2010. április 7., szerda

Hány válsztóját vesztette el az MSZP.




Alaphangon 1500 választóját vesztette el az MSZP Rusznák miatt…..

Kerületi szinten kb:100 fős nagyságrendre tehető a 13.kerületben az MSZP 100 szavazó polgárt biztosan elvesztett Rusznák miatt (Magyarék,Vigék,Benkóék,Porhárkáék,stb)… Vagy ha eddig bizonytalanok voltak kire szavazzanak ezek után biztos,hogy a FIDESZRE fognak szavazni országos és kerületi szinten is…Bár a 100 fő nem tűnik soknak,de ha belegondolok az előző önkormányzati választásra
Nem egy olyan körzet volt a 13.kerületben ahol 4-5 szavaz különbséged döntöttek egyik vagy másik képviselő javára…Ugye így már sok a 100 fő…..
Országos szinten ha kiszámoljuk a kb:40 bunkó módon kirúgott emberből csak 10-12 családtaggal számolva 500 fő ha nem több…Akik hallják,hogy a rokonukkal egy MSZP politikus,miként bánt el biztos,hogy az MSZP ellen fognak szavazni….
Sok a bizonytalan ember és ezt hallják rokoni szinten,szomszédi stb szinten,akkor mit fognak gondolni ilyen az MSZP ha egy egykori top politikusuk így bánt el egyszerű alkalmazottakkal.. Az átlagembereket így tapossa,megalázza,feljelenti!!!!
Ez az MSZP,ezt a politikát amit Rusznák csinál képviseli az MSZP-t…..
Köszönjük akkor nem kérünk Rusznák Imréből és vele együtt az MSZP-ből sem…
Ha családi,rokoni,szomszédi szinten számoljuk felugorhat a szám akár 1000 főre is…!!!!
Illetve azokat az embereket akik a Böp Kft-nél dolgoznak 72 főből akik utálják Rusznákot a családjaik is tudják milyen Rusznák csak félnek tőle ezért némán tűrnek,majd a szavazó fülke magányában biztos nem az MSZP-re teszik az ikszet,mert ők is szabadulnának Rusznáktól ha máshogy nem akkor így….Plusz minimum:500 fő….Rokonok,szomszédok stb….
Ezt kibírja az MSZP dobálódzik 1500 választó szavazatával az egykori politikusuk….
Mekkora kárt csinált Rusznák Imre az MSZP-nek is gondolja át ezt mindenki….
Így akar majd választást nyerni az MSZP 2010-be…Az ilyenek miatt mint Rusznák jutott ide ez a párt,a nagy ígéretek aztán jönnek a Rusznák féle ex-kommunisták és szét rombolnak mindent,a bunkóságukkal…..

Nincsenek megjegyzések: