2011. május 14., szombat

HA ANNAK IDEJÉN DUKA INKÁBB BESZÁLLT VOLNA?




Gondoljon csak bele mindenki ha Duka annak idején beszállt volna a Takács féle parkolási maffiába mi lenne most.
Takács,Laczkó,Moldvai még mindig a helyén lenne és tennék zsebre a nagy pénzeket.
De szerencsére nem így lett.
Az a helyzet amikor Dukát megzsarolták,kirúgták Dukát mélységesen lenézték,illetve nem mérték fel az általuk bolondnak tartott Duka mögött ki vagy kik állnak.
Milyen dolgokkal a kezükben.
Vegyük Pl:Takács esetét állandón azt magyarázta a Böpnél ellene nincs bizonyíték és a két bolond (Duka és Prohászka) úgysem tud mi tenni ellene.
Amikor Cuccosékat elvitték a sittre rájött,hogy forró lehet a talaj számára és Laczkó haverja segítségével átment a VIII.kerületi parkolócéghez…Ahonnan 1 hónapo múlva kirúgták amikor rájöttek kit is vettek át valójában….Utána Takács elment és a I-Cell Kft-hez dolgozni ahol a mai napig is dolgozik.
Amikor 2010.nyarán megírtuk itt,hogy azzal,hogy akkor már 8 hónapja elment a Böp Kft-től nem úszott meg semmi és majd őt is előfogják ezért a rendőrök venni.
Ezen ő biztos akkor egy jót mosolygott és ismételgette nincs bizonyítékuk ellenem…..
De ezután jött az amire nem számított 2010.szeptemberében elvitték őt is a rendőrök miután házkutatást tartottak nála…..Azóta minden rendőrségi papíron kész tényként szerepel ő volt a maffia feje,és valószínűsíthetően a vádemelésnél is ő lesz a maffia vezérként azonosított személy…..Az a két bolond tényleg nem tudott semmit csinálni vele.

Egyszerűen Takács és Laczkó volt bolond azt gondolták üzemeltethetnek egy parkoló maffiát és közben olyan embereket és a családjaikat meghurcoltathatnak akik nem szállnak be illetve akadályt jelenthetnének a hálózatuk számára…..Amellett,hogy ezek az emberek mindent tudnak a mocskos dolgaikról és a szervezetük felépítéséről!!!

Ha annak idején Dukát nem zsarolták volna meg és taposták volna el akkor most a dolgok nem így állnának!!!

Dukát bármi áron is be kellett volna szervezni,ahelyett,hogy kirúgták őt……
Csak ezt Takács,Moldvai,Laczkó akkor nem mérte fel meg túl nagyképűek és büszkék voltak,most ennek isszák a levét!!!

Nincsenek megjegyzések: