2010. augusztus 24., kedd

Rusznák Imre egyre elkeseredettebb lépései.

Rusznák kapkod mert fosik!!!!
Papát alkalmazni vajon miért kellet????
Önmagát akarja tisztázni Rusznák….
De ez hülyeség mert igazgatóként ha tudomása van a cégénél folyó dologról,és nem tesz ezekért feljelentést akkor ő is kimeríti alaphangon a bűnpártolás bűncselekményét.
Konkrétan Papa azt mondta amire neki bizonyítékai is vannak,hogy a ellenőrzési vezetők és a területi ellenőrök is benne vannak a dologban ez tuti.
Akkor most Rusznk Imre miután ezek az információk a tudtára jutnak felfogja jelenteni Papa bizonyítékait mellékelve Laczkót,Moldvait,Andrást,Imit,Gülüszeműt,és a csövest területi ellenőröket a rendőrségen?????
Vagy nem tesz ellenük semmit és akkor most már ő is ténylegesen bűncselekményt követ el????
Az a hülye duma meg csak kamu,hogy nélkülük működés képtelen a cég.
Emlékezzünk csak 2008-ban hónapokig úgy működött a Böp Kft,hogy csak egy darab területi ellenőr Moldvai volt…..Akkor nem volt működésképtelen a cég?????
Vagy csak Rusznák pribékjei és káderei nélkül működésképtelen a cég……
Vagy András Észak-Koreai nevelő apja többet nem fogja maszírozni Rusznák plöttyedt faszát tovább ha a nevelt fiát Andriskát ki meri rúgni….


Egyszerűsítve a dolgot maga Rusznák Imre is bűncselekményt követ el ha most a PAPA által elé tárt bizonyítékok alapján nem jelenti fel az ellenőrzési csoport vezetőt és a területi ellenőreit a rendőrségen vesztegetés alapos gyanúja miatt.

Nincsenek megjegyzések: