ilyeneket írogattok. Legalább az igazat írnátok. Ráadásul személyiségi jogokat sértetek. Nem is ismeritek, akkor meg hogy jöttök ilyen rágalmazásokkal?
2011. május 30. 0:30
Izolda írta...
Nagy tévhitben éltek. Ági néni magának köszönheti, hogy elküldték. Pont, hogy ő volt bunkó. Annyi hazugságot írkáltok össze, hogy az már fáj. Nézzetek magatokba inkább. Prohászka és Duka volt a fő maffiafőnők. Egyébként meg András nem nyal senkinek. Vagy irigyek vagytok? Szar lehet nektek. Ráadásul nem is az ő képét rakjátok fel minden esetben. Ciki.
2011. május 30. 0:37
Izolda írta...
"Valaki": legalább ne hazudoznál!!! Ennyire ráérsz? Menj el inkább dolgozni.

"kikrics": te meg mosd ki a szádat. Milyen alapon írogatsz ilyen mocskosságokat, te kis szarfaszu.
2011. június 2. 1:22
Izolda írta...
Elég nagy tévhitben éltek. De jó Eisenschreiberéknek, hogy ilyen jól élnek. Irigykedtek? Még jó, hogy ennyire tudtok mindent, csak kár, hogy hazugság minden szavatok. András beszedte tőled a pénzt? Bizonyítsd be. A feleségéről meg elég köcsög dolog, hogy ilyeneket írtok. Hazugságot mindenki ki tud találni. De csak magatokat járatjátok le.
2011. június 2. 9:22
Izolda írta...
jah és még nektek állj feljebb? Vajon mért lettetek kirúgva? Köszönhetitek a 2 nagyokosnak, akik nyakig benne voltak az egészben és akik miatt ez az egész balhé lett. Foglalkozzatok inkább anyátokkal. Biztos büszkék rátok.
2011. június 2. 9:27

De mindegyik közül ez a legjobb:
Amikor a volt őr aki állítása szerint Andrásnak fizetett és ezt megírta ide frappáns választ kapott András feleségétől.

„. András beszedte tőled a pénzt? Bizonyítsd be.”
Tehát ezek szerint nem az a kérdés András felesége szerint,hogy András beszedte az adott volt parkolóőrtől a pénzt,hanem az,hogy ezt ő bizonyítani tudja-e?
Gyakorlatilag ezzel ki lett mondva igen a férjem beszedte tőled a pénzt de te ezt úgysem fogod tudni bizonyítani.
András évek óta olvassa a blogot tudomásunk szerint,morog ha valami rá nézve kellemetlen jelenik meg és ennyi…Okosan nem reagál semmire,mert csak magát árulná el.
De akkor jön az asszon ő nem hagyja annyiba és ő mindent szétrombol az ostobaságával és veszélybe sodorja a férjét is.


Amúgy nyugodjon meg mindenki ha majd a rendőrségen és a bíróságon öten-hatan vagy még többen tudják tanúsítani András mit művelt akkor számára sem lesz menekvés,mint Takács is azt korábban gondolta.

Nincsenek megjegyzések: