2010. augusztus 8., vasárnap

A BÖP KFT. ELADTA A SAJÁT PARKOLÓŐRÉT!!!





A Böp Kft feláldozta a médiában a saját ellenőrét!!!!!

A fent látható képek,videók a médiában a mostani balhéban megjelent egyik legpikánsabb felvételek. A 518-as ellenőrt S.Viktort ábrázolják,ahogy kijön az Opel szervizből és zsebre teszi az ott kapott 2500 forint kenőpénzt.
A felvételek sajtóba kerülése után vele csak annyi történt,hogy írt egy alibi jelentést,hogy vízért ment be az opelesekhez és ennyivel a cég részéről vele szemben el volt intézve az ügy,legalábbis ő ezt hihette.
Közben a manöken gyereket,a bajúszt,hangvillát akik a videókon láthatók voltak szépen elküldték a cégtől. Már itt gyanús a történet pont azt nem piszkálták aki a legkeményebb videón szerepelt.
Vajon miért nem???? Terveik voltak vele???
A 518-as ellenőrről a médiában megjelent felvételek után két héttel ő a Csarnok téren dolgozott messze az XIII.kerülettől a meleg elől délután betért a Jópipa kocsmába iszogatni egy kicsit mert már elfáradt a melegtől. Annak rendje és módja szerin bejelentkezett a diszpécsernél a pihenő időre ami kb:20-30 percig tartott.
A pihenő idő befejezése után kijött a kocsmából,hogy munkáját folytassa és ekkor egy TV stáb várta ott őt….
Milyen furcsa nem?????
Nagyon kevesen tudják hol dolgozott aznap de azt,hogy éppen hol van és hol található meg egy adott pillanatban a területen szinte senki sem tudhatta!!!!
Milyen furcsa bejelentkezik a diszpécsernél fél óra pihenő időre és megmondja hová megy be azt eltölteni,utána az adott helyen megjelenik egy TV stáb és faggatni kezdi őt,hogy mit is csinált ő két hete az opel szervizben ami a videón róla látható volt.……
Azt,hogy ő bemegy a kocsmába pihenni csak egy helyre a Böp diszpécseréhez jelentette be senki más csak a Böp Kft-nél tudták ebben az időpontban hol van,de akkor,hogy kerültek olyan gyorsan oda a TV-sek????A válasz egyszerű magától a Böp Kft-től valaki szólt a TV-seknek,hogy most mehetnek elkaphatják az 518-as őrt a területén…..
Vajon milyen megegyezés része volt ez a dolog a médiával?????
Most már minden világos miért nem piszkálták az 518-as őr az opel szervizes akciója után komolyan,mert őt áldozatnak szánták a média felé….
Ebben az ügyben Laczkó János ellenőrzési vezetőnek tutira benne kellett,hisz egy ilyen akciót csak rajta keresztül lehetett lebonyolítani a saját ellenőre ellen.
Na de Laczkónak ez nem probléma emlékezzünk csak tavaly is mi volt megígérte mindenkinek nem lesz semmi baj aztán szépen lecsukatta a volt rendőr kollégáival a négy parkoló ellenőrt.

Parkolóőrök így bízzatok a saját vezetőitekben és főleg Laczkó Jánosba megígér nektek mindent utána felad,kiszolgáltat,lecsukat titeket.

Ehhez a mostani TV-s lebuktatási akcióhoz a TV-seknek nagyon pontos belső információiknak kellett lenniük,olyanoknak amiket csak a Böp kft ismerhetett senki más
S.Viktor hol dolgozik és mikor hová megy be pihenő időre.


ÍGY BÍZZON MINDENKI A CÉG SZERETETT VEZETŐIBEN….

Közben megtudtuk,hogy Viktort pénteken kirúgták....
Miután le videozták.....
Le videóztatták aztán eldobták...
Így bánik a parkolóőreivel a Böp Kft........

Milyen furcsa pont a le videóztatása után jöttek rá a cégnél,hogy mit csinált az opel szervízben két hete.....

NEVETSÉGESEN,szánalmas az egész Böp kft...Élén a Rusznák Imrével.

Nincsenek megjegyzések: