2009. november 16., hétfő

AZ ÚJ TERÜLETI ELLENŐRÖK FELELLŐSÉGE!!!!!!

Imre,András,Tamás figyelem.

Senkinek ne legyenek arról kétségei,hogy Rusznák Imre a Fidesz kormányra kerülésével legkésőbb repülni fog. Ne hagyjátok magatokat,hogy akkor belőletek áldozatot csináljanak a cégnél.
Bár az igaz,hogy amikor a négy ellenőrt elkapták akkor ti is a cégnél voltatok és a ti fő feladatotok lett volna őket ellenőrizni. Ebben azért ti is hibásak vagytok,hogy így történt.
Azt senki sem hiszi el hogy Sanci pályáján a 60-70 zsebre fizető autót senki nem vette észre.!!!
Van közületek olyan akit Laczkó vagy Rusznák hozott a céghez de ez még nem biztosíték semmire.
Lássátok csak Laczkót is Rusznák hozta a céghez és a XIII.kerületi tulajdonosi bizottsági ülésen rákent mindet a korrupció miatt. Pontosabban közölte,hogy annak idején amikor Duka a korrupciót jelentette nekik akkor Laczkó 20 éves rendőri múltjára hivatkozva azt tanácsolata neki irányítsák Dukát a BRFK-ra és ő hallgatott rá. Tehát az egész Duka balhé azért van mert ő hallgatott Laczkó tanácsára kvázi Laczkó átverte őt is.

Srácok nektek milyen érzés,hogy a fejetek fölött Takács és Moldvai zsebre szedi a pénzt az ellenőröktől MÉG A MAI NAPIG IS!!!!!!!!!
Utána meg ha balhé lesz újra majd rátok fognak a hátatok mögött mutogatni,hogy miattatok van minden mert ti vagytok a területi ellenőrök. Takácstól és Moldvaitól semmi jót ne várjatok a szemetekbe mosolyognak és utána a hátatok mögött elintéztetnek titeket.
Takács már számtalan „barátjával”,felettesével,kollégájával megtette ezt a cégnél miért pont ti lennétek kivételek.
Ahogy Dynamó írja nem dolgoztok igazán sokat csak ültök ott bent a cégnél. Ennek az az oka,hogy az ütésszám emelés céljából ne baszogassátok az őröket de az a mellékhatása,hogy a csókos rendszer újra felépül és azért már ti lesztek maximálisan a felelősök!!!!!!
Ha újra lebuknak ellenőrök azt már ti sem tudjátok majd kimagyarázni. Takács,Moldvai mindent tagadni fog és mindenért ti vagytok a felelősök fogják állítani.!!!!!!

AKINEK VAN EGY KIS SÜTNI VALÓJA A CÉGNÉL MÉG A FIDESZ HATALOMRAJUTÁSA ELŐTT NYÚLCUPŐT VESZ A CÉGTŐL,HOGY NE RAJTA CSATTANJON AZ A BIZONYOS OSTOR!!!!!!!!

AMIKOR MÉG VOLT NORMÁLIS TERÜLETI ELLENŐRZÉS (nem csak bohockodás mint ma).
AKI KORRUPCIÓ GYANUSAN DOLGOZOTT SIMÁN BEKÍSÉRTÉK:
AZ MÁS KÉRDÉS,HOGY A VIDEOKON LÁTHATÓ PARKOLÓELLENŐRÖK KÖZÜL AZ EGYIK MÉG A MAI NAPIG A CÉGNÉL DOLGOZIK.

2 megjegyzés:

én írta...

FELELLŐSÉGE!!!!!! No ez igen! Csak? gratulálni tudok!!!! Csak egy kérdés: a videók abból az időkből származnak amikor még nem a területi ellenőr mondta meg mennyi pénzt kell beszedni és kitől?

én írta...

A rinocérosz a nyomotokba nem ér vastag bőr tekintetében!!!