2009. november 12., csütörtök

RUSZNÁK ÁLLÍTSA SZERINT MIATT KERÜLT SITTRE A 4 PARKOLÓŐR MÉG BÜSZKE IS RÁ


Fidesz-KDNP frakció vezetője valótlanságokat állít

A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. (BÖP Kft.) ügyvezető igazgatója szerint a XIII. kerületi Fidesz-KDNP frakció vezetője a tényeket figyelmen kívül hagyva, valótlanságokat állít; a társaság gazdálkodása szabályszerű, a társaságnál nincsenek korrupciós ügyek - így reagált Spaller Endre frakcióvezető szavaira Rusznák Imre, a parkolási cég vezetője.

Spaller Endre arról beszélt az MTI-nek kedden, hogy a frakció korrupciót sejt a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. Hegedűs Gyula utcai irodájának kialakítása körül.
Rusznák Imre közleményében emlékeztet arra, a frakcióvezető azzal vádolja a BÖP Kft. vezetését, hogy a korrupció ellen nem tesz semmit.
"Ezzel szemben a tény az, hogy a négy dolgozó vesztegetési ügyére az én határozott fellépésem eredményeként derülhetett fény. A gyanú felmerülésekor azonnal belső vizsgálatot rendeltem el, és mindvégig szorosan együttműködtünk a rendőrséggel" - olvasható a közleményben.
A cégvezető azt is közölte: az elmúlt másfél év során munkafegyelem megsértése miatt 21 parkolóőrtől váltak meg. Mint írja, számtalan szervezeti intézkedés, utasítás bevezetésével előzik meg a korrupciós helyzetek kialakulását.
Példaként említi, hogy a cégvezető utasítására a parkolóőrök minden nap csupán műszakkezdéskor ismerik meg aznapi munkaterületüket.
Rusznák Imre hangsúlyozza: "a BÖP Kft. gazdálkodása szabályszerű és átlátható. A társaságnál nincsenek korrupciós ügyek".


http://www.hirextra.hu/2009/10/27/fidesz-kdnp-frakcio-vezetoje-valotlansagokat-allit/

Nincsenek megjegyzések: