2009. november 12., csütörtök

Mit igértek annak idején angyalföldön.



A XIII.kerleti tulajdonosi bizottság megerősítette pozíciójában a BÖP-vezért.


Másfél év alatt a BÖP Kft. teljes parkolóőr-állományát lecserélték, többségüket korrupció gyanúja miatt. A kerület tulajdonosi bizottsága szerint mindezért nem terheli felelősség a cég vezetőjét, Rusznák Imre ugyanis jól végzi a dolgát.

A XIII. kerületi Fidesz frakcióvezetőjének kezdeményezésére a tulajdonosi és lakásgazdálkodási bizottság meghallgatta a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. ügyvezetőjét, miután szeptemberben öt parkolóőrt vittek el a kerületből vesztegetés gyanújával. – Az elmúlt években nyilvánvaló volt a korrupt parkolóőrök tevékenysége, mindenki tudott róla. Azok közül, akik most előzetes letartóztatásban vannak, egynek a tevékenységét rögzítette a HírTV kamerája, egyiküket a kerületi Fidesz akciócsoportja leplezte le, egy másikukról a területi ellenőrök készítettek videófelvételt. Tudjae, hogy ki irányította ezeket a parkolóőröket? – kérdezte Spaller Endre az igazgatótól.

– Az első pillanattól felléptem a korrupció ellen, átszerveztem a parkolóőrök munkarendjét, területi ellenőröket rendeltem ki az ellenőrzésükre és több feljelentést is tettünk ismeretlen tettesek ellen, emellett komoly belső vizsgálatot rendeltem el. Összesen 25-30 fős az állomány, és az elmúlt másfél évben 28 parkolóőrtől váltunk meg, 21-től korrupció gyanúja miatt. A cég mindenben együttműködött a rendőrséggel – mondta el Rusznák Imre. Az ügyvezető arra a kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, hogy a most előzetesben lévő parkolóőrök ellen tette a cég feljelentést és azt sem mondta meg, összesen hány bejelentést tettek a rendőrségen.

– Akik ellen feljelentést tettünk, már nem dolgoznak a cégnél! – árulta el magát mégis Rusznák néhány kérdéssel később.

– Különös Spaller úr naivitása, mintha nem is Magyarországon élne, ahol általános, hogy megkerüljük a törvényt. Valahogy át kell vészelni ezt az időszakot! Egyébként is mit szeretne? Harmincból 28 ellenőrt lecserélt a menedzsment, most mégis megpróbálja azt ellehetetleníteni. Azt javaslom, általánosan ítéljük el a korrupciót és támogassuk a menedzsmentet, hogy végigvigye a harcát ellene! – javasolta Fehér Józsefné bizottsági tag. A XIII. kerület tulajdonosi és lakásgazdálkodási bizottsága a két fideszes politikus ellenszavazata ellenére megerősítette Rusznák Imrét a BÖP Kft. ügyvezetői pozíciójában. A másik, IX. kerületi önkormányzat tulajdonosi bizottsága november közepén hallgatja meg a volt szocialista politikust. A fővárosi önkormányzat, mint harmadik tulajdonos szintén tervezi a meghallgatást.



http://www.helyitema.hu/2009110325322/XIII._Kerulet/A_tulajdonosi_bizottsag_megersitette_poziciojaban_a_BOP-vezert.html

A tulajdonosi bizottság 3 kivétellel mind szemét hazaáruló,kommunistákból áll.
A szemét 13.kerület egy ilyen proli kommunisták kerület,mint ahogy a videón is látható ez tükrözi a 13.kerületi lakosok vágyát ígéretét.
Mellesleg megjegyzendő HORN GYULA a 13.kerület díszpolgára.
Egy alkoholista,pufajkás,56-os forradalom leverésében részt vevő kommunista hazaáruló ennek a díszes kerületnek a díszpolgára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Rusznák Imre és angyalföldi kommunista vezetés is ezt ígérte a pártban.
Kommunista lendülettel elsikkasztják a Böp Kft bevételeit?????
Eddig sikeresen!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: