2011. május 27., péntek

MI IS A BOSSZÚ?



2008.06.26 TV2 TÉNYEK AZ A BIZSONYOS T.ÚR...


Sokan azt mondják köztük Takács is,hogy Dukáék bosszúból csinálták ezt az ügyet a Böp kft ellen.
Gondoljon csak bele mindenki embereket azért rúgnak ki folyamatosan a Böp Kft-től mert az ott működő bűnszervezetre veszélyt jelentenek illetve abba belépni nem szándékoznak…
Ezek után az így elbocsátott emberek felfedik az igazságot és ezek után még ők vannak szemétnek kikiáltva.
Gyakorlatilag mondjuk ki dögölj meg Duka,Prohászka,A.Robi és még sokan mások mert nem hagytátok a Böpös bűnszervezetet tovább működni!!!

De Cuccoséknak ez sem volt elég Dukát és Prohászkát a Böptől való egy bocsátásuk után is hónapokon át fenyegették telefonon illetve ismerősökön keresztül üzengetve,hogy ki lesznek nyírva a házuk rájuk lesz gyújtva.
Illetve a mi a leggusztustalanabb dolog volt,hogy Dukának a fiát kezdték ki konkrétan azt kezdték róla terjeszteni,hogy drogos…Ez azért jellemtelen dolog volt…..
Illetve Laczkó a rendőrségi kapcsolatait felhasználva a Duka balhé kirobbanásának harmadik napján házkutatást rendeltetett el Prohászka szüleinél este 10-kol illetve egy héttel később a feleségénél és a az akkor 3 és 7 éves gyerekénél mindezt bosszúból mert Duka elindította a parkolási botrányt.

Milyen vicces amikor Dukát és Prohászkát,A.Robit és a többieket kirúgták a Böp Kft-től Rusznák,Laczkó,Takács legyintettek rájuk mit tudnak ezek a bolondok csinálni felkiáltással.

Hát tudtak konkrétan azzal,hogy feltárták a bűnszervezetet és a teljes igazságot a média elé tárták.

Figyeljük csak a 2008.juliusi Duka és vadász interjút gyakorlatilag 2010.szeptemberében hivatalosan is ezzel gyanúsították meg Takácsékat…..


Tényleg az a szemét és bosszúálló aki feltár egy bűnszervezetet,és nem az aki abban részt vesz!!!!!

Nincsenek megjegyzések: