2011. május 27., péntek

Kire is kellene haragudni???



Először is mindenki magára haragudjon amiért részt vett ebben a bűncselekmény sorozatban és bűnszervezetben amit Rusznák,Laczkó,Takács,Moldvai és András biztosított számukra.
Érdekes felfogás amúgy amikor egy parkolóőr este az öltözőben számolta az aznap begyűjtött 30-40-50 ezer forintját akkor szép volt a élet Takácséknak oda adta belőle péntekenként a heti pénzüket napi 6000 forintjával és ennyi.
Az értékrendjük szerint ez teljesen normális és elfogadott dolog volt,hogy őt az autósok ő meg a főnökeit vesztegeti meg…..Semmi kivetni valót nem látott ebben.
Egyedül az bosszantotta fel,hogy Duka ki mert állni a TV kamerák elé és elmerte ezt mondani.
Bár az tény ha Duka nem borítja fel a parkolási maffiát az a mai napig működne változatlan formában.
A maffia működésén amúgy nagyon érezhető volt 2008.januárja után,hogy egy profi is beszállt a hálózat irányításába (LACZKÓ)…Minden olajozottabban működött és sorban eltávolították a maffia ellenségeit akik útjában állhattak.
Persze 2008.elejéig a maffiában önkéntes alapon lehetett csak részt venni és nem volt kötelező. De miután Laczkó is beszállt már egyáltalán nem önkéntes alapon működött ez konkrétan zsarolásba ment át az egész dolog ha nem szállsz be a hálózatunkba kirúgunk mint tették azt sok emberrel csak volt közülük egy aki nem hagyta magát (DUKA).
Takácsék mélységesen lenézték Dukát és nem mérték fel valójában mire képes,hát ez is lett a vesztük…Nem meg,hogy kik és milyen apparátussal állnak Duka mögött…

Egyszóval összefoglalva a korrupt parkolóőr elsősorban magára haragudjon mert bűncselekményt nem kötelező elkövetni senkinek sem.
Másodsorban azokra a vezetőkre haragudjon akik ebbe belekényszerítették őket zsarolással illetve egyéb eszközökkel.

A parkolóőrök legtöbbje a saját kapzsiságának a csapdájába esett és számára ez egy olyan ördögi körré vált amiből már nem tudott kiszállni,ha meg még is megpróbált volna Takácsék megzsarolták……

Nincsenek megjegyzések: