2009. november 12., csütörtök

DYNAMO MIÉRT NEM DOLGOZNAK A TERÜLETI ELLENŐRŐK????



Hello!

„Viszonylag nyugalom van a cégnél. Sokan elmentek felmondtak,betegállományban vannak.
Sok csókos is kiszállt félnek, de azért maradt még egy kevesen de már a napi „50 ezer” töredéke van csak a pályákon. Jó lenne ha már a rendőrségi nyomozás lezárulna és újra nyugodtan tudnánk kint lenni a pályákon. Nem kellene a hátad mögéd nézni ha a megmaradt 4-5 csókos helyre a pályádon be mész. Bár mondjuk a 13-ban az 131-132-133-134-134-136-ot és 9.ben 901,902,903-ast verették szét a többi pálya épen megúszta csak a csókosok önmaguktól szálltak ki mert félnek. Azt hallottuk a rendőrök azért tették a felhívást az autósok felé mert elakadtak ,és kell nekik még terhelő tanú ellenünk állítólag ezt Laczkó mondta.
Az ember hiányt Laczkóék úgy próbálják pótolni,hogy minden „zombit” felvesznek dolgozni.
Egykori centrumosokat is egy a jelszó ütni minél többet cserébe nem piszkálják őket.
Olyan pletykák jöttek az elment kollégáktól,hogy napi 200-300 pótdíjakat állítunk ki összesen. Nos ez nagy tévedés napi 600-700 pótdíjat állítunk ki és napi szinten 13-18 db ember dolgozik.
Azt hozzá kell tenni a területi ellenőrök semmit nem csinálnak csak ülnek bent az irodában a Takácsékkal és dumálgatnak az utcán nem is látni őket. Persze gondolom Laczkó úgy van,hogy most az ütés szám a legfontosabb megér bármit,hogy helyre álljon. Csak azt nem veszi számításban,hogy közben a csókos állomány is helyre fog állni. Bár az kétségtelen ha a rendőrségi nyomozás lezárulna az mindenki megnyugtatna.
Tavasszal persze jön a FIDESZ Rusznákot párt alapon kirúgják. De akkor a korrupciós ügyért ki fogja elvinni a balhét????? Valószínűleg Laczkó….Ő is csak egy áldozat lesz…..Elvégre ő volt az ellenőrzési vezető a letartóztatások idején ő nem végezte jól a feladatát!!!!Ő a bűnös.
Ez a Rusznák vajon kit nem áldozna fel Takácson kívül,hogy mindent megússzon.
Az a hír járja volt valamiféle bizottsági ülés a 13.kerületben és Rusznákot amikor megkérdezték miért nem tett semmit amikor Duka a korrupciót jelentette arra Rusznák azt válaszolta:Laczkó tanácsára aki 20 évig rendőr volt Dukát a BRFK-ra irányították.
Tehát Laczkó a felelős,hogy Dukát nem vették komolyan mert azt tanácsolta ,hogy küldjék öt a BRFK-ra a nagy Rusznáknak és ezért állítása szerint ő nem felelős.
De állítólag Rusznál Laczkóval is szemétül báni zsarolja őt csúnyán beszél vele és lekezeli őt.
Nem hiszem,hogy Laczkó a 20 éves rendőri pályafutás alatt találkozott ennyi jellemtelen emberrel mint itt a Böp Kft-nél. Bár ha Laczkónak lenne egy kis sütni valója akkor venné hamarosan a nyúl cipőt és nem várná meg a jövő tavaszt amikor a Fidesz hatalomra kerül nehogy ő legyen akkor a kötelezően feláldozandó politikai megegyezéssel létrejövő áldozat szerepkörében. Persze kíváncsi lennék ha Laczkó bajba kerülne ki segítene rajta Takács és Moldvai pont leszarnák őt mint másokat is.”


Ezek szerint most területi ellenőrnek jó lenni a Böp Kft-nél nem kell semmit csinálniuk csak ülni az irodában és beszélgetniük,dolgozniuk nem kell nehogy megsértődjenek az ellenőrök és ne üssenek sokat mert akkor Laczkónak jaj lesz. Csak a buták azt nem tudják,hogy közben a csókos hálózat újra épül majd….És ők is felelősök mert Sancit amikor elkapták 30 ezer forinttal akkor ők nem ellenőrizték megfelelően (persze mindenki tudja,hogy ez Takács utasítására történt)…..

Nincsenek megjegyzések: