2009. november 2., hétfő

Rendőrök szedtek pénzt prostituáltaktól.




Pénzt szedett prostituáltaktól három rendőr Nyíregyházán. Mindegyik vezető beosztásban dolgozik, kettőt közülük már előzetesbe helyeztek, a harmadik ellen fegyelmi eljárás indult. A Prostituáltak Érdekvédelmi Szövetségének elnöke szerint gyakori, hogy a rendőrök zsarolják őket, azaz, fizetniük kell, hogy bizonyos helyeken dolgozhassanak.
„Két volt rendőr, akik őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba kerültek, az ő szolgálati viszonyukat megszüntette a parancsnokuk azóta, a harmadik rendőr ellen, aki szabadlábon védekezhet, fegyelmi eljárás indult” – mondta Fülöp Gergely, megyei rendőrségi szóvivő, a rendőrökről, akiket vesztegetéssel gyanúsítanak.
„Hivatalos személy által, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette – ez a hivatalos vád” - nyilatkozta Szilágyi László a megyei főügyészség szóvivője, emiatt indult eljárás ellenük.
Prostituáltak Érdekvédelmi Szövetségének elnöke szerint gyakori, hogy a rendőrök pénzért megengedik, hogy úgynevezett tiltott helyeken, például iskoláktól nem messze is állhassanak a prostituáltak.
Földi Ágnes elnök szerint a védett övezeten belüli területről nem állítják elő az ott dolgozókat és akkor azért, vagy azoktól a férfiaktól fogadnak el pénzt, akik fizettek a prostituáltaknak. Mindez azért van, mert a törvény rossz, ki van szolgáltatva a prostituált a hatóságoknak, tette hozzá.
A prostituáltak 2006 óta vállalkozóként dolgozhatnak. Számlát kell adniuk - ezért viszont cserébe jogosultak egészségügyi ellátásra és akár hitelt is felvehetnek.

http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/2009-10-16-prostitualtak
http://www.rtlhirek.hu/video/72861


Laczkó is szedte a pénzt a parkolóőröktől!!!!!!!!!!!
Neki is sitten a helye!!!!!!!!!
Ő is volt rendőr!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: