2009. november 2., hétfő

NOVEMBER.10 TAKÁCS NAP,SAJTÓ NAP,TÁRGYALÁSI NAP.

ÍGY KÉSZÜLNEK MAJD DUKÁÉK IS?????




2009.november.10 A nagy nap.

Pohárka munkaügyi tárgyalásának újabb fordulója jön,de nem is akármilyen szereposztással.
Az egyik sarokban Takács Sándor a Böp részéről,a másik sarokban Pohárka,Benny,Ahdy,Duka.Na majd most megkapja Takács a magáét. Jelen lesz a média is mert nagyon érdekli őket a bizonyos titokzatos T úr aki a maffia feje.
Rtl,TV2,HírTv,Echo TV,Blikk,Bors,Magyar Nemzet,Helyi téma,Empamó stb szeretettel várják őket,most ki derül ki is az a titokzatos T úr.Jó lesz ott Takácsnak Tv-k,ujságírók Benny,Duka,Pohár,Ahdy stb…. Ellene…. Kell ennél még több egy jó műsorhoz. Kíváncsian várjuk majd a híradókat aznap Takács mit mond majd a híradók és az újságíróknak. Illetve mit kap majd a nagy négyestől akiket ő rúgatott ki a cégtől. Arra kérnénk mindenkit tettleg azért senki se bántalmazza Takácsot akár mennyire is szeretnék azt és megértjük őket. Beszólogatni szabad ütni nem!!!!!
Bár Takács a rá jellemző sunyi módon kibújik majd a tárgyalás alól egy orvosi igazolással hála a jó kis magyar jogrendünknek büntetlenül meg is teheti ezt.
Azt számoltuk ha Pohárka perében ilyen idő intervallumokkal tűzik ki a tárgyalásokat akkor Takácsot még kétszer beteg lehet gond nélkül tehát Kb:2011 februárjában sor is kerülhet a tanúvallomására.
De most ne foglalkozzunk ilyenekkel Takácsot szeretettel várják November.10-én.


A BÍRÓSÁG ÉS A SAJTÓ KÉPVISELŐI.

Nincsenek megjegyzések: